Χαμένα Οστά

815 69 45
                                    

Οι πρώτες ζέστες του πρώιμου καλοκαιριού έχουν μόλις αρχίσει να γίνονται αισθητές στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όταν ανακαλύπτεται το σώμα του πρώτου νεκρού εφήβου. Η σορός ανήκει σε μια μαθήτρια δεκαεπτά ετών, και γρήγορα γίνεται σαφές ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα. Στην κοιλιά της έχει μια πληγή που φαίνεται να προκλήθηκε εκούσια, πιθανώς από μαχαίρι, και τμήμα από το κόκαλο του κατώτατου πλευρού της έχει αποκοπεί και παραμένει χαμένο. Τον επόμενο χρόνο οι στοχευμένες επιθέσεις εξακολουθούν με θύματα παιδιά στην όψιμη εφηβεία τους, που όλα τους έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά: είναι αμέριμνα, ενθουσιώδη για την ζωή, δημοφιλή και εμφανίσιμα.

Η μικρότερη κόρη της πενταμελούς οικογένειας των Ντόνοβαν, η Τζούντι, πληροί όλα τα χαρακτηριστικά που φέρεται να αναζητάει ο δράστης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και τα τρία παιδιά, εκ των οποίων ο Τζέιντεν και η Κέλσι είναι ενήλικοι, να εμπλακούν, μέσω της Τζούντι, σε μια ιστορία που τους φέρνει κοντά και τους αποξενώνει την ίδια στιγμή, με κοινό σημείο τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η μικρότερη αδελφή. Μια σειρά από ετερόκλιτες συγκυρίες συνδυάζονται σε μια μοναδική, και τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια καλούνται να αντεπεξέλθουν με φόντο τον φόβο τους, τις προσωπικές τους μάχες και έναν δολοφόνο που φαίνεται να πλησιάζει επικίνδυνα την αδερφή τους.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ποτέ για ΠάνταWhere stories live. Discover now