seven

445 30 5
                                    

Prvo želim da se zahvalim ne svim komentarima, divne ste stvarno.Mnogoo mi znači kada neko ostavi komentar, čak i onaj najmanji.I to što ne odgovaram na komentare ne znači da vas kuliram nego jednostavno to bi bilo samo 'HVALA.HVALA.HVALA' jer ja ne znam pisati duže od toga odgovor. kako god.Ovo je malo duže, ne? nije hahhaha, ali nema veze brzo sam stavila nastavak, čudo.

S u b o t a 

„K'vragu, on se nije šalio?" iznenađeno upita Valerie. „Da se šalio ne bih sad bila isped fakulteta."

„Zašto nisi ništa napisala, Lidia?" Valerie nije toliko iznenadila činjenica da ju je Chace prozvao da čita rad, ali ju je definitivno iznenadilo to što Lidia nije ništa napisala.

„Bila sam negde u svom svetu.A najgore od svega je što sam tamo izašla pred svima kao najveća budala i onda shvatila da nisam ništa napisala.Neverovatno" Lidia uzdahnu.Pogleda na veliku tablu iznad sebe.Filozofski fakultet.

„Ne zaslužujem da idem više na ovaj fakultet.Meni mesto nije ovde.Kako sam ja uopšte upisala ovaj fakultet, ocene su mi jedva prolazne, Valerie." Očajno kaže, stisnuvši jače telefon. „U šta sam se pretvorila?"

„Lidia, prekini" zaintrigirano izusti Valerie. „Umesto da tu kukaš i za*ebavaš se, idi nauči svo gradivo i rasturi na testu." Na kraju rečenice glas joj je pukao te polako uzdahnu. „Prekidam."

Lidia spretno skloni pramen kose sa lica i stavi telefon u zadnji džep već starih farmerica.Valerie je imala pravo, kao i uvek, sve što je trebala jeste da zagreje stolicu.To joj pre nije bilo problem, ali ništa nije kao pre. „Andrew." Tiho izusti.

„Još si sa tim kretenom?" U sekundi Lidia se okrene. Chace Crawford glavom i bradom je stajao isped nje.

Crne, malo uže, farkmerke su savršeno stajala na njemu.Bela, uska majica isticala je svaki mišić na njegovom telu.Kosa mu je bila razbarušena što je značilo da se nedavno probudi.Malo je reći da je bio savršen. „Oh, od kad smo mi na ti?"

„Od sada" Smireno izgovori. „Ne želim da budeš blizu njega.Zbog njega si skroz pogubljena, toliko da nemožeš ni da učiš."

„Blizu Andrew'a?On je moj dečko." Želela je izgledati što uverljivije. Po izrazu njegovog lica nije joj u potpunosti poverovao, a i zašto bi je to bilo briga? „Došli ste da mi držite predavanja o filozofiji ili o dečku?"

Chace se malo stresao na njeno pitanje.Znao je da ona ne očekuje odgovor pa je samo prevrnuo očima i promeni temu. „Ne moraš mi persirati."

„Ja sam kulturna, persiram starijima od sebe." Kaže smešeći se.Spustila ga je...opet.

„Opasna klinka." Kaže dovoljno glasno da ga ona čuje.Lidia skupi obrve dok su joj se obrazi crveneli od besa. „Ja nisam kli..." Pokuša doći do reči ali on je prekine. „Samo bi se svađala.Kao što rekoh klinka."

Shvativši da svađom ništa neće postići, donekle, smireno upita; -„Zašto sam ja ovde?"

„Želim biti nasamo sa tobom.Dođi, hajde da pobegnemo od svega." Uhvati njenu malenu ručicu i počne trčati niz ulicu, poput deteta.

Nemoguće ✉Där berättelser lever. Upptäck nu