Nová šance

4.9K 353 9
                                    

Hned jak jsme otevřeli dveře se v hale objevila Lucy. Viděla jsem jí na očích, že mě chce obejmout, ale ona v mých musela vidět vyděšený výraz. Omluvně jsem zakroutila hlavou a vyběhla nahoru.

"Musí si zvyknout" uslyšela jsem Ashe. Zavřela jsem za sebou dveře a sedla jsem si na svou postel. Přitáhla jsem si nohy k sobě a položila jsem si na kolena hlavu. Snažila jsem si nevšímat urputné bolesti, v mé hlavě. Slyšela jsem dole Rosie, jak se prá Ashe, proč za mnou nemůže. Ash jí odpověděl, že teď to tak bude lepší. Rosie se rozplakala a obvinila mě, že jí už nemám ráda.

"Kdyby jsi jen tak věděla..." zašeptala jsem a lehla jsem si. Pozorovala jsem strop, jakoby to byla jediná zajímavá věc v pokoji. Slyšela jsem jak se dveře otevřeli a jak někdo přišel k mé postely. Pootočila jsem hlavu a uviděla Ashe, který držel pytlík s červenou tekutinou. Až teď jsem si uvědomila, že mám pořád hlad.

Nervozně jsem se po sáčku natáhla a vzala si ho. Chvíli jsem se na něho koukala, ale potom jsem ho na kraji roztrhla a přiložila si k ústům. Na můj jazyk napadla první kapka a já byla v nebi. Stiskla jsem sáček pevněji. Chtěla jsem víc a víc. Když už byl sáček prázdný, koukla jsem se na Ashe.

"Chci víc" řekla jsem hlasem, který snad nebyl ani můj. Tento hlas byl drsný a nebezpečný. A já jsem si to uvědomovala. Zase jsem cítila slzy a Ash si toho musel všimnout. Klekl si předemně a vzal si prázdný pytlík. Odhodil ho do koše a vzal mé ruce do svých. Zadíval se mi do očí.

"Slíbil jsem ti, že to spolu zvládneme..." zašeptal a vykouzlil roztomilý úsměv. "A já udělám cokoliv, aby ses naučila ovládat, co nejdřív" setřel mi slzu, která mi utekla z oka. "Ale je tu ještě jedna věc" dodal. Pobídla jsem ho pohledem, aby pokračoval. "Ještě se nestalo, že by se čarodějnice proměnila a měla pořád své schopnosti" Sklopila jsem pohled a zadívala se na své ruce. "Hej, to nebyla urážka" zasmál se. "Jenom fakt, že bychom se o tom měli něco dozvědět" přikývla jsem a znovu jsem se koukla na Ashe.

"Můžu si teď chvilku odpočinout?" zeptala jsem se.

"Určitě" přikývl Ash a lehce mě políbil. Najednou jsem cítila, že chci víc. Víc Ashe. Přitáhla jsem si ho k sobě a upíří rychlostí ho schodila na postel. Seděla jsem na něho obkročmo, a on měl ruce na mých bocích. Líbali jsem se, jakoby to byla naše poslední společná chvíle a já chtěla víc a víc. Rozrhla jsem jedním pohybem Ashovo triko.

Cítila jsem jak se Ash při polibku pousmál. Jeho ruce bloudili po mých zádech a potom jsem uslyšela trhání látky. Najednou jsem, ale koutkem oka viděla jak se otevřeli dveře. Odtáhla jsem se od Ashe a koukla jsem se tím směrem. Stál tam dost nervozní Mickey.

"Omlouvám se" řekl Mickey a hned zase odešel. Zasmála jsem se a schovala hlavu do Ashova trička, protože jsem cítila horko ve tváři.

"Asi bych měl jít zjistit, co se stalo" řekl pobaveně Ash. Přikývla jsem. Ash mě ze sebe sundal a položil vedle. Potom si stoupl a vydal se ke dveřím.

"Ashi?" ozvala jsem se. Ash se na mě otočil. "Nezapomeň si vzít jiný triko" zasmála jsem se. Ash se na mě zakřenil a potom zmizel ven z mého pokoje. Zavřela jsem oči a přemýšlela jsem o tom, co se mi stalo ani ne za jeden rok.

Probudila jsem se a hned jsem se koukla na hodiny, podle nich jsem spala 2 hodiny. Vylezla jsem z postele a došla jsem před zrdcadlo. Ještě pořád jsem na sobě měla roztrhlé triko. Strhla jsem ho ze sebe a hodila ho do koše. Potom jsem došla do šatny a vzala si obyčejné bílé tílko. Vlasy jsem si přejela hřebenem a dala jsem si je do copu, který jsem přehodila přes rameno.

Nevěděla jsem, co dělat teď. Chtěla jsem jít dolů, ale bála jsem se o Rosie. Někdo zaťukal na dveře.

"Dále" řekla jsem. Dveře se otevřeli a v nich se objevil Ash. V jeho obličeji mě něco děsilo. "Stalo se něco? Něco s Rosie?" zeptala jsem se a už jsem stála u něho.

"Ne" zakroutil hlavou. "Musíš jít semnou dolů" řekl.

"Ale co.... Rosie a Lucy?" zeptala jsem se nervozně.

"Nejsou doma" uklidnil mě "Poslal jsem je do kina na nějakou pohádku" kousla jsem se do rtu a přikývla. Ash mě vzal za ruku a vedl mě dolů. V obyváku seděli 4 osoby.

"Co tu dělá?" zeptala jsem se Ashe a ukázala na Miu, která si v klidu seděla v křesle.

"Mia nám může pomoct" zašeptal mi Ash do ucha a objal mě okolo pasu a přitáhl mě k sobě. Nemohla jsem si nevšimnou jak se po nás Luke koukl.

"Tak mi řekni, co si o tom myslíš ať už  to mám za sebou" řekla jsem a odtáhla jsem se od Ashe. Sedla jsem si do křesla a dívala si na Miu.

"Většinou se to nestává" řekla. Přetočila jsem nad tím očima... to vím i sama ne? Mia dělala, že si toho nevšimla. "Myslím si, že to má něco společného s tím klíčem" ukázala na můj krk a moje ruka se dotkla klíče. "Jsi míšenec"

"Míšenec?" zeptala jsem se a vůbec jsem to nechápala. "Co to znamená?"

"Že nejsi jenom upír. Tedy budeš se živit krví, ale můžeš kouzlit." vysvětlila.

"A- a přes hranici projdu?" zeptala jsem se.

"Myslím, že ano" přikývla. Usmála jsem se a koukla na Ashe. Najednou mi něco došlo.

"Cloe se nestala princeznou" stoupla jsem si "Nemůže, protože pořád žiju. Nečekala, že mám v sobě upíří krev" řekla jsem šťastně a vrhla jsem se k Ashovi, který mě chytl za boky a zatočil semnou. Když mě postavil na zem, koukla jsem se na všechny. "Musím jít... Musím Cloe zastavit" řekla jsem rozhodně. Ash mi stiskl ruku, kterou držel.

"Tentokrát se mi nic nestane" slíbila jsem tichým hlasem. Ash se koukl bokem a když se na mě znovu koukl,  přikývl.  Mám novou šanci, zachránit můj svět.

Life with vampire (5SOS)Kde žijí příběhy. Začni objevovat