Kuudes luku: Helvetin Häät

100 2 11
                                    

SISÄLTÄÄ HOMESTUCK HAHMOJA

Heipä hei, oon aika ilonen siitä että tätä ei lue nyt vaan Janina ja Miska. Siljakin ehkä lukee tätä mutta ei kerro. SILJA PERKELE KERRO MULLE JOS LUET TÄTÄ!! Kommentoikaa toki, vastaan ja ymmärrän kritiikkia. p.s jeesus antaa anteeks sulle, hän tietää että tapoit sen tyypin mut jeesus antaa anteeks koska hän on jeesus senkin ärsyttävä pikku paska ♥ älä ota pahal

-Sofia-

Sofialla oli jo kaikki valmiina. Vieraat, kakku, istumapaikat.. Hänen puhelin teki yhtäkkiä viestiäänen, hän otti sen ja huomasi että se oli oudosta suuntanumerosta. Tyttö naputteli salasansa ja luki viestin.
Miks sä et oo puhunu mulle ?
Roosa

Hän luki viestin vielä neljä kertaa uudelleen. Sofia tuijotti nimeä Roosa. Hän sulki silmänsä ja yritti muistaa. Ei mitään. Sofia juoksi makuuhuoneeseen ja etsii laatikkoa. Kun hän löytää pahvilaatikon jossa lukee 'Sofian krääsät', tyttö avasi sen ja otti sieltä puhelimen. Se oli sammutettu jotenka hän avasi sen. Hän yritti muistella salasanaa ja sitten naputteli sen siihen. Taustakuvana oli Roosa. Roosalla oli duckface siinä kuvassa, hän valitsi gallerian jossa oli yksi kokonainen osio nimeltä Roosa. Sofia katsoi kuvia Roosasta ja pian hän tiputti puhelimen ja käpertyi maahan. Hän itki. Miten hän oli voinut unohtaa Roosan ?

Roosa oli hänen tyttöystävä. Sofia oli unohtanut hänet kokonaan. Tyttö itki hetken hiljaa ja päätti vastata viestiin.
Rakas Roosa, olen päätynyt Helvettiin ja jatkanut elämääni täällä. Kiitä siitä sitä demonia joka oli Janinassa. Mä rakastan sua mutta meen näköjään Luciferin kanssa naimisiin. Anteeksi.
Sofia

Hän luki viestin. Se vaikutti hänestä tyhmältä mutta hän kuitenkin lähetti sen. (A/N joskus mietin mitä vittua mä kirjotan ja teen elämälläni)

Sitten Sofian puhelin soi. Se oli Meg. Tyttö vastasi puhelimeen.

"Heiiiii!!" Meg sanoi innoissaan

"Moi..." Sofia sanoi toiselle

"Totaa.. Jännitääkö sua ?"

"Joo, meen naimisiin. Eikö sua jännittäis ?"

"Tietenkin jännittäisi, MUTTA TOI YKS EI KOSI!" Hän huusi lopun ja molemmat nauroivat.

"Kyllä hän kosii aikanaan.."

"Niin.. Lähen tulee teille."

"Okei"

"See you th-"(A/N hehehehe)

"EI!"

"Okei moikka" Meg sanoi nauraen ja lopetti puhelun. Twist and Shout oli yksi niistä destiel fanfictioneista joiden takia Sofia on itkenyt todella paljon. Siis todella. Hän ei olisi tahtonut lukea sitä, mutta tumbrl...

Sofia nousi maasta jossa hän oli maannut kokoajan.

20 minuutin päästä

Meg ei koputtanut, hän vain juoksi ovesta sisään ja huomasi että Sofia istui sohvalla syömässä jäätelöä ja katsomassa televisiota. Pyjamallaan.

"Liity seuraani, pian katsomme The Notebookin. Sinun pyjamasi on sängyssä ja pakastimessa on jäätelöä. Mulla on nenäliinoja tässä." Sofia sanoi ja nousi sohvalta. Hän avasi pleikan ja laittoi levyn sisälle samaan aikaan kun Meg oli ollut makuuhuoneessa vaihtamassa vaatteitaan pyjamaan. Pian molemmat tytöt istuivat sohvalla peiton ja jäätelön kanssa. "Let the tears begin!" Meg sanoi ja elokuva alkoi.

HÄÄPÄIVÄÄÄ (AIKAHYPPYYY)

Meg ja Sofia molemmat makasivat sohvalla ja heräsivät herätyskellon ääneen. Heat Of The Moment. Sofia heräsi heti ja hän joutu herättämään Megin.

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now