Kolme

2.7K 162 17
                                    

Kerrankin Harry ei odottanut perjantaita ja Niallin luokse menoa.

Hän jopa ehdotti, että he olisivat tulleet hänen luokseen sen sijaan, mutta pojat vastustivat. Harryn luona ei ollut paljoa tekemistä, kun taas Niallin luona oli taulutelevisio ja kaikenlaisia pelikoneita.

Joten kiharapäisellä pojalla ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin mennä Niallin autoon perjantai iltapäivänä, kun kello oli soinut ja oppilaat olivat tulvineet ulos koulusta.

"Älä viitsi H, ei se tule olemaan niin kamalaa," Zayn sanoi sympaattisesti, istuen auton takapenkille sillä aikaa, kun Harry istui eteen.

"Kylläpäs tulee!" Harry huusi. "Hän vihaa minua! Tiedän sen!"

Hän tiesi, että pojat olivat samaa mieltä, vaikka he eivät halunneet sanoa sitä.

"Siitä tulee hauskaa Harry. Älä kiinnitä häneen huomiota," blondi poika lohdutti, kurottaen radiota kohti, ja he heiluttivat päitään musiikin tahtiin, hiljaisuuden vallitessa, muutaman minuutin ajan, kunnes he vihdoin kääntyivät Niallin kotitielle.

"Minulla on huono tunne tästä," Harry mutisi, vastahakoisesti astuen pois autosta ja raahasi sitten mustat Conversensa kohti ovea.

Niall ja Zayn seurasivat hänen perässään, molemmat katsoen Harrya hermostuneesti, mutta samalla jutellen keskenään.

Hän vihdoin tuli suurelle puiselle ovelle ja käänsi kahvaa. Se oli lukossa. 

"Hei Ni, Se on lukossa," Harry sanoi taakseen ja Niall tutki taskujaan hetken, ennen kuin huomasi ne tyhjiksi.

"Hitto, unohdin avaimeni," Niall valitti. "Koputa vain, Louis saattaa olla siellä."

Harryn silmät laajenivat, mutta Niall nyökkäsi rohkaisuksi.

Kiharapäinen poika löi epäröiden rystysensä paksuun oveen ja irvisti kovalle äänelle, joka siitä lähti.

Parin kymmenen sekunnin odottelun jälkeen ovi heilahti auki, ja siinä seisoi Louis. Hän oli vieläkin pukeutunut samoihin vaatteisiin, kuin koulussa, mutta hänen sotkuisten hiuksiensa päällä oli harmaa pipo tavalla, joka sai Harryn sydämen pysähtymään hetkeksi.

Hänen siniset silmänsä tuijottivat Harryn vihreisiin palavalla voimakkuudella  ja nuorempi poika pystyi heikosti kuulemaan Niallin kysyvän, miksi Louis lukitsi oven.

Louis ei vastannut, vain tuijotti Harrya, eikä Harry pystynyt sanomaan, oliko se ilkeä katse vai ei.

Hän päätyi mukavaan, kun Louisin kasvoilla kareili hetken pieni hymy, saaden Harryn punastumaan, kun hän käveli pois heilauttaen kättään.

"Mitä tuo oli?" Zayn kuiskasi Harryn korvaan  ja Harry kohautti olkiaan hämmentyneenä.

Ja sitten he kävelivät keittiön ohi ja Harry kuuli kolinaa, hän kurkisti seinän takaa nähdäkseen suoraan hämärästi valaistuun huoneeseen.

Louis oli siellä, kulmakarvat rypyssä keskittymisen takia, kun hän kaatoi muutaman pillerin pienelle kädelleen ja Harry yritti nähdä, mitä lääkkeet olivat, mutta hän ei pystynyt sanomaan niin kaukaa.

"H, mitä sinä teet?" 

Harry räpäytti ja lennähti pois oven luolta juuri, kun Louis kääntyi ympäri, eikä hän ollut varma, oliko vanhempi poika nähnyt hänet vai ei. 

"En mitään," hän mutisi, sydän tykyttäen.

Kaksi muuta poikaa katsoivat toisiaan epäilevästi, mutta kohauttivat olkiaan, pörröttäen Harryn kiharoita, kun he kiipesivät ylös portaita Niallin huoneeseen.

i sleep naked ➸ larry stylinson [Finnish]Where stories live. Discover now