Κεφάλαιο 25

1.3K 113 5
                                    

Από την στιγμή που έφυγε ο Λουκ από το δωμάτιο της το προηγούμενο βράδυ η Ταρα δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει. Καθόταν στο περβάζι του παραθύρου της επί ώρες και κοιτούσε το δέντρο στην αυλή της, ένα δέντρο που την άφηνε παγερά αδιάφορη μέχρι που είδε τον Λουκ να προσπαθεί να ισορροπήσει στα κλαδιά του. Δεν μπορούσε να μην γελάσει στην ανάμνηση. Το γεγονός ότι πέρασε από αυτή τη δοκιμασία μόνο και μόνο για να την δει την έκανε να κοκκινίζει και διέγραφε κάθε αμφιβολία που είχε για εκείνον. Βέβαια αυτό που ακολούθησε την έκανε να κοκκινίζει ακόμα πιο πολύ. Πίστευε ότι είχε κάνει τη σωστή επιλογή να μην βιαστεί και η αλήθεια είναι ότι ένιωσε μία ανακούφιση όταν ο Λουκ σεβάστηκε την απόφαση της. Φαινόταν από μακριά ότι ήταν πολύ πιο έμπειρος από εκείνη και όσο να ΄ναι αυτό την άγχωνε λίγο. Το είχε σκεφτεί πολύ καλά το όλο θέμα μιας και υπήρχαν πολλές φήμες στο σχολείο που ήθελαν τον Λουκ μπλεγμένο σε πολλές "περιπέτειες". Βέβαια αν της έλεγε κανείς πριν ένα μήνα ότι ο Λουκ θα έμπαινε κρυφά από το παράθυρο στο δωμάτιο της για να την δει θα έβαζε τα γέλια. Έτσι αποφάσισε να αγνοήσει τις φήμες και τα υποτιθέμενα σκάνδαλα και να πιστέψει στο αγόρι που την κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του σαν να είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο.

"...και έπειτα πολλαπλασιάζεις και τα δύο μέλη με το x και... ΤΑΡΑ!"

Μια φωνή επανέφερε βίαια την Ταρα στην πραγματικότητα. Βρισκόταν στο δωμάτιό της ως συνήθως, μόνο που η Εμμα καθόταν απέναντί της και την κοίταζε καχύποπτα με τα καστανά της μάτια. Η Εμμα, σαν καλή φίλη που είναι, τήρησε την υπόσχεση της και προσπαθούσε μάταια να βοηθήσει την Ταρα με τις ασκήσεις των μαθηματικών της αλλά η Ταρα όλη την ώρα ονειροπολούσε την προηγούμενη νύχτα.

"Έχεις ακούσει τίποτα από όσα σου είπα;" ρώτησε η Εμμα ενοχλημένη.

"Ναι, ναι εννοείται!" είπε ψέματα η Ταρα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν είχε ιδέα για τι πράγμα μιλούσε.

"Ωραία, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να λύσεις το πρόβλημα 12" είπε η Εμμα και χαμογέλασε πονηρά.

"Κανένα" είπε η Ταρα αλλά μόλις διάβασε την εκφώνηση της άσκησης πάγωσε. Μια έκφραση φρίκης σχηματίστηκε στο πρόσωπό της ενώ διάβαζε ξανά και ξανά την άσκηση κάνοντας την Εμμα να χαχανίσει.

"Εντάξει συγγνώμη δεν άκουσα τίποτα από όσα είπες" παραδέχτηκε η Ταρα.

"Το ξέρω" είπε η Εμμα ενώ έκλεισε το βιβλίο και βολεύτηκε στο κρεβάτι. " Που ταξιδεύεις πάλι;"

Bad Boys Do It Better (L.H.)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora