Capitolul 15:Dacă...

5.7K 349 14
                                    

Jessica Pov

Cuvintele lui Marcus, parcă răsunau ca un ecou prin urechile mele. De fiecare dată cand pericolul îmi pândea familia, deveneam agitată și paranoică. Îi iubeam prea mult și nu vroiam să-i pierd chiar dacă asta însemna să-mi dau viața. Trebuia să se gândim la un plan de a contraataca, dar nu aveam timp. Chiar daca cei care ne doreau moartea erau vârcolaci, la urma urmei erau doar niște copii. După cum arătau cei 3,după descrierea spusă de Marcus nu aveau mai mult de 15-17 ani,dar erau alăturați vampirilor. Gandul că aș putea omorâ un copil mă îngrozea, chiar dacă era vârcolac sau un copil nemuritor.Atăcau și apăreau din ce în ce mai mulți.Nu am mai stat pe gânduri și am intrat în pădure. Urlete de durere se auzeau prin pădure. La fiecare urlet, Aiden mârâia și mai feroce, mărind pasul. Am ajuns aproape de rezervațiaDarkWoods și am văzut toata haita prinsă în niște capcane uriașe.Lucia era transformată,și era prinsă și ea deasemenea.Noi eram șase.

-Capcane pentru urși?! Spune Aiden , studiind capcanele.-

-Trebuie să tragem de ele, stați liniștiți.La auzul acestor cuvinte,Aiden a mârâit încă mai tare.

-Nu, Marcus...sunt diferite...spune Aiden

-Ce vrei să spui cu asta?Îl întreb ,cu grijă.

-Sunt mult mai mari, iar mecanismul este diferit. Sunt făcute să nu poți scăpa din ele, dacă vei încerca să le desfaci poți să le retezi labele.M-am uitat șocată la întreaga haită. Capcanele fusese-ră puse în așa fel, încât lupii să-și piardă toate labele.M-am dus lângă Aiden și m-am așezat protector în fața lui. Toți am format un cerc în jurul haitei. În cateva secunde eram înconjurați de lupi și de vampiri. Eram pierduți, mult prea mulți și nu aveam nici ajutor din partea haitei. Mârâieturi feroce au început să se audă în intreaga padure.

-Împreuna pentru PACE! Am spus cu voce tare. Toți și-au întors privirea spre mine. Lupii s-au uitat nedumeriți unii la alti. Toată „familia" a dat aprobător din cap și am luat poziția de atac. Nu vroiam să ne lăsăm fără luptă și asta aveam să facem. Vom lupta pînă la final.

-Aiden,dacă câștigăm,accept să fiu soția ta!

-Sa făcut ,iubit-o!Ne-am zîmbit..

*********************************************************************************

Știu,scurt!Dar scuza-ți.Am săptămâna asta foarte mult de învățat.Miercuri,joi și vineri am simulări.Așa că nuștiu dacă voi putea posta.Îmi pare rău.

Deci acum despre capitol.Cum este:E măcar un pic reușit?Vă aștept părerile și vă pup:**

My soul mate is the Alpha SupremeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum