1."Sevgili iş ortağın nerde ?"

8.3K 154 39
                                    

Merhaba tatlımlar !

İlk bölüm Paylaşmış bulunmaktayım
İnşallah beğenirsiniz :D

31.05.15

Multimedya Barlas KARA ♡

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Beril bak emin misin ?" Dedim üzerime deri ceketi giyerken. Saçlarını sol omzunda toplayıp dudak büzerek bana baktı. Beril, Ada teyze ve Berke amcamın kızıydı ve benim de çocukluk arkadaşım. Ha bir de Beren vardı . İkizi . Üçümüz birlikte büyümüş sayılırdık çünkü benden küçüktüler. Şuanlık Beren yoktu ama yakın zaman da o da gelecekti.

"Abime yakalanmadığımız sürece hiçbir şey olmaz Merve rahatla biraz. "

Derin bir nefes alıp yatağımın üzerine attım kendimi . Arkasını dönüp benim yatakta uzandığımı görünce sinirle ayağında ki on santimlik topukluları parkeye vurdu.

"Merve , güzelim elbiseyi mahvedeceksin kalk çabuk ve düzleştiriciyi bul benim saçlarım bitmek üzere ." Dediğin elbisenin kısa eteğini düzeltip banyoya ilerledim.

Banyoda ki tüm dolapları karıştırdığım halde bulamamıştım. Ayaklarımı sürüyerek odama geçtiğimde Beril saçlarını bitirmiş son kez şekil veriyordu.

"Beril bulamadım ." Dediğimde elleri ile dolabımı işaret etti. Kaşlarımı çatıp oraya ilerledim.

"Banyoda olduğunu sanıyordum."dedim elime alıp Beril'e doğru ilerlerken." Cansu teyze kullanmıştı o koymuş olmalı ." dediğin de.

"Ahh bu annem ."diyip sandalyeye oturdum. Beril tüm saçlarımı geriye atıp bir tutam saç alıp düzleştirmeye başladı .

Bende tabi bugün için onu sorguya çekmeye başladım.

"Annemlere ne diyeceğiz Beril , bence izin vermezler ." Dediğimde Beril saçımı biraz çekip

"Merve biraz pozitif ol kızım ya , bizim Elif'in doğum günü var oraya gidiyoruz dedim ben bizimkilere sende öyle dersin ." Dediğinde başımla onayladım.

Beril saçlarımı bitirdiğinde son kez ayna da yan yana gelip birbirimize baktık ben siyah bana göre epey bir mini bir elbise o ise koyu mor, üstü dar altı ise gittikçe genişleyen eteği olan bir elbise giymişti.

Çantalarımızı da alıp merdivenlerden aşağıya indik. Annem ve babam televizyonun karsısına geçmiş kahvelerini içiyorlardı.

Bizi ilk fark eden annem oldu.

"Kızlar ." Dediğinde sesinde şaşkınlık vardı. Babam bize döndüğünde Beril benden önce davranıp konuşmaya başladı.

"Merhaba Mert amca ve Cansu teyzoş biliyorum diyeceksiniz hayırdır bu hâl falan diye ama ben size söyleyeyim . hani bizim arkadaşımız Elif varya onun bugün doğum günü bizde izin almadan giyinmişsiz bir baktık o kadar hazırlanmış olduk ya ." Diyen Beril sonunda sustuğunda.

Babam gözlerini kısıp üzerimizde dolaştırdı. Yavaş yavaş bize doğru geldiğinde şaşkın gözlerle ona baktım . Ortamıza geçip ellerini omuzlarımıza attı .

"Vay be benim güzelliklerime bak büyümüşler de bizim haberimiz olmamış hatun , daha iki üç sene önceye kadar altlarında bezlerle geziyorlardı." Dediğinde babamı karnına hafif bir şekilde vurup kaşlarımı çattım.

Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now