Luku 4: Suudelma

81 2 3
                                    

Janina tykkäs viime luvun lopusta. *on niin iloinen* Pyydän anteeksi myös että Janinalla ja Siljalla on noin tylsiä juttuja ( kai idk ) mutta ku inspiraatio maanpäällä.. ._. Kuvassa Janina.

-Janina&Silja-

He lopettivat suutelemisen. ''Anteeksi..'' Janina sanoi. Silja katsoi häntä silmiin. ''Älä sä turhaan pyydä anteeksi.. Mä tykkäsin siitä.'' Silja sanoi ja suuteli Janinaa taas. Janina nautti tuosta upeasta suudelmasta Siljan kanssa. No, kuka nyt ei olisi nauttinut suudelmasta oman ihastuksensa kanssa. (A/N: Jeesus ei tykkäisi suudella ihastustaan. Jeesuksella on ongelmia, Jeesus on oikeasti nainen nimeltä Pertti Purttinen ja hän on ihastunut Eevaan aka Äitiin. Jos et tiiä kuka hän on musta tuntuu et oot skipannu Supernaturalin 6 kaudesta muutaman jakson.) He lopettivat suutelemisen. Janina hymyili kokoajan. Siljalla oli sellanen ilme että hän on tehnyt juuri äsken jotain hyvin hienoa ja että hän ansaitsisi palkinnon siitä.

-Sofia-

Sen jälkeen kun Sofia oli lukenut kirjan alusta loppuun hän nousi tuolistaan ja laittoi kirjan maahan. Hetken kuluttua hän huomasi että Crowley katsoi häntä ihastuneesti. ''Mitä sä katot ?'' Sofia kysyi Crowleylta joka alkoi hymyilemään. ''Koko Helvetin kauneinta henkilöä.'' Crowley vastasi Sofialle joka oli wtf-ilmeellä. ''Kai sä oot tietoinen että mä oon 12 ?'' Sofia kysyi Crowleylta joka nyökkäili siinä. Crowley tuli Sofiaa lähemmäksi, Sofia vain seisoi siinä ihmeissään. Crowley tuli kokoajan vain lähemmäksi ja lähemmäksi. Lopulta hän suuteli Sofiaa. Sofia oli shokissa ja käveli sitten pois kirjastosta. Hän ei tiennyt minne hän käveli, koska hän ei nyt Helvettiä tiedä niin hyvin. Lucifer käveli häntä vastaan hymyillen. Hän pysäytti Sofian. ''Minnes sä oot menossa ?'' Lucifer kysyi ja Sofia katsoi häntä silmiin. ''En mä tiedä.'' Tyttö vastasi Luciferille joka lopetti hymyilemisen.

''Mitä on tapahtunut ?'' Lucifer kysyi huolissaan.

''Crowley suuteli mua..'' Sofia vastasi kuiskaten.

''Siis Crowley teki mitä ?!''

''Hän su..''

''Joo, kyllä mä kuulin. Mutta sä oot 12 ?''

''Niin..''

''Crowley on 354..'' (A/N sanokaa jos laskin väärin..)

''Sulla on aika hyvä muisti..''

''Kiitos.. kai ?''

''Juu, ihan kohteliaisuutena ota.''

''Teillä on 342 vuotta ikäeroa.''

''Näin on asiat..''

Lucifer näytti vihaiselta. ''Hän on kyllä hyvä suutelija'' Sofia ajatteli ja katsoi Luciferin täydellistä nenää. (A/N koska en jaksa kattoo Lucia silmiin tai huuliin, ja hänen nenä on 11/10)

Anteeks lähti inspi.. Mitä tahdotte tähä ? ( Niiku lisää Silja/Janina aikaa tai jotai ) Mut juu.. :p Jatkan sitte ku jaksan, varmaan huomen tai tänää.

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now