Kolmas luku: Parisuhde draamaa

77 2 2
                                    

Kuvassa Sofia eli minä IRL. Kyllä, suurin osa näistä hahmoista ovat oikeita. Esimerkiksi Janina, Silja ja Roosa. Ja minä.

-Silja-

Silja tutki kauppakassia. ''Sä ostit karkkia ?'' Silja nosti katseensa Janinaan. ''Joo, haittaako ?'' Janina vastasi toiselle ja Silja vastasi hiljaa että ei. Janina avasi television josta tuli joku tylsä romanttinen elokuva, joten hän selasi kanavia. Janina päätyi katsomaan FOXia josta tuli Family Guyn uusintoja. Neiti hyppäsi sänkyyn ja piti naamaansa ruudussa, Silja jatkoi kirjan lukemista. ''Mitäpä jos sä laskisit ton kirjan ja tulisit kattoo tätä mun kanssa ?'' Janina sanoi ja tuhosi hiljaisuuden. ''Janina.. Sofia on mun takia Helvetissä, joten mä hankin hänet pois sieltä.'' Silja vastasi ja katsoi Janinaa silmiin. Janina nyökkäsi ja avasi karkkipussin ja alkoi syömään niitä maukkauta karkkeja.

--Sofia-

Sofia luki sitä valtavaa kirjaa ja nosti katsensa siitä kun hän kuuli huutoja kirjaston ulkopuolelta. Hän nousee tuolista ja laittaa kirjan siihen, sitten hän menee ulos jossa hän näkee Frozenin Elsan ja Luciferin huutamassa toisilleen kuin jonkinlainen pariskunta. ''Siis sä et enään rakasta mua ?'' Elsa kysyi dramaattisesti Luciferilta joka vastasi nopeasti ei. Elsa itki, Lucifer seisoi hänen edessä.

''En mäkään rakasta sua!''

''No sittenhän me voidaan erota.''

''EI ME VOIDA!''

''Kyllä me voidaan jos mä en rakasta sua, etkä sä rakasta mua.''

''SENKIN ÄRSYTTÄVÄ PIKKU PASKIAINEN!''

''Oi! Lucifer ei oo ärsyttävä pikku paskiainen, se on sulonen pikku paskiainen!'' Sofia huutaa Elsalle joka antaa hänelle vihaisen katseen.

''Kyllä hän on. Ja hän seurustelee oman veljensä Michaelin kanssa.''

''Oikeestikko ?'' Sofia käntää katseensa Luciferiin ja kysyy kysymyksensä silmät kirkkaina ja hän hymyilee onnellisena. Lucifer katsoo häntä oudolla ilmeellä. ''En mä Michaelin kanssa seurustele.'' Lucifer sanoo ja Sofia näyttää pettyneeltä. ''Surullista, hyvin hyvin surullista.'' Sofia sanoo ja kävelee takaisin kirjastoon. Kaikki katsovat häntä oudosti tai 'wtf'-ilmeellä.

''Missä sä olit ?'' Crowley kysyy Sofialta joka vastasi että hän katsoi jonkinlaista parisuhde draamaa. Crowley nyökkäsi ymmärtäväisenä ja Sofia nosti kirjan tuolilta ja meni takaisin istumaan tuohon mukavaan tuoliin. Hän avasi kirjan ja jatkoi lukemista.

-Janina&Silja-

Janina katsoi Siljaa kokoajan. Hän listasi mielessään asioita joita hän tykkäsi Siljasta. Hänen silmät, hänen hiukset.. ''No ei tästä löytynyt minkäänlaista vastausta. Sofia on nyt jumissa Helvetissä, kunnes me löydetään vastaus että miten me saadaan hänet sieltä.'' Silja sanoi pettyneenä. Janina nousi sängystä ja meni halaamaan Siljaa. Silja melkein alkoi itkemään, mutta hän hymyili koska Janina oli hänen kanssa. He katsoivat toisiaan silmiin. Janina siirsi katseensa Siljan huuliin samaan aikaan kun hän puraisi omiaan. Heidän kasvot menivät kokoajan vain lähemmäs ja lähemmäs. Lopulta Janina suuteli Siljaa ja Silja vastasi suudelmaan.

AAMEN JA JEESUS KRISTUS NYT ON TAPAHTUNUT KAUNIITA ASIOITA. Pahoittelen että tämä oli lyhyt luku, aloitan nyt heti kirjoittamaan neljättä. Kommentoikaa mielipiteenne tästä. Jookos kookos ?

A Supernatural/Ruby Rose fanfiction (finnish)Where stories live. Discover now