Κεφάλαιο 24

1.4K 119 3
                                    

Για τις επόμενες ημέρες η Ταρα έμεινε αποκλεισμένη στο σπίτι της εξαιτίας της υποτιθέμενης αρρώστιας της. Η ίδια έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τους γονείς της ότι ήταν απόλυτα υγιείς και έτοιμη να επιστρέψει στο σχολείο όμως τίποτα δεν ήταν αρκετό. Βέβαια, κάτω από άλλες, πιο φυσιολογικές, συνθήκες θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να παραμείνει στο σπίτι. Στη ζεστασιά του κρεβατιού της, βλέποντας ατελείωτες ταινίες και τρώγοντας ποπ κορν όσο τα άλλα κορόιδα, όπως η αδερφή της, σηκώνονταν ξημερώματα για να πάνε στο σχολείο μες το κρύο. Αλλά τώρα δεν άντεχε να μείνει άλλη μία μέρα στο σπίτι.Της έλειπε το σχολείο. Ή καλύτερα, της έλειπε να τριγυρνάει στους διαδρόμους με την Εμμα και την Λυντια, να κάθονται όλοι μαζί στην τραπεζαρία και να γελάνε και να μιλάνε για τελείως αόριστα πράγματα... Και κυρίως της είχε λείψει ο Λουκ. Οι φίλοι τη την είχαν επισκεφτεί πολλές φορές όσο "ξεκουραζόταν" όμως για τον Λουκ το σπίτι της ήταν απαγορευμένη ζώνη. Βέβαια αυτό δεν τους εμπόδιζε από το να μιλάνε στο τηλέφωνο για ώρες κάθε μέρα αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό. Ήθελε να τον δει, να νιώσει τα δυνατά του χέρια γύρω της, να κοιτάξει μέσα στα γαλανά του μάτια και να τον φιλήσει ασταμάτητα.


"Ρε μαμά" έκανε άλλη μία προσπάθεια η Ταρα.

"Όχι Ταρα" απάντησε η μητέρα της ανένδοτη. "Η νοσοκόμα είπε ότι χρειάζεσαι ξεκούραση!"

"Μα ξεκουράστηκα!Πάνε μέρες που είμαι κλεισμένη στο σπίτι. Απλά σκέψου πόσο πίσω θα μείνω στην ύλη αν δεν επιστρέψω σύντομα σχολείο.."

"Σπασίκλα" ακούστηκε η Αννι από το άλλο δωμάτιο. Η Ταρα αγνόησε την αδερφή της και συνέχισε να βομβαρδίζει με επιχειρήματα την μητέρα της.

"Μείνε άλλη μία μέρα στο σπίτι και μετά θα το συζητήσουμε".

Η Ταρα απλώς αναστέναξε και επέστρεψε στο δωμάτιο της. Δε πέρασε πολύ ώρα που ήταν στο εκεί όταν άκουσε πολλές οικίες φωνές να έρχονται από το κάτω μέρος του σπιτιού. Η Ταρα ανακάθισε στο κρεβάτι της και έπιασε τα μπερδεμένα της μαλλιά σε μια αλογοουρά.

Η πόρτα του δωματίου άνοιξε και τα κεφάλια του Αστον και της Έμμα ξεπρόβαλαν. Μπήκαν στο δωμάτιο γρήγορα και έκλεισαν την πόρτα πίσω τους. Η Εμμα φορούσε ακόμα την στολή των μαζορετών και τα κοντοκουρεμένα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα. Ο Αστον είχε το συνηθισμένο του λουκ -μια μακρυμάνικη μαύρη μπλούζα και ένα μαύρο τζιν- μόνο που είχε πιάσει τα μαλλιά του σε ένα αστείο μικρό κότσο. Και οι δύο τους αφού αγκάλιασαν την Ταρα βολεύτηκαν δίπλα της στο κρεβάτι. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα η πόρτα ξανάνοιξε και ο Μαικλ μπήκε επίσης στο δωμάτιο κρατώντας ένα μπολ με μπισκότα.

Bad Boys Do It Better (L.H.)Where stories live. Discover now