Capitolul 7

240 11 6
                                    

-Dimineata urmatoare-



Perspectiva Miei

M-am trezit cu dureri ingrozitoare la gat. Pur si simplu simteam ca nu pot sa vorbessc. Gura imi era atat de uscata. M-am dat usor din pat si m-am dus sa-mi pun un pahar de apa . L-am baut pana la fund si l-am pus inapoi pe masa goala .

M-am intors inapoi in camera . Dormea atat de dulce, ca si un copil rasfatat . Nu-mi venea sa cred ca am ajuns atat de departe. Suntem impreuna de doi ani . Niciodata nu am avut o relatie asa de lunga. Defapt pe cine pacalesc . Singurul meu iubit a fost Ty . Tyler s-a comportat atat de frumosc cu mine chiar daca eu am fost o vipera cu el . Dupa 2 luni dupa ce ne-am despartit eu fliirtam cu Harry . Defapt Harry flirta cu mine . Nu pot sa cred ca l-am mintit spunandu-i ca nu am facut sex cu acel tip. Dar voiam sa ii fac pe plac spunandu-i ca nu am facut-o . Odata si odata o sa afle asta si presimt ca nu o sa fie bine si o sa ma urasca.
M-am intins inapoi in pat langa iubitul meu . Harry Styles , marea vedeta . S-a intors cu privirea inspre mine cu ochii rosii si cu zambetul lui perfect .
"Buna dimineata iubito"
"Hei scumpete" mi-a dat un sarut scurt pe gura si s-a ridicat mergand spre bucatarie .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Where stories live. Discover now