O.S - 6.Bölüm

4.5K 286 20
                                    

Gözlerimi açtığımda onu gördüm.
Hassiktir onun burada ne işi vardı?

O.S 6.Bölüm

Burak.Benim kardeşim. Bu işlere karışmayan kardeşim. Şimdi onun burada ne işi vardı? Hadi ama hayat biraz bizim yüzümüze de gül.
''Beril?'' dedi
''Senin burada ne işin var'' dedim.
Burak biraz saftır. Saf ve temiz.Onu ben korurum. Herşeyden hemde. Kardeşim sonuçta.
''Seni merak ettim. Başının belaya girmesini istemiyorum'' dedi. Bilmiyor ki benim başım beladan çıkmıyor. Onun gibi saf ve temiz olmayı çok isterdim. Ama insanların hepsi temiz kalmaz. Bende onlardan biriyim. Kendimi ve onu ezdiremem.
''Tamam. Sen şimdi beni burda bekle bende birazdan gelicem'' deyip içeriye girdim. Akın'a dönüp; ''Burda bitmedi. '' dedim.
Ve o iğrenç yerden çıktım. Burak bir arabanın içerisindeydi. Ön koltukta da şoför vardı. Anladım ki Berkay'ın adamıydı. Berkay düşüncelidir aslında. İşine geldiği sürece. Hayalimdeki adamdı diyebilirim ama kim düşündüğümüz gibi kalıyor ki? Beni terk edip gitmişti. Hemde aramızda problem yokken. İnsan merak ediyor.
Burak'ı daha fazla bekletmemek adına arabaya bindim. Onların evinin önünde durduk. Burak arabadan öylece inip gitti.
Ben sevgimi,sevincimi,üzüntümü öyle belli eden insanlardan değilim. İnatçı bir kişiliğe sahibim. Sanırım bunlar yüzden hep kırılıyor kalbim. Yara aldıkça iyileşiyorum aslında. Güçleniyorum. İntikam sarıyor yaralarımı. Ben Beril İnanç'ım , yıkılmam. Yıkarım ama yıkılmam. Tutunucak bir dalım hep vardır benim. Güçlüyüm.
Arabayı bizim eve değilde otel'e sürdürdüm. Yalnızlığa ihtiyacım vardı. Otel işlerini şoför halleti. Bende odama çıktım. Kendimi yatağa bıraktım. Uykuya daldım..

****** 3 Saat Sonra ******

Gözlerimi açtım. Kendimi biraz daha iyi hissediyorumdum. Lavobodan sesler gelmeye başladı. Hayır yani anlamıyorum bir günüm de huzurlu geçse ne olur?

3K olmuşuz destekleriniz için teşekkürler 💕

Okulun Sadistleri Where stories live. Discover now