O.S - 11. Bölüm

1.7K 103 20
                                    

BURAK

Beril'in bu hareketlerden nefret ediyorum.NEFRET! Tam normal oldu diyorum, bundan sonra kardeşlik bağımız gerçek diyorum ve bam! Beril İnanç bir karınca kadar değişmemiş. Aynı,kalpsiz Beril. Her şey yolunda derken birden eskiye dönmesi beni çıldırtıyor. Sonradan böyle olsa anlardım. Ama onu tanıdığımdan beri böyle olması.. Bazen katlanılmaz oluyor. Ama onu her haliyle yine seviyorum. O benim kız kardeşim..

TALHA

Beril, son zamanlarda gerçekten ipleri gevşetmiş olabilirdi ama yine de Beril'e sadakatim sonsuzdu. Dediğini sorgusuzca yapardım. Grup lideri başkası olsa dahi Beril'in yanında olurdum. Şimdiyse, Eray görevimdi. Şerefsizi işin başında da sevmemiştim zaten. Saklanmıştı ama anlamamıştı çoktan yakalamışlardı.Depoya doğru ilerlerken düşünmeyi bıraktım. Kapı ağır bir şekilde açılırken gözlerimi Eray'a diktim. Diğerlerinin çıkmasını istedim. Yarım gülümsemeyle yanına doğru ilerledim, pezevenk kendi gölgesinden korkar,gelmiş neler yapıyor. Hızlanıp suratına yumruk geçirdim ardından boğazından tutarak duvara vurdum acı içinde bir inleme yayıldı ve ben bundan zevk aldım. Yere fırlatıp üstüne çıktım ve sayısız yumruk indirdim. Ah bundan kesinlikle zevk alıyorum. Yüzü artık tanınmayacak hale gelmişti son bir yumrukta indirip kalktım üstünden. Hala nefes alıyordu.  Bizzat kendim gömecektim..

TÜMAY

Beril'in sorumsuzca hareketlerinden nefret ediyorum bizi kısıtlamasından nefret ediyorum. Sinir bütün vücudumu esir alırken kendini Berkay'a saklıyordum. Berkay'ın yeri de çok kolay tespit edilmişti. Pezevenk bir bardaydı. Yapacağım şeyi düşünmek gülümsememe yol açtı.

◇◇◇◇◇◇◇

Berkay'ın beni tanımayacağı şekilde bara gelmiş onunla kaynaşmıştım. Şuan onun kucağında oturmuş, öpüyordum. Beni kucağında taşıyarak odaya doğru götürmeye başladı bir yandan öpüyor bir yandan yürüyordu. Odaya girip beni yatağa fırlattı üstünü çıkarmaya çalışırken durdurdum,

" Şşşş, Beril İnanç'ın selamı var."

Diyerek tekme attım. Tanımıştı şimdi. Yerdeyken birkaç tekme daha savurdum biraz kendini kaybedince,yanımdaki bıçağı çıkarıp bacağına sapladım bıçağı çevirdikçe o bağırıyor ben zevk alıyordum, kendini biraz kaybetmeye başlayınca ellerine yöneldim parmaklarını kesmeye başladım. Her kesişten sonra tatminlik geliyordu. Kanı avuçlarıma aldım. Tanrım bu çok, çok güzeldi. Zamanın geldiğini anlayıp boğazını kestim. Kalkıp banyoya yöneldim. Temizlendikten sonra odayı temizlemeleri için adam gönderip mekandan çıktım.

SÜHA

Siyahın Çocukları hakkında bilgi almak imkansız gibi bir şeydi tam 3 saattir kaynaklarımızla konuşuyor öğrenebildiklerimden fazlasına çıkamıyordum. Şehir efsanesi gibiydiler. Ve hep bu işler bana kalıyordu. Ve Sıla'ya. Beril'in bana karşılığını asla veremeyeceğim bir iyiliği vardı. Her zaman yanındaydım. Çok şey atlatmıştık. Son kaynağımızla konuşuyordum,

" Bunlar herkesten duyduğum şeyler farklı bir şeyin var mı?"

" Bir şey duymuştum, Beril ilgilerini çekmiş diye ve aralarından biri hakkında bir kaç bir şey sadece o kadar "

" Sen anlat bakalım şunları bana."

Öğrendiğim şeyleri düşünürken çoktan adama para verip çıkmıştım bile.

SILA

Diğer gruplardan bilgi topla. Beril'e gerçekten saygı duyuyordum, saygıdan da öte hayranlıktı bu. Görünmez biri olduğum için diğer grupların arasına karışmak pek zor değildi. Beril sayesinde artık görünmez değildim ama çok iyi saklanırdım.

◇◇◇◇◇

Her şey normaldi. Fazla normal. Ne kavga vardı ne de grup çatışması herkes kesinlikle fazla sakindi ve suskun. Bu da demek oluyor ki sadece bizim bilmediğimiz bir şey vardı. Bu konuyla ilgilenmek Beril'e düşerdi. Ve Beril, kesinlikle çok ateşli ve güzeldi. Herkes onun gibi olmak isterdi yada bu grupta olmak. Geldiğimiz gibi sessizce çıktım. Ve buluşma yerine gitmeye başladım.

Ne Sıla'nın, ne Tümay'ın ne Talha'nın, ne de Süha'nın en tuhafıysa Beril'in bile dikkat etmediği ama onları izleyip birine haber götüren birileri vardı. Onlar kimdi?

 Onlar kimdi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selaam. Nasılsınız? İthaf için hem yorum hem de mesaj bölümünden ulaşabilirsiniz. Bölümün uzunluğu hakkında belirli bir kelime sayısı var siz kısa veya uzun diyerek yorum yapın biz ona göre yazıcaz. Ve bundan sonra aksaklık olmayacak. Multidekini dinleyebilirsiniz. Biz bölüme uygun bulduk. Yorumlar az geliyor. Lütfen yorum yapın.

Okulun Sadistleri Where stories live. Discover now