Κεφάλαιο 41

924 75 6
                                    

Είκοσι λεπτά αργότερα η Τάρα βρισκόταν στην παλιά παιδική χαρά, να πηγαίνει πέρα δώθε νευρικά με τα μάτια του κουτσουλημένου προέδρου πάντα κολλημένα πάνω της.

'Γιατί αργεί τόσο;' αναρωτήθηκε από μέσα της και κάθισε σε μια από τις σκουριασμένες κούνιες μόνο για να ξανασηκωθεί και να συνεχίσει να γυροφέρνει. 'Θα έπρεπε να έχει έρθει μέχρι τώρα'.

Τα μάτια της έπεσαν ξανά στο βλοσυρό άγαλμα απέναντι της που την κοίταζε σαν να ήξερε ακριβώς τι είχε κάνει και την καταδίκαζε. 'Πως θα το πω στην Έμμα αυτό; Θα με μισήσει. Δεν το ήθελα αυτό αλλά θα έπρεπε να το είχα σταματήσει. Αν είχα απλώς ακούσει τον Λουκ τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. Κι ο Λουκ; Τι θα γίνει άμα το μάθει ο Λουκ; Είμαι ηλίθια. Ηλίθια. Πως μπόρεσα να το αφήσω να συμβεί αυτό;'

Όλα αυτά σκεφτόταν αλλά μόλις είδε μια φιγούρα να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος της, όλες οι φωνές στο μυαλό της σώπασαν.

"Συγγνώμη που άργησα, έπρεπε να περάσω από την Λυντια να της αφήσω τις σημειώσεις μου για την βιολογία και ενώ μιλάγαμε για τον Κάλουμ ξεχάστηκα" ξεφώνισε η Εμμα και σωριάστηκε στην σκουριασμένη κούνια λαχανιασμένη. Αφού βρήκε την ανάσα της συνέχισε να φλυαρεί για τα κουτσομπολιά που τις έλεγε η Λυντια ενώ η Τάρα την κοίταζε ακίνητη και αμίλητη σαν να ήταν ρομπότ περιμένοντας την πρώτη του εντολή.

"Και τέλος πάντων γι αυτό άργησα.. Τι έγινε; Γιατί με φώναξες εδώ έτσι ξαφνικά;" ρώτησε τελικά η Εμμα. Η Τάρα άνοιξε το στόμα της να μιλήσει αλλά όταν δεν βγήκε καμία λέξη το ξανάκλεισε και κοίταξε το έδαφος. Σήκωσε ξανά το βλέμμα της αποφασισμένη αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βουρκώσει αναστατώνοντας την Εμμα ακόμα περισσότερο.

"Τι έγινε; Γιατί κλαις; Δεν πιστεύω να σου έκανε πάλι τίποτα ο Χεμμινγκς;"

Η Ταρα κούνησε το κεφάλι της αρνητικά. "Λυπάμαι πάρα πολύ Εμμα. Δεν το ήθελα".

"Δεν ήθελες τι πράγμα; Θα μου πεις ή θα με σκάσεις;"

"Συνάντησα τον Αστον πριν λίγο γιατί ήθελα να μάθω για ποιο λόγο ήταν τόσο απόμακρος..."

"Και; Σου είπε;"

"Ναι.. Είπε ότι ήταν νευριασμένος μαζί μου που τα ξαναβρήκα με τον Λουκ"

"Ε, καλά, και γω δεν την βρήκα και την πιο έξυπνη επιλογή αλλά δεν νευρίασα κιόλας..."

"Αλλά είναι διαφορετικό με τον Αστον, Εμς. Με φίλησε. Τον σταμάτησα βέβαια. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε σένα Εμς. Σε παρακαλώ, πες κάτι".

Bad Boys Do It Better (L.H.)Where stories live. Discover now