Περίπατος ανάμεσα σε Αγγέλους

636 53 82
                                    

Τα πρώτα γερά χιόνια έχουν ήδη στολίσει την Μάρστραντ όταν ανάβει και το τέταρτο αστέρι της Αντβέντ. Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου οι έφηβοι της μικρής σουηδικής πόλης μαζεύονται στα καταφύγια του μεσοπολέμου για να γιορτάσουν την άφιξη του νέου έτους, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως εκεί, μέσα στο δάσος, είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους που μπορούν να τους στοιχίσουν την ζωή. Μια σφοδρή επίθεση πραγματοποιείται νωρίς το πρωί, και μοναδική επιζώσα είναι η τελειόφοιτη μαθήτρια Άιντα Λίντγκρεν.

Ο προσφάτως διορισθείς Άλεξεϊ Έλστρεμ, της υπηρεσίας των Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Στοκχόλμης, αναλαμβάνει την κενή θέση του βοηθού του αστυνομικού επιθεωρητή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Μάρστραντ μετά την κλήση του για βοήθεια. Οι πρώτες ενδείξεις αλλά και η σκηνοθεσία των σορών στον τόπο του εγκλήματος παραπέμπουν σε σατανιστική σφαγή, και ο Έλστρεμ, με την βοήθεια της Άιντα και με φόντο το δικό του τραυματικό παρελθόν, παλεύει να εξιχνιάσει μια υπόθεση με πολλούς συντελεστές που θα μπορούσε να απειλεί την ζωή του.


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ποτέ για ΠάνταWhere stories live. Discover now