Capitolul 3 - Thin Line

35.6K 1.5K 241
                                    

                                                                CAPITOLUL  III

- Ce, pentru numele a tot ce a sfânt pe lume, cauți tu aici?! strig, înlăturându-i în doi timpi și trei mișcări brațele din jurul meu și lovindu-l cu una dintre cele mai dure expresii ale mele.  

        Dacă coșmarurile ar avea un chip, atunci Marc Cross le-ar face o reclamă de milioane! Complet neafectat de modul în care m-am dezlipit de el cât mai violent cu putință, zâmbetul acela nelipsit ia încet forma unuia mai discret și îmi simt sângele luând foc când prea multe secunde trec fără să îmi primesc răspunsul binemeritat.

- Ți-am pus o întrebare, Marc, ce naiba?! îmi pierd din nou cumpătul, încrucișându-mi dur brațele la piept în timp ce muzica continuă să mă surzească și corpurile dansatorilor energici din jur să mă împungă exact când mai am puțin și cedez mintal. Mă urmărești?

- De ce atât de rece, iubito? rânjește și gura îmi cade larg deschisă la auzul formei de alint. Tocmai te-am salvat pentru a doua oară de la o căzătură urâtă. Puțină recunoștință ar fi binevenită.

- Îți arăt eu ție recunoștință! mă răstesc, executând o piruetă rapidă pe vârfuri și pornind spre masă spumegând de furie și bolborosind toate blestemele la care mă pot gândi.

        Dintre toate nopțile posibile, de ce tocmai acum?! De ce când încerc și eu să mă bucur de puțin timp liber fără să mă las stresată de amenințările sale fără noimă și subjugată de prezența lui sufocantă? Nici nu e nevoie să verific ca să știu că e pe urmele mele. Îi pot simți ochii găurindu-mi spatele ca pe un val de fiori electrizanți și nu îmi pot șterge din minte expresia aceea plină de aroganță pe care o urăsc. Ea și posesorul ei. Mă trântesc pe locul meu cu același aer de bombă cu ceas și ignor privirile tuturor în timp ce fetele se zgâiesc la vederea însoțitorului meu neinvitat și rămân înlemnite cu gurile căscate de șoc. 

- Oh, și Marc e aici, Heather murmură fără glas, încercând parcă să pună situația în ordine în timp ce starea mea devine doar mai posomorâtă și tot restul grupului nostru izbucnește în salutări și aclamări de voci răgușite de beție pentru inamicul meu numărul unu.

        Trag cu ochiul în dreapta mea și Heather îmi prinde privirea, dându-mi de înțeles că nu are nicio idee ce se petrece sau cum s-a întâmplat asta. Mă încrunt și ochii mi se mută asupra tipului așezat în dreptul ei. Chiar și cu toată enervarea care zvâcnește în mine, nu pot să nu observ că prietena mea cea mai bună are motive întemeiate să facă o pasiune secretă pentru acest Brandon Astor. Toate pozele pe care le-am văzut până acum cu el nu echivalează nici cu jumătate din senzația oferită de a-l avea în fața ochilor, la mai puțin de doi metri de mine. Arată bine, acel tip de "bine" care ar face o cameră plină de femei să se topească pe picioare și tot restul speciei masculine să se simtă amenințată. Nici nu mă mai miră că el și Marc sunt prieteni!

- Păi, asta chiar e o coincidență surprinzătoare! Courtney ia o înghițitură din paharul ei proaspăt reumplut, încercând parcă să diminueze tensiunea așternută peste întreaga masă.

        Mârâi și ochii mi se înalță fioroși înapoi spre fața ultimei persoane pe care mi-o doream să o întâlnesc în noaptea asta. 

- Nu există coincidențe cu tine, Marc! Ce cauți aici?

        Nu știu cum de am reușit să îmi fac tonul să sune atât de acuzator, însă victoria nu îmi aduce satisfacția la care speram. Fără ca măcar să se uite la mine, alege pur și simplu să se prefacă că nu m-a auzit și să se așeze lângă Brandon în timp ce privirea mea nu devine decât mai înflăcărată. Din fericire, altcineva se decide să intervină înainte ca lucrurile să ia o întorsătură urâtă, pentru că glasul celuilalt bărbat dintre noi reușește să îmi distragă câtuși de puțin atenția în timp ce primesc un soi de explicație:

Thin LineDonde viven las historias. Descúbrelo ahora