Capitolul 16:Ajutor straniu...

6.2K 369 22
                                    

Jessica Pov

Lupta a început și a fost exact cum a bănuit Aiden. Lupii vroiau să ne despartă de pereche. Haita mârâia și ea, dar nu ne putea ajuta. Am rezistat un timp, dar lupii erau prea mulți ,la fel și vampirii și nu ne mai puteam apăra, decat dacă lăsam haita jos.

-Foc?!Spune uimit Marcus.

-Ce foc, Marcus?Intreabă Aiden, dând un pumn unui vampir.

-Nuștiu,dar am văzut și eu foc.Aiden a mers să-l ajute pe Dylan, cu niște lupi, iar eu am rămas descoperită și singură. Doamne, până acum nu mi-ai ascultat rugămințile, te rog....nu pentru mine, pentru familia mea, fă o minune și lupii și vampirii să dispară. Ia-mi viața țn schimb, dar numai oprește lupta asta.

Necunoscut-Închide-ți ochii! S-a auzit o voce îndepărtată.

-Ce?! Am spus . Lupta a încetat, toți uitându-ne în jur.

-Familia DarkWoods și lupii prinși, închide-ți ochii! A repetat vocea.Nesiguri pe noi, am închis ochii. Am simțit o prezență lângă mine ce mi-a șoptit: "Să vedem cât de mult îți iubești familia...".

-Sa nu deschide-ți ochii, indiferent ce se aude!Am strâns din ochi până au început să mă doară. Mâinile lui Aiden se strângeau mai tare în jurul meu. Brusc am auzit cherlăituri puternice ,mârâiturile vampirilor, și am simțit miros de ars. Am dat să deschid ochii, dar prezența de mai devreme a reapărut.

-Nu deschide ochii, nu este momentul, acum!M-am conformat. Nu știu de ce, dar ceva îmi spunea că pot avea încredere în aceea voce, chiar dacă n-o mai auzise-m niciodată până acum.

-Imposibil...spune Aiden , într-un final. Toți am deschis ochii și am rămas șocati. Lupii veniți să ne omoare erau la pământ, prajiți,iar vampirii,cenușă.

-Ce-Ce s-a întamplat aici?Intreabă Dylan , speriat..

Ce era cu aceea voce?Intreabă Marcus curios..

-Cum?Intreb ca pentru mine.

-Foc...spune Aiden . Focul ne-a salvat...

-Foc?!Aiden, nimeni înafara de vampiri,sau de vechii vârcolaci,lengedarii nu pot controla focul....

-Mai este cineva....

-Cine?

-Descendenta sau îngerul păzitor a descedentei celei mai Legendare Femei Vârcolac...Joshua ști despre ce vorbesc...vocea de mai devreme, mai mult ca sigur era ea.

-Aiden, nimeni nu o cunoaște...spune ,Joshua confuz.Era tânăr,acest băiat..

-Nu... Poate că mai are cineva puterea ei.

-Imposibil. Nici măcar vampirii nu pot controla focul atât de bine, nici nu prea îl folosesc, pentru ca nu îl pot stăpâni.

-Iubito, esti bine?

-D-da...am spus nesigură, uitandu-mă pe lângă mine.

-Ce cauți?

-Nimic, doar că am avut o senzație ciudată...Dylan se uita la toată haita apoi spuse:

- -Scuze, am uitat de voi, spune trist.Băieții au desfăcut 2 lupi, dar nu îi mai țineau puterile. Capcanele făcute erau exact cum a spus Aiden. Odată prins în ele, nu mai putea ieși decât cu sacrificiu.

-Câtă răutate...spune trist,Max.

-Da, bine că totul s-a terminat într-un final...spune încercând să zâmbească.

My soul mate is the Alpha SupremeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum