Capitol BONUS - Heather

19.7K 1.1K 52
                                    


TRAILER NOU la Media ^

Capitol BONUS - Heather și Brandon


Asta este. Am așteptat momentul acesta dintotdeauna și ar trebui să fiu nebună să îl ratez. Fără nicio îndoială că așa e... și totuși, de ce nu sunt în stare să scot nici cel mai mic sunet? Inspir silențios o gură de aer și găsesc curajul să arunc o privire scurtă bărbatului din stânga mea. Îmi conduce mașina exact în același mod în care se poartă pe sine însuși: cu autoritate, cu precizie și cu o tenacitate care îmi dereglează gândurile lucide. Doamne, suntem în sfârșit cu adevărat singuri și avem ocazia să vorbim, însă nu pot să trec peste propria lașitate!

Suspin încet și îmi scufund spatele mai adânc în scaun, pierzându-mi privirea în stropii de ploaie de pe parbriz. Pe cine păcălesc? Nu voi fi niciodată în stare să îl înfrunt... Nu sunt ca Natalie. Prietena mea cea mai bună are suficient tupeu în ea încât să se ia la ceartă cu oricine fără să se gândească măcar o secundă la consecințe. Odată, când una dintre fetele din liceu care îl idolatrizau pe Marc a pornit un zvon cum că Natalie ar cam fi o fană a operațiilor estetice, nebuna mea prietenă blondă nu a dat înapoi de la a o confrunta pe mincinoasă în fața unui public larg, mai precis când ținea un discurs ca reprezentantă a elevilor. Cu mult tact și calm, Natalie Parker le-a mulțumit cu zâmbetul pe buze celor care o consideră atât de perfectă încât să pară făurită de bisturiu, dovedind tuturor rivalelor ei că nu au nicio șansă să o doboare.

Suntem destul de diferite, dacă stai să ne analizezi amănunțit. Dacă Natalie iubește să acapareze atenția presei și să fie în lumina reflectoarelor, eu prefer să rămân o prezență fantomatică prin ziare și reviste de scandal. Dacă prietena mea nu este niciodată deranjată de atenția masculină pe care o primește mereu de la admiratori, eu aș alege mai degrabă să nu fiu o țintă atât de sigură pentru pretendenți. Și, cel mai important: dacă Natalie nu ezită niciodată să îi spună verde în față fratelui meu ce crede, situația este complet opusă când vine vorba de mine și Brandon. Eu nici nu pot să mă uit la el fără să roșesc!

Mereu am fost timidă și destul de rece cu cei pe care nu îi consider apropiați, dar aș fi fericită dacă m-aș întâlni doar cu atât când vine vorba de iubirea mea neîmpărtășită pentru unicul și inegalabilul Brandon Astor. Am nevoie de mai mult decât de tupeu pentru a-l confrunta... am nevoie de dorința de a face cu adevărat asta.

- Poți, te rog, să dai căldura mai tare? mă aud întrebând într-un glas tăcut, ghemuindu-mă mai strâns în propria jachetă udată de ploaie.

Îmi face pe plac fără ca măcar să aprobe din cap. Ochii abia dacă i se desprind de pe drum pentru a găsi butonul potrivit și a crește temperatura din vehiculul luxos, enervându-mă câtuși de puțin cu faptul că nu mi-a întâlnit deloc privirea. E adevărat că îmi doresc și puțin mai multă căldură, dar speram ca, cererea mea să aducă și un răspuns verbal din partea sa... unul care să dea startul unei conversații, eventual. Uite așa dispare și tot norocul meu...

Mașina este oprită cu o frână fluidă la culoarea roșie a semaforului și îmi ating limita când capul mi se rotește spre el, cu o expresie încruntată încărcându-mi chipul. Suntem deja la jumătatea drumului către casa părinților mei și niciunul dintre noi nu a spus nimic încă. Fie, eu sunt prea timidă pentru a porni o conversație, dar care e scuza lui? Nu a avut nicio problemă cu a mă salva din brațele unui tip oarecare când eram pe ringul de dans și nici în a mă conduce loial înapoi la masă, însă când suntem singuri de-a binelea mă ignoră total? Chiar încep să regret că am lăsat-o pe Natalie să se sacrifice pentru mine. Știu că Marc profită din plin de ocazie, fără îndoială...

Thin LineWhere stories live. Discover now