Vol II:Soul Destroyed:Capitolul 26

3.5K 243 22
                                    

Jessica Pov

Stăteam deja de cinci minute față în față cu acel lup uriaș.Ori mă va omorâ,ori mă va tortura.Niște scrâncete de durere îmi atrag atenția și privesc spre direcția lor.Tiana începuse să plângă,atunci când văzuse că lupul din fața mea scoase un urlet imens și se transformase înapoi.La fel făcând și eu.Surprinzător,dar era îmbrăcat și eu la fel.Icnesc uimită,atunci când mă simt înfășcată de brațul stâng și care este supus unei strângeri dureroase.Mă uit cu frică în ochii bărbatului fioros,disperat,fericit.La naiba,avea prea multe stări.

-Ce cauți aici?Cum de ești aici?mă întreabă și ochii săi devin întunecați.De ce? A ,da!Suntem dușmani!

-Îmi cer scuze,dar ne jucam prin pădure și fiica mea a dorit sa se joace cu acei copii,i-am spus să nu treacă bariera,dar nu ma ascultat.

-Mami!Îmi întorc din nou spre fiica mea și când văd că și încă un bărbat se apropie de ea,și mă îndepărtez rapid de acest bărbat și mă îndrept spre fiica mea,dar sunt întrecută de o umbră.Bărbatul de care m-am îndepărtat,acum era în fața mea și-l aruncase pe bărbatul care se apropia de fiica mea,într-un copac.Femeia îi dă drumul Tianei și ea vine alergând în brațele mele plângând.O stâng în brațele mele și vărs și eu niște lacrimi ,odată cu ea.Deschid ochii când aud niște pași și mă ridic repede și o ascund pe Tiana la spatele meu.Ochii bărbatului îngheață,ca și cum s-a  simțit rănit de acțiunea mea.Se apropie mai repede și eu mă dau mai în spate.Ajunge în fața mea și îmi mângăie obrazul.

-Aiden DarkWoods.Alpha-ul Suprem,spune și eu măresc ochii de frică.

-Supremul Tiran?întreb și el îngheață a doua oara,ca și cum nu s-ar așteptat la așa cuvinte din partea mea.

-Da,așa este.spune cu o voce pierdută.Dar ,nu te teme,nu sunt în stare să-ți fac nimic rău.Muit ciudat la el.Mă îndepărtez repede atunci când simt că mâna lui se îndreaptă spre semnul de pe gâtul meu.Mă întorsc spre fîptura din spatele meu și o iau de mână și profit de neatenția lui Aiden și merg înapoi spre barieră.

-Jessica Smith!Tresar când îmi aud numele strigat și rămân țeapănă atunci când Aiden este din nou în fața mea și se apropie de Tiana.O mângâie pe față ,iar ochiii lor sclipesc.Ceva nu este bine.

-Cum te numești ,micuțo?o întreabă dulce.Tiana mă privește temătoare,iar eu aprob din cap.

-Mă numesc,Tiana Smith.Și sunt fiica Jessicăi Smith.Fac parte din haita Whitewolf.Aiden este fascinat de ea și o îmbrățișează,rămân mască și dau drumul aerului care l-am ținut în piept,în momentul în care Aiden îi dă drumul Tianei.

-Pute-ți pleca....spune încet și eu repede o iau de mână pe Tiana și trecem de barieră.Mă trasform repede ,iar Tiana se urcă pe spatele meu.Încep a alerga și când dispar din acel teritoriu,un urlet fioros se aude.

**********************************************************************************************

Sper sa vă placă.Vă aștept părerile.Ce crede-ți că se va întâmpla?

Am postat o carte cu trailere:)

Vă mulțumesc și vă iubesc:)

My soul mate is the Alpha SupremeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum