Κεφάλαιο 40

980 79 6
                                    

Ο Άστον κοίταξε μια τον Λουκ και μια την Τάρα ζυγίζοντας τις επιλογές του.
"Εντάξει" απάντησε τελικά "Αλλά θα έρθεις μόνη σου".

Ένα κύμα ανακούφισης κατέκλυσε την Τάρα. Τώρα που ο Άστον δέχτηκε επιτέλους να της μιλήσει ένιωθε ένα τεράστιο βάρος να την εγκαταλείπει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Και μόνο που ο Ας της έδινε μια ευκαιρία να λύσει την παρεξήγηση σήμαινε ότι δεν την μισεί και ότι σύντομα θα μπορούσαν να γυρίσουν στη φυσιολογική, απλοϊκή ζωή τους.

Βέβαια το συναίσθημα δεν κράτησε για πολύ. Ένα επιθετικό γρύλισμα ξέφυγε από τα χείλη του Λουκ εξαφανίζοντας κάθε πιθανότητα ειρηνικής επίλυσης του προβλήματος.
"Πάνω από το πτώμα μου" μουρμούρισε μέσα από τα δόντια του ενώ κόλλησε το σώμα της Τάρας πάνω στο δικό του.
"Εγώ προσπάθησα" ο Άστον ανασήκωσε τους ώμους του και έκανε μεταβολή να φύγει αλλά η Τάρα τον σταμάτησε χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από τα μάτια του Λουκ τα οποία θύμιζαν άγρια θαλασσοταραχή, ένα βλέμμα που η Τάρα αγαπούσε μα συνάμα φοβόταν.
"Λουκ.." Ο τρόπος που πρόφερε το όνομά του λειτουργούσε συνήθως σαν ηρεμιστικό για εκείνον μα όχι και τώρα.
"Δεν υπάρχει περίπτωση".
"Μην κάνεις σαν μωρό παιδί".
"Μην πας μαζί του Τάρα!"
"Για όνομα του θεού τι μπορεί να συμβεί;"
Ο Λουκ δεν απάντησε παρά μόνο κάρφωσε το βλέμμα του στον Αστον ο οποίος το ανταπέδωσε προκλητικά.
"Λουκ θα πάω!"
"Δεν θέλω να πας!"
"Δεν μπορείς να μου πεις τι θα κάνω! Είμαι κύρια του εαυτού μου και θα πάω!"
Ο Λουκ δάγκωσε τα χείλη του τόσο δυνατά που μπόρεσε να γευτεί το αίμα. Παρόλ' αυτά δεν είπε τίποτα. Έκανε μεταβολή έτσι όπως ήταν και ξεκίνησε να περπατά προς την αντίθετη κατεύθυνση.
"Μια ώρα. Αν δεν με έχεις πάρει τηλέφωνο μέχρι τότε θα έρθω να σε ψάξω" φώναξε χωρίς να καν να γυρίσει να τους κοιτάξει και εξαφανίστηκε στη γωνία του τετραγώνου.
Ανάμεικτα συναισθήματα κατέκλυσαν τώρα την Τάρα. Ανακούφιση που ο Λουκ υποχώρησε και της έδωσε μια ευκαιρία να μιλήσει με τον καλύτερο της φίλο μα και ενοχές που αναγκάστηκε να δει τον Λουκ να απομακρύνεται απογοητευμένος. Είχε πληγωθεί, το ήξερε, όμως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα τώρα. Να επισκιάσει όλα αυτά τα συναισθήματα που πάλευαν μέσα της ήρθε η αμηχανία βλέποντας τον Άστον να επεξεργάζεται το πρόσωπό της με περιέργεια.

"Γιατί δεν πήγες μαζί του;" ρώτησε και ξεκίνησε να περπατάει χωρίς να την προειδοποιήσει. Η Ταρα άνοιξε το βήμα της για να τον προλάβει "Γιατί πρέπει να μιλήσουμε".

Bad Boys Do It Better (L.H.)Where stories live. Discover now