11."Öküz öyle değil."

2.8K 91 34
                                    

Merhaba tatlımlar!

Multimedya da Barlas ve Merve var !

Fark ettim de az yorum olunca hiç yazasım gelmiyor malesef. Siz yorum yaptığınız da daha istekli oluyorum.

İyi okumalar !

Bu bölüm xxxduru bebeğim için ♡

▼▼▼▼▼▼
BERIL'DEN

▲▲▲▲▲▲

"Doğruyu söyle baktın mı bakamadın mı o kıza ?"

"Beril sinir etme beni ! Bakmadım diyorum lan bakmadım ! Yanımda sen varken bakacak kadar kişiliksiz miyim. "Dediğinde önce yumuşayacak gibi oldum ama sonra bende şarteller attı.

"Ne yani ben yanın da olmasam bakacak mıydın?"

"Ya sabır. "Diyerek arabanın direksiyonuna kafasını koyan Uraz bir iki dakika sonra kafasını kaldırıp

"Beril sen bana güvenmiyor musun? Cidden soruyorum bak."dediğinde ciddi anlamda onu kırdığımı anladım.

"Uraz Özür dilerim bebeğim, ben biraz fazla şey ettim. Ama yemin ederim sana güvenmediğim den değil . Sadece fazla kıskancım sanırım. "

"Sanırım mı ? Dibine kadar kıskançsın Beril ! Ama ben seni böyle seviyorum. "Deyip beni kollarının arasına aldığında mutlulukla kıkırdayıp sıkıca sarıldım.

▼▼▼▼▼▼
MERVE'DEN
▲▲▲▲▲▲

"Haftasonu hep beraber Elif ninenin Çiftliğine gidiyoruz Merve. "Diyen Barlas'ın sesini duyunca kafamı masadan kaldırıp ona baktım.

Bir haftadır şirkete gelip gidiyorduk. Çok eğlenceli olduğu söylenemez di. Dosya'lar insanı boğuyordu. Hatta dosyalar yüzünden gözlük takmaya bile başladım -.-

Sormayın bu çirkin gözlükleri neden taktığımı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sormayın bu çirkin gözlükleri neden taktığımı. Şirkette işim olunca gözlük seçme işini Beril'e bırakmıştım. O akıllı da gitmiş çerçevesini gıcıklık olsun diye böyle seçmiş. En kısa zaman da değiştirip yenisini almam gerekecek yani. Dede gözlüğü gibi resmen. Aaa dede demişken çiftlik ?

"Kim kim ve ne zaman ."

"Annem , babam, kızlar, babannem dedem ve biz. Cansu teyze ve Mert amcayı da çağırdık. Gelmek isterlerse. Bu arada haftasonu oradayız , gitmişken kalalım dedik. Hep günübirlik gidiyoruz."

→ Çiftliğe gidiş haftasonu ←

Büyükler Berke amca'nın arabası ile giderken biz Barlas'ın arabası ile gidiyorduk.

Çocukluk Aşkım ♡Where stories live. Discover now