Thin Line

39.4K 1.2K 53
                                    

         Natalie Parker duce o viață de prințesă. Răsfățată, de o frumusețe răpitoare și o iubitoare a luxului și distracției, blonda ambițioasă are tot ce și-ar putea dori pentru a fi pe deplin mulțumită și fericită... totul în afară de jumătatea sa, de prințul ei fermecător, care pare că a tot refuzat să îi iasă în cale până acum... Asta și faptul că un anumit Marc Cross i-a distrus mereu șansele la o relație.

Dar, ăsta nu e un motiv de disperare. Proaspăt întoarsă în oraș și cu planuri mărețe în minte, Natalie e hotărâtă să găsească acea persoană cu care își va petrece tot restul vieții, înfruntându-și în același timp și vechiul dușman de moarte. Și ce dacă Marc Cross e iritant de irezistibil, un bărbat plin de succes și un caracter autoritar și intimidant? Asta nu schimbă cu nimic faptul că încă o scoate din sărite, poate chiar mai mult decât pe vremea când erau adolescenți.

Marc Cross își trăiește viața încărcată și luxoasă fără a auzi prea des cuvântul "nu". Totuși, situația a fost mereu alta când venea vorba de o anumită blondă cu replici acide și zâmbete jucăușe. Și, chiar dacă metodele sale nu au fost niciodată prea delicate, asta tot nu îi oferă o scuză neastâmpăratei domnișoare Parker să îl sfideze și să îl refuze la fiecare pas. Mai ales nu acum, când întoarcerea ei în oraș dă startul unui nou capitol în povestea lor atât de complicată...

În plus, un lucru e cert... există o linie subțire între dragoste și ură.

*Continuarea poveștii The One-Night Stand. Nu e nevoie să citiți mai întâi TONS.*

Thin LineWhere stories live. Discover now