Κεφάλαιο 16

1.4K 124 4
                                    

Η Ταρα μέσα από το κράνος της μπορούσε να δει κόσμο να μαζεύεται γύρω τους. Πλέον δίπλα τους στεκόταν άλλη μία μηχανή με έναν άνδρα να χαμογελάει υπεροπτικά. Ο Λουκ είχε καρφωμένα τα μάτια του στο δρόμο και ήταν τελείως ακίνητος κάτω από το σφιχτό κράτημά της.

"Θέλω οπωσδήποτε να με κρατάς πολύ σφιχτά" φώναξε για να ακουστεί πάνω από τον ήχο της εξάτμισης και των ουρλιαχτών. " Άμα φοβηθείς πες μου να σταματήσουμε" συνέχισε χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο. Η Ταρα απλώς ένευσε και αγκάλιασε πιο σφιχτά τον Λουκ. Ένιωσε τους μύες του να τεντώνονται κάτω από το άγγιγμά της και δεν μπόρεσε παρά να χαμογελάσει.

Το μελαχρινό αντίγραφο της Μπεθανι, που η Ταρα ανακάλυψε ότι ονομάζεται Τζο, προχώρησε και πήρε την θέση της ανάμεσα στις μηχανές.

"Με το σήμα μου ξεκινάτε. Ο πρώτος που θα γυρίσει στην αφετηρία μέσω της παράκαμψης είναι και ο νικητής" εξήγησε τους κανόνες υψώνοντας την φωνή της για να ακουστεί. "Καλή επιτυχία" πρόσθεσε κλείνοντας το μάτι στον Λουκ.

Για μια στιγμή η Ταρα ένιωσε τον χρόνο να σταματά. Κράτησε την αναπνοή της και έγειρε το σώμα της προς τον Λουκ ο οποίος βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα λες και ολόκληρη η ζωή του εξαρτώταν από αυτή την μικρή κίνηση της Τζο.

Το σήμα δόθηκε και οι δύο μηχανές βρυχήθηκαν καθώς οι ιδιοκτήτες τους άρχισαν να διασχίζουν με ταχύτητα την άσφαλτο.

Η Ταρα έσφιξε το κράτημα της και έκλεισε τα μάτια της. Δεν είχε ανέβει πολλές φορές στη ζωή της σε μηχανή πόσο μάλλον σε μία που είχε τόσο μεγάλη ταχύτητα. Αν και τρομαγμένη πρώτη φορά ένιωθε τόσο...ελεύθερη. Βλέποντας τα πάντα να κινούνται τόσο γρήγορα, νιώθοντας τον αέρα να περνάει βίαια μέσα από τα ρούχα της σε συνδυασμό με την έξαψη της αδρεναλίνης ένιωσε ένα πρωτόγνωρο αίσθημα ελευθερίας και ευχαρίστησης. Λες και ξύπνησε κάτι άγριο μέσα της και αισθάνθηκε σαν πραγματική έφηβη για πρώτη φορά στη ζωή της.

Ο αντίπαλός τους είχε ένα μικρό προβάδισμα και όσο περνούσε ο χρόνος τόσο μεγάλωνε η απόσταση ανάμεσά τους.

"Λουκ τι κάνεις;"ρώτησε η Ταρα ενοχλημένη "Πιο γρήγορα μας έχει περάσει!! Βιάσου".

Ο Λουκ χαμογέλασε από την έξαψη στον τόνο της κοπέλας και υπάκουσε στην εντολή της. Επιτάχυνε την μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα άλλο ένα κύμα αέρα να τους χτυπήσει βίαια. Παίρνοντας την στροφή της επιστροφής είχαν καταφέρει πλέον να φτάσουν τον αντίπαλό τους. Σώμα με σώμα τώρα αγωνίζονταν για το ποιος θα έφτανε πρώτος στον τερματισμό.

Bad Boys Do It Better (L.H.)Where stories live. Discover now