Κεφάλαιο 37

1K 77 10
                                    

Κάτι που όλος ο πληθυσμός του σχολείου χαρακτήριζε ως "τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς" η Ταρα περίμενε σίγουρα κάτι καλύτερο. Ο αγώνας είχε αρχίσει ήδη όταν ο Λουκ πάρκαρε το πολυτελές αυτοκίνητο του στο γεμάτο πάρκινγκ. Όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί σταμάτησαν τις συζητήσεις τους απότομα και θαύμασαν το αμάξι. Ο Λουκ το κλείδωσε και αναρωτήθηκε δυνατά αν ήταν καλή ιδέα που το έφερε εκεί αντί να το επιστρέψει στο σπίτι του.

"Θα είναι μια χαρά" τον βεβαίωσε για άλλη μια φορά η Ταρα. "Τι μπορεί να του συμβεί;"

"Να το διαλύσουν τρελοί οπαδοί; Να το κλέψει κανένα κλεφτρόνι;"

Η Ταρα του έπιασε το χέρι. Ήξερε ακριβώς πως να τον ηρεμήσει.

"Τώρα όμως είμαστε ήδη εδώ οπότε ας περάσουμε καλά! Μην σκέφτεσαι το αυτοκίνητο" είπε και τον φίλησε παιχνιδιάρικα στο μάγουλο. Ο Λουκ άρπαξε το πρόσωπό της και την φίλησε στο στόμα. Η Ταρα ανταπέδωσε με ευχαρίστηση το φιλί και όταν χωρίστηκαν χαμογέλασε χωρίς να απομακρύνει το κεφάλι της από το δικό του.

Οι δυο τους προχώρησαν προς τις κερκίδες που χώριζαν τους οπαδούς της κάθε ομάδας με πρόσθετα διαχωριστικά. 

"Είναι απαραίτητα" σχολίασε ο Λουκ όταν την είδε να τα κοιτάει ερωτηματικά. "Την τελευταία φορά είχαμε επεισόδια όταν η μασκότ του Λεικ βιου επιτέθηκε στην δικιά μας. Όλα τα αγόρια του σχολείου μας την επόμενη μέρα ήρθαν στο σχολείο με μαυρισμένα μάτια. Ήταν ξεκαρδιστικό!" είπε γελώντας στην ανάμνηση.

"Και τι έγινε με το δικό σου μάτι; Δεν ήταν μαυρισμένο;" τον πείραξε εκείνη.

"Μπα δεν πήγαινα σε αγώνες και τέτοιες βλακείες".

"Γιατί όχι;"

"Δεν τα έβρισκα ενδιαφέρον, προτιμούσα το γνωστό μου στέκι"απάντησε "Αλλά φαντάστηκα ότι θα ήθελες να δεις τον φίλο σου που παίζει".

"Σωστά" αναφώνησε η Ταρα "ο Καλουμ είναι στην ομάδα!!"

"Ναι αυτός" σχολίασε ο Λουκ αόριστα.

Προχώρησαν ανάμεσα στις γεμάτες κερκίδες. "Περίμενε εδώ, πάω να δω αν έχεις θέσεις ψηλά" είπε και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά με γρήγορα βήματα.

Η Ταρα στάθηκε κοιτώντας τον αγώνα στο γήπεδο. Η ομάδα του σχολείου της προηγούνταν για 10 πόντους. Μπορούσε να δει τον Καλουμ να τρέχει με την στολή του για να σκοράρει και την Λυντια στην άκρη του γηπέδου να τον επευφημεί κουνώντας χαρούμενα τα πον-πον της. Όταν ο Καλουμ επιτέλους σκόραρε όλοι γύρω της σηκώθηκαν σαν ένα τεράστιο κύμα και ζητοκραύγασαν. Μόνο τότε η Ταρα κατάφερε να διακρίνει τον Αστον και τον Μαικλ ανάμεσα στο πλήθος των οπαδών, πράγμα περίεργο μιας και ήταν από τους λίγους που είχαν βάψει το πρόσωπο τους (και στην περίπτωση του Μαικλ τα μαλλιά του) κόκκινο και μπλε- τα χρώματα της ομάδας μας. Εκείνη την είδαν και έτρεξαν προς το μέρος της. 

Bad Boys Do It Better (L.H.)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora