Capitolul 4

697 31 8
                                    

Hello oamenii, scuza-ti ca nu am mai postat, acum imi voi face un orar, in fiecare miercuri voi posta un capitol, daca nu voi aveea timp sau idei ori il voi posta vineri ori sambata, dar in orice caz il voi posta in aceasi saptamana. 

------------------------------------------------------------------------------------------------>

Mia P.O.V. 

 Era ora 9 p.m. , soarele incepea sase indeparteze lasand luna sa iasa la iveala, acum cand ma uit la apus imi amintesc de noptile petrecute impreuna cu Harry in fata casei mele, pe scariile acelea care imi dau fiori de fiecare data cand le urc sau cobor. Sincera sa fiu, nu pot spune ca nu-mi lipseste Harry doar ca pana acum mi-a dovedit ca nu-i pasa de mine si ca ma poate inlocui cu oricine, chiar si cu cea mai buna prietena a mea . Imi este greu, normal , m-am certat cu Abby, Harry, cu persoanele dragi mie . 

Am coborat usor din patul meu si luandu-mi laptop-ul in brate m-am dus pe canapea si am intrat pe Skype, imi era dor de mama si de tata. Nicioadata nu am stat asa de mult separatii, un an intreg , este foarte mult, mai ales pentru mine . Deobicei cand parintii mei erau plecati cu munca, stateau maxim 3-4 luni acolo, niciodata nu a fost sa nu vina de Craciu, de Anul Nou sau de aniversarea mea acasa. Tot timpul au facut compromisuri ca sa nu ma dezamageasca. Familia inaintea banilor, sa nu uitam asta .

M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca mama este online, am sunat-o video, vroiam sa-i aud si vocea si sa o si vad, ca sa stiu ca totul este bine. 

" Mia, imi este asa dor de tine, esti bine?" spune mama, deja avea lacrimi in ochi.

"Da mama, totul este foarte bine, te rog nu plange, si mie imi este dor de tine, imi lipsiti amandoi " 

" SI cum e? Unde sunteti?"

" Acum mergem spre avion ca sa parasim Marea Britanie, urmatoarea statie este America, Los Angeles" 

" Drum bun, scuze ca nu pot sta asa mult dar tatal tau nu se simte foarte bine asa ca trebuie sa merg din 5 in 5 minute sa-l verific, sa ai grija de tine, te iubesc" 

" Si eu te iubesc,mama" spun eu si inchid laptop-ul.

" Ce dramatic" aud o voce din usa, era Louis

"Buna" spun eu 

" Ai vorbit cu ai tai?" ma intreaba el asezandu-se langa mine 

" Da, tie nu iti este dor de familia ta?Nu va vad niciodata vorbind cu ei sau despre ei " 

"Eee, stii tu, dupa 4 ani de plecat in turnee si asa mai departe incepi sa te obisnuiesti si nu-i suni asa des " spuse el "Poate o data la luna, cand imi aduc eu aminte" rade el ironic 

"Cum mai esti cu Harry?" intreaba el curios

" De ce intrebati toti asta? Deja m-am saturat, suntem doar prieteni , nimic mai mult" 

" Tu il mai iubesti?" intrebarea asta este una capcana sau Louis isi bate joc de mine? Cum sa intrebi asa ceva?

" NU stiu Louis, scuze , trebuie sa plec" spun eu si ma ridic in picioare .

" CInci minute si ajungem la avion, pregatiti-va sa coboram !" spune un individ caruia nu-i stiu numele. AM inceput sa-,i i-au bagajele si laptop-ul in mana pregatindu-ma  sa cobor .

" Nu trebuie sa le iei tu , de aceea avem ajutoare cu bagaele" spune Abby razand

" Scuze ca eu nu am mers cu voi pana acum" spun eu razand

" IMi e dor de noi" spune Abby lasandu-se pe usa de la baie

" SI mie imi e dor de noi,chiar foarte mult!" spun eu , atunci Abby m-a surprins, m-a luat in brate si m-a strans foarte tare, Abby pana acum nu m-a imbratisat niciodata!

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Where stories live. Discover now