12." ...binlerce kez teşekürler."

2.7K 86 13
                                    

Selam tatlımlar !

Multimedya da Barlas ve Uraz var !

Bu bölüm yasemincelenk tatlışıma ♡

Hayalet okuyucularıma selamlar ! Yorumlarınızı bekliyorum !

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
BEREN'DEN
▲▲▲▲▲▲

Merve tek elinde servis tabağını tutarken, bir anda yalpalar gibi oldu tezgaha tutunup dengesini korumaya çalışırken , hızla düşüşe geçti. Tabi ondan önce elinden kayıp yere düşen bir tabak ve hızla içeriye giren abimin

"Merve." Diye gürlemesi duyuldu. Hızlıca Merve'ye doğru ilerledik. Abim Merve'nin kafasını tutup uyandırmaya çalışırken tüm aile mutfağa toplanmıştı. Herkes korkuyla bir şeyler söyleyip yapmaya çalışırken abim hızla Merve'yi kucağına alırken babamda arabayı çalıştırmak için önden gitti.

Beril ve ben hızla arabaya bindiğimizde babam annemlere burada kalmalarını herhangi bir sorun olduğunda onlara haber vereceğini söyleyip arabayı hızla en yakın hastane yönüne çevirdi.

Abim Merve'yi kucağın da tutup uyanması için bir şeyler sayıklarken Merve'nin bileğinden akan kanı görünce korkuyla oraya bastıracak bir şeyler aradım hızla torpidoyu açıp paketleri kaptığım gibi ağlayarak Merve'ye bakan Beril'e verdim.

Beril anlamaz gözlerle bakarken

"Bileğine bastır bunları, kanıyor. "

....

Merve'yi gelince normal bir odaya alıp kolunun cam batan yerleri temizleyip sargıyla dirseğine kadar sardılar. Doktor sonuçları beklediğini söyleyip hasta uyanınca çağırmamızı istedi. Hemşire odaya girip açmış olduğu damar yolundan serum takıp odadan çıktığın da abim yatağın kenarında ki sandalyeye oturup Merve'nin önüne gelen saçlarını geriye doğru yatırıp ellerini Merve'nin soluk yüzünde gezdirdi.

Beril ile cam kenarında ki üçlü koltukta sessizce onları izlerken içimde ki endişe beni yiyip bitirecek kadar ele geçirmişti. Babam telefonda annem olduğunu sandığım kişiye

"Merak etmeyin bir şey yok şuan."dediğin de karşı tarafı onayladı. Babam Beril ile ortamıza oturup ikimizi de kollarının altına alıp saçlarımıza birer öpücük koyduğun da yüzümü minik bir gülümseme esir aldı. Kafamı babamın göğsüne dayayıp sarıldığımda sessizce abimi izlerken

"Merak etmeyin güzellerim. Merve birazdan kendine gelir. "Deyip saçlarımıza birer öpücük daha bıraktı.

Beril kafasını babamın göğsünden hafif kaldırıp

"Baba acaba neyi var. "Diyen Beril'i dinlerken abime gözlerimi çevirdim. Gözlerini Merve'den ayırmadan ellerini tutuyordu. Bir iki dakika sonra

"Merve, güzelim iyi misin. "Diyen abim hızla yerinden kalktı.

"Ben doktora haber verip geliyorum."Beril kapıdan çıkınca bizde Merve'nin yanına gittik.

"Barlas ne oldu, neden bayılmışım ."abim Merve'yi kendine çekip sarıldıktan sonra

"İyisin değil mi bayılınca çok korktum ben Merve. "Kapı açıldığında ilk önce Beril sonra Doktor ve hemşire kız girince hepimiz onlara döndük. Doktor gülen yüzü bizi meraklandırırken hemen söze başladı.
"Öncelikle sakin olun merak edilecek bir şey yok. Merve hanım size sormak istediğim bir şey var. Bugün yorulacak bir şeyler yaptınız mı veya güneşte çok durdunuz mu malum havalar sıcak olunca insanlar kendilerini plajlara atıyorlar. "

Çocukluk Aşkım ♡Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora