13."... karımı almadan çıkmam."

2.6K 84 30
                                    

Merhaba tatlımlar !

Multimedya da Merve ve Barlas var !

Bu bölüm korecannn987 için ♡

Yorumlarınızı bekliyorum ^.^

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BEREN'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Anne zaten okulların bitmesine üç hafta falan kaldı. Neden gitmek zorundayız ki ?"

"Beril susar mısın acaba ben gideceğim ."annem şaşkınca bana bakınca Beril ona doğru dönüp haince sırıttı.

"Sınıfa yeni bir çocuk geldi anne. Beren her gördüğün de dibi düşüyor onu ilk defa böyle görüyorum. "Hızlıca diyeceğini diyip kaçınca oturduğum yerden kalkıp peşinden gidecekken annem hızla kolumu yakalayıp

"Güzel kızım benim sen o çatlağı bırakta anlat bakalım şu çocuk kimmiş merak ettim. "Anneme şaşkın şaşkın bakıp, el hareketleri ile geçiştirir gibi yaptım

"Ya anne yok öyle bir şey, Beril her zaman ki gibi saçmalıyor."

"Beren bu konuları bana anlatmayıpta kime anlatacaksın kızım , ben senin annenim. Hem böyle şeylerin gayet normal olduğunu ikimizde biliyoruz. Şimdi anlat bakalım. Hem belki bende sana gençken babanla yaşadığımız şeyleri anlatırım. "Son söylediği şeyi duyunca mutlulukla gülümsedim onların hikayesini dinlemeyi seviyordum.

"Tamam anne anlatırım ama şimdi okula gitmeliyim akşam bir kızlar gecesine ne dersin hem Merve yengeciğimi de çağırırız ."annem gülümseyip peki dedikten sonra yanağına öpücük bırakıp odama ilerledim . Odasının kapısı açık olan Beril yatağında yayılmış yatıyordu. Gitmeyeceğini anlayınca bende hızlıca odama gidip üzerime dışarıda ki havaya uygun basit günlük bir şeyler geçirdim.

( Beren'in giydikleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Beren'in giydikleri. )

Aynanın karşısına geçip saçlarımın karışıklığı geçecek şekilde tarayıp hafif bir makyaj yaptım. Sürdüğüm ruj makyajın hafifliğini uçurunca silip silmemek arasında kaldım ama sonra vazgeçip hızla okul için yola çıktım.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now