16."... o kişiden sana ne Beren ! "

2.7K 103 77
                                    

Merhaba tatlımlar !

Hasta olduğum için hem bölüm söylediğim günde gelmemiş, hem de geç gelmiştir hepinizden tek tek özür dilerim tatımlar .

Multimedya da Merve var !

Bu bölüm caglar_ilgin__

Yorumlarınızı bekliyorum ^. ^

İyi okumalar !

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Tişörtlerimden ne istiyorsun yaaa."hızla elinde ki tişörtlerimi almaya çalıştım

"Merve hamilesin sen göbeği açık tişört giymek ne demek. Atacağım hepsini yenilerini alırsın. "Elimdeki tişörtlere doğru uzanınca inatla

"Atamazsın."dedim.

"Atarım. "

"Atamazsın. "

"Atarım. "

"Ama aşkım atma lütfen. "Diye U dönüşü yaptığım da yemediğini belli eden gülümsemesiyle

"Bu sefer o taktik yaramaz bebeğim
"

••••••

Sonuç olarak azıcık zaaflarından yararlanarak sadece fazla kısa olan tişörtleri atmış geri kalanları da hamilelik Sonrası giymem için kaldırmıştık.

Sonuç olarak azıcık zaaflarından yararlanarak sadece fazla kısa olan tişörtleri atmış geri kalanları da hamilelik Sonrası giymem için kaldırmıştık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Mervişimiz ve giydikleri. )

"Barlas hazırım, çıkabiliriz. " koltukta kalkınca kapıyı açıp dışarı çıktım. Otoparka gidip arabaya bindiğimizde bebeğimizin cinsiyeti hakkında tartışıyorduk. Tabiki ben erkek derken o kız diye tuturmuştu.

Şirkete geldiğimiz de ben kendi odama o kendi odasına geçmişti. Aile şirketi olunca babalardan çocuklara kalıyordu yönetim.

Günün ilerleyen saatlerinde bol bol meyve suyu içip dosya okumuştum. Gönül isterdi ki kahve içmek ama minik fasulyem için meyve suyu içmek zorundayım. Önümde ki bilgisayardan grafikleri incelerken kapım açıldı. Barlas ağır adımlarla yanıma gelip önümde ki masaya yaslandı.

"Hadi çıkalım bebeğim. "Dediğin de kafamı sallayıp çantamı aldım. Şirket çıkışı bizim ikizler ve Uraz yemek yemek için balıkçıya çağırdılar. Barlas ile içeri girdiğimiz de bizimkilere doğru yürüdük.

Çocukluk Aşkım ♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin