Neočekávané

7.4K 457 8
                                    

Probudila jsem se a myslela, že Luke bude vedle mě, ale nebyl. Byla jsem trochu zklamaná. Vstala jsem a došla do své obrovské šatny, ve které byla tak málo oblečnení. Vzala jsem si obyčejný tepláky a triko. Vlasy jsem si dala do culíku a šla dolů a čekala, že tam najdu kluky, ale byl tam jenom vzkaz. Vzala jsem ho do ruky a začala číst.

Tiffani, Jeli jsme s klukam pryč. Nevíme kdy se vrátíme. Snídani máš na stole. Zatím se můžeš chystat zítra do školy.

-Luke

No to je bezvadný, řekla jsem si. Oni mě tu nechali samotnou? Koukla jsem se na stůl na které ležel talíř a růže. Došla jsem ke stolu a vzala růži na které byl uvázaný další vzkaz. Vzala jsem ho a otevřela.

Úplně vidím jak se tváříš naštvaně, že jsme tě nechali samotnout, ale zítra ti to vynahradím. Nebo kluci to je jedno :)

-Luke

Usmála jsem se a přičichla si k růži. Doufala jsem si, že mi to vynahraní Luke. Měla jsem ráda všechny, teda Ashtona míň, ale k Lukovi jsme měla nějaký malý cit, jako kdyby jsme se znali od narození. Koukla jsem se na snídani, kde na mě čekali lahodně vonějící lívance. Sedla jsem si ke stolu a dala se do jídla.

Seděla jsem v pokoji v křesle a četla si romantickou knížku, když tu najednou bouchli vchodové dveře. Nadšeně jsem knížku zavřela a vydala se dolů.

"Kluci?" zavolala jsem. Nikdo se, ale neozýval. "Luku?" zkusila jsem to znovu. Začala jsem se procházet po domě, ale nikoho jsem nenašla. Ale byli to dveře, že ano? Nebo už blázním? Ptala jsem se. Najednou jsem ho uviděla. Stál ke mě otočený zády, takže jsem mu neviděla do obličeje, ale věděla jsem, že to nebude nikdo z kluků. Chtěla jsem utéct nahoru, než si mě všiml, ale on se otočil, ale měl na sobě masku. Dala jsem se na útěk, už jsem dávala jednu nohu na schod když mě něco strhlo na zem. Praštila jsem se do nohy a do hlavy. Začala jsemkopat, ale nechtělo mě to pustit. Sjela jsem po pár schodech dolů a odřela si břicho. Cítila jsem jak mi něco teče po tváři a věděla jsem, že je to krev. Najednou jsem ležela před ním a on se na mě díval.Nevěděla jsem, co dělat, ale najednout do domu přišli vysmátí kluci.

"Tiffani" vykřikl Luke. Postava se na ně koukla a během sekundy byla pryč. Potom jsem cítila jak se mi zavírají oči. "Tiffani, neusínej" napomínal mě Luke, ale já to nevydržela a usla.

Probudila jsem se v své postely. Kromě mě nikdo v pokoji nebyl, ale hned jak jsem se posadila, se otevřeli dveře. První koho jsem viděla byl Ashton, potom Mickey jak jsem mu začala říkat, Culem a Luke. Všichni došli do pokoje a Luke byl hned u mě postele. Sedl si na kraj a vzal mě za ruku.

"Jak ti je?" zeptal se.

"Bolí mě hlava" zašeptala jsem. Potom jsem se koukla na každýho zvlášť. "Kdo to byl?" Luke se koukl na kluky.

"To je teď jedno. Ale pokaždé stebou bude někdo doma" slíbil. Chtěla jsem se na něco zeptal, ale to jsem nestihla. Vyskočila jsem z postela a vyběhla na záchod. Sklonila jsem se nad záchodem. FUJ nechutný. Nebyli to obyčejné zvratky. Vyzvracela jsem krev! Panebože! Začala jsem vyšolovat.. Luke se objevil vedle mě.

"Luku, co se to děje?" zeptala jsemse.

"Pojď, půjdeš si lehnou" vzal mě do náruče a položil mě do postele. "Kluci beru si první hlídku. vy TO běžte zařídit." chtěla jsem se zeptat o čem to mluví, ale nemohla jsem mluvit. Když kluci odešli Luke se na mě koukl. Potom se koukl na postel a kousl se do rtu. Vypadal nádherně. Luke se na mě koukl a usmál se. Měla jem štěstí, že nečte myšlenky (Jen kdyby věděla :D)

"Lehneš i ke mě? Je mi zima" stou zimou jsem lhala. Chtěla jsem jenom být v jeho blízkosti. Nechtěla jsem měnit mojí hlídku. Připadalo mi, že se Luke dívá potěšeně. Přikývl a lehl si vedle mě.Objal mě a já si položila hlavu na jeho hruď. Ucítila jsem jeho voňavku, která nádherně voněla.
"Luku.." řekla jsem trochu nervozně. Chtěla jsem mu říct, že ho mám ráda, ale on mě zastavil.

"Tiffani nemluv"

"Ale..." najednou udělal něco, co jsem nečekala, ale bylo to příjemné.

Pokračování příště...

Life with vampire (5SOS)Where stories live. Discover now