O.S - 7.Bölüm

4.3K 246 20
                                    

Bir günüm ya bir günüm huzurlu , mutlu ,geçsin. Neden yorgun olduğumda sürekli bir iş , bir salaklık çıkıyor? Sanırım ben çok şanssızım. Evet, evet artık kanıtlandı. Oturduğum güzel koltuğumdan sallanarak kalktım. Sesin geldiği yöne doğru gitmeye başladım. Başka bir kız olsa korkardı. Evde tek başına ve ses geliyor. Ama işte sorunda orda ben başka kızlardan değilim. Acaba bu sesin sebebi ne ? Her bir adım yaklaştığımda nefes sesleri ve pencere gıcırtısı geliyordu. Nefes sesleri mi? Ne yani odada hırsız mı var? Of bide bununla uğraş. Sessizce aralık olan banyo kapısından içeriye baktım. Dejavu ! Tam da tahmin ettiğim gibi nefes alışverişleri kar maskeli bir hırsıza aitti. Endişeli gibi gözüküyordu. Arkasıda bana dönüktü. Sessizce arkasından gidip ensesinden , kedilerin tutuluşu gibi tuttum. Hemen sıçradı. Demek korkak bir hırsız ha? Bunu dövmek eğlenceliye benziyordu. Yere savurup karnına tekme attım. Yorgunum. İşimi halledip uyumalıyım. Yorgun olmasam fena benzetirdim ya neyse. Üstüne oturup güzel bir yumruk indirdim. Vazgeçilmezim canım yumruğum! Aklıma bişey geldi de otele hırsız girmekte ne? İlk defa böyle bişey duyuyorum. Hatta duymuyorum bizzat kendim yaşıyorum. Şimdi de tırsak hırsızımızı konuşturalım.

" Ne arıyordun sen burada? " dedim. Eğer cevap vermezse değer verdiğim yumruklarımdan birini ona atacakmışım gibi olan sesimle.

" V-valla bişey aramıyordum abla. Çok tuvaletim gelmişti bende camı açık buldum tuvalet olduğunu anladım ve girdim. İşimi halledip gidicektim." ne zırvalıyor lan bu? Salağa benzer bir halim mi var? Kaçıncı katta oda ve camı açık görüp tuvalete giriyor. Oo cidden çok kötü bir yalanmış.

" Lan gerizekalı ! Benim alnımda salak mı yazıyor? Kar maskesini niye taktın? Yoksa tuvaletini yaparken kar maskesiz yapamıyor musun? - kahkaha attım - Her şeyide geçtim. Kaçıncı katta olduğumuz hakkında bir fikrin var mı? Bunca katı tuvalet yapmak için tırmansan ki böyle bişey imkansız olduğu için. Tırmanırken tuvaletini yapmış olurdun zaten. " Ouvv baya uzun ve laf sokmalı bir konuşma yaptım sanırım. Aslında benim bu kadar konuşmama gerek yoktu. Güzelce dövüp eğik çizgimi çizdikten sonra bırakmalıydım. Ama başıma ilk defa böyle birşey geliyor. İlk defa tırsak bir hırsızla karşılaşıyorum da. Kolay kolay bırakmayayım. Benim bu uzun konuşmamı kafasında değerlendirmiş ve mantıklı geldiğini anlamış olmalı ki hemen yalvarmaya başladı.

" Çok özür dilerim abla, lütfen bana bişey yapma." Gibisinden. İyide bir yumrukla kötü birisi olduğumu nerden biliyor ki? Yoksa bu beni tanıyor mu?

' Yorgunluktan ve uykusuzluktan göz altların morarmış , ensesinden tutup yere fırlatıp , karnına tekme atıp daha sonra üstüne çıkıp yumruklasan bende yalvarırdım. " dedi. İç sesim. İyide sen benim iç sesim değil misin lan? Niye yalvarıyorsun? Ben kimseye yalvarmam. Sende benim iç sesim olduğuna göre sende kimseye yalvarmayacaksın! Onlar bize yalvaracaklar!

" Tamam Beril sakin ol !' O kadar uzun cümle söyledim bir tane sözcüğe mi takıldın ? " dedi iç sesim. Sanane lan ? Takılırım ben Beril İnanç'ım. Şimdi git seninle uğraşamam. Tırsak hırsızımıza döndüğümde korkudan titrediğini gördüm. Suratına bakmalıyım. Simsiyah olan kar maskesini çıkarttığımda yüzünü iyice inceledim. Bu yüzü daha önce hiç gördüm mü gibisinden.

Yok ya görmemişim. Hafızam kuvvetlidir benim kendimi övmek gibi olmasında. Ya da olsun lan kim ne diyebilir bana ? Çakımı çıkarttığımda yüzündeki korku iki katına çıkmıştı. Birşeyler mırıldanıyordu. Daha da kulağımı ona verince 'Buraya kadarmış Allah'ım sen benim günahlarımı affet sana geliyorum. " Diyordu. Gerçekten de onu öldüreceğimi mi sanıyordu? Ben kolay kolay öldürmem kimseyi.

"Korkma sakın tamam mı? Ufak bir çizik sadece tırsak hırsız. " dedim. Psikopatça sırıtarak.

" Ne yani? Beni öldürmeyecek misin ? " dedi sevinçle.

" Seni öldürmeyeceğim diye acı çekmeyeceksin anlamına gelmiyor. " dedim sırıtmama devam ederken. Aslında çok derinden yapmayacaktım izi. Korkutmak istiyordum sadece. Bir daha hırsızlık yapmasın diye. Yoksul birisinin evine giripte , ailenin onca zorluklarla biriktirdiği paraları çalmasın diye bütün bu korku vermelerim. Tamam belki bu duyguyu hiç yaşamamış olabilirim ama gerçekten kötü bir şeydir.

" Ta-tamam acı çekeyim ama yeterki ölmeyeyim. Ben daha Adriana Lima ile selfie yapacaktım , dolaşacaktık onunla, herkese hava atacaktım ya o yüzden ölmek istemiyordum." dedi. Cidden ne saçmalıyordu? Adriana Limayla dolaşacağını mı? Ah! Kıyamam. Boş hayaller. Çakımı pantolunumun üstüne silip koluna derisinin üstünden bir çizik attım. Bağırmadı bile. Hayret! İşim bitince üstünden kalktım ve yüzüne dik dik baktım.

" İstiyosan seni yan odaya alalım orda yat. Zemin soğuktur. " dedim dalga ve ciddiyetle. Dediklerimden sonra ayakları birbirine dolaşarak kalktı ve bana baktı. El sallayıp koşarak gitti. El salladı cidden bu kadar saf olmamalı. Ya da olsun be banane ?

Koltuğa tekrardan kendimi attım ve yatar pozisyona geçtim. Bugün çok yorucu bir gündü. Uyumak istiyorum. Sadece uyumak. Dünyanın pisliklerinden bir sürede olsa ayrılabilmek...

4K olmuşuz. Her geçen gün daha da büyüyoruz. Okuyan herkese teşekkür ederiz.  

Okulun Sadistleri Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin