Kolmekymmentäviisi

1K 36 58
                                    

Ensimmäinen asia, jonka harry haistoi herätessään, oli tee.

Hän nyrpisti nenäänsä ja puristi silmänsä tiukasti yhteen, ja sitten räpytteli niitä, ennen kuin ne tottuivat valoon.

Missä minä olen? hän ajatteli.

Hän vilkuili ympärilleen, näki tuntemattoman lampun ja ikkunan valkoisilla verhoilla, josta oli näkymä parkkipaikalle, joka oli paksun lumikerroksen peitossa. Vasta kun hän näki Louisin pienessä huoneessa, joka vaikutti makuuhuoneen yhteydessä olevalta keittiöltä, hän ymmärsi, että he olivat  hotellissa. Louisilla oli päällään suuri, pehmeä pitkähihainen ja yöhousut. Harry muisti hämärästi, että Louis toi vaatteensa pienessä repussa, jota hän kantoi aina harteillaan. Housuissa oli pieniä lumiukkoja, joilla oli mustat silmät ja oranssit porkkananenät.

Louis ei vaikuttanut huomanneen, että nuorempi poika oli herännyt, sillä hän risti nilkkansa ja tuijotti ulos hotellin ikkunasta, kun hän kurottui ottamaan siemauksen höyryävästä teestään. Hänen silmänsä olivat unsta sumeat, joka sai ne näyttämään tummilta ja hohtavilta, mitä Harry rakasti. Hänen housunsa olivat hänelle liian suuret, ja hän käytti paitansa hihoja suojaamaan käsiään mukin kuumuudelta. Se oli sininen muki, jossa oli hotellin logo.

Harry luultavasti makasi siinä mutaman minuutin ajan, poski tyynyä vasten ja kiharat joka puolelle levinneenä, ja piti vakaan ja laiskan katseen Louisissa. Hän tykkäsi katsella, kuinka Louis työnsi etuhiuksensa pois silmiltään, vaikka se tippui takaisin samalle paikalle, kuin missä se oli aikaisemmin. Hän rakasti nähdä hänen nuolevan huuliaan, kun hän oli juonut suuren kulauksen teestään, hänen aataminomenansa heilahti, aina kun hän joi.

Juuri kun Louis käänsi päänsä, Harry sulki silmänsä nopeasti ja muutti hengityksensä hitaaksi, jotta hän näyttäisi nukkuvalta. Hän kuuli Louisin paljaiden jalkojen kulkevan keittiön laattalattialla, kunnes hän saavutti makuuhuoneen, jossa oli violetti matto. Harryn täytyi pidätellä hymyään, kun Louis istui sängyn laidalle ja sai sängyn uppoamaan hieman omalta puoleltaan. Sitten Louis pyyhkäisi muutaman kiharan hänen korvansa taakse ja veti sormiaan pojan poskea pitkin.

"Harry," hän kuiskasi kevyesti. "Harry, aika nousta. Louis teki sinulle teetä."

Harry esitti heräävänsä: hän venytteli käsiään, kuten yleensä. "Okei," hän haukotteli hangaten silmiään, ja epäröi hetken, ennen kuin heitti peiton pois päältään.

"Tarvitsen vaatteita," Harry sanoi.

Louis nauroi. "Siinä olet oikeassa, Harold."

Harry punastui ja veti peiton takaisin päälleen, kun Louis veti repustaan lisää vaatteita. "Ne ovat minun, joten ne saattavat olla hieman liian pienet, mutta en jaksanut  pysähtyä kotonasi."

Harry nyökkäsi. "Ei haittaa."

Louis meni takaisin keittiöön ja jätti Harryn vaihtamaan vaatteita.

Harry veti nopeasti jalkaansa siniset bokserit ja hänen toiset yöhousunsa. Niissä ei ollut lumiukkoja; niissä oli joulukuusia, joissa oli suloisia pieniä sateenkaaren värisiä koristeita. Harry rakasti niitä heti, varsinkin koska ne olivat erittäin pehmeät ja tuntuivat mukavalle hänen jalkojaan vasten.

Hän varmisti, ettei Louis katsonut, ennen kuin hän katsoi peiliin, joka roikkui pöydän yläpuolella. Se oli aika suuri, ja sen ympärillä oli hienot koristeet.

Hän näytti uskomattomalta. Hänen kasvonsa hehkuivat, outoa hehkua, jota hän ei ollut aikaisemmin nähnyt, häen huulensa olivat vieläkin hieman turvonneet ja tummanpunaiset. Hänen silmänsä olivat sumeat ja vaaleat, ja hän tunsi hymyilevänsä. Hänen ympärillään leijuvasta usvasta, rentoutuneesta ja iloisesta aurasta saattoi heti arvata, että jotan oli tapahtunut. Aivan kuin joku olisi kirjoittanut harrastin juuri seksiä hänen otsaansa.

i sleep naked ➸ larry stylinson [Finnish]Where stories live. Discover now