Capitolul 3

565 30 0
                                    

M-am asezat pe o canapea din autocarul langa Zayn. Tipu ela distrus. Ii era dor de Perrie, cum de altfel si Perrie era in tuneu,abia s-au vazut in aceste 2 luni, s-au vazut doar cand unul dintre ei aveau zi libera si erau in aceasi tara .

" Zayn, esti in regula?"

"Pot sa spun ca da, imi e foarte dor de ea, vreau sa o sarut pe nas sa o i-au in brate sa o iubesc doar cum stiu eu mai bine"

"Tu cum mai esti cu Harry?" Intreaba Zayn curios.

"Sincer nici eu nu stiu, sunt foarte confuza si nu stiu ce sa fac." spun cu lacrimi in ochi. Zayn se apropie de mine si mă i-a in brate. Nu puteam sa plâng in fata lui, nu era bine, m-am ridicat de pe canapea si m-am dus la baie. In baie fiind cineva pentru ca becul era aprins. Dupa vreo doua minute usa se deschise iar din baie iese Harry . Se uita confuz la mine cum de altfel mă uit si eu si mă trage in baie .

"Ce vrei sa faci?" spun eu speriata .

" De ce ai venit aici? Ai facut-o intentionat ,nu? Ai vrut sa sufăr din nou , sa mă vezi plângând , ca doar asta iti place, dar uite ca nu vei reusi, chiar nu-mi mai pasa de tine !" spune Harry tot rosu la fata .

" Nu-ti mai pasa? Atunci de ce ai lacrimi la ochi? Uita-te in ochii t

mei si spune-mi ca nu-ti pasa. Acum Styles!" Am tipat eu la el. Sunt sigura ca încă ii mai pasa pentru ca atunci când mă văzut cu Niall era super gelos, se vedea dupa fata lui .

"Spune-mi ce vrei?" intreba-se Harry.

" De ce as vorbi cu tine? Tu ti-ai tras-o cu Abby cat timp eram împreună, te-ai lins cu alte fete in turneu, si ai tupeu sa mă întrebi pe mine ce vreau? Vreau sa fiu respectata, tu nu ai suferit, chiar deloc din cate s-a observat, am plâns din vina ta ore in sir, pentru ca te-am iubit si încă te iubesc idiotule!" am spus-o eu la final si am iesit din baie cu lacrimi in ochi. Normal ca îmi era dor de el, a fost prima mea dragoste, amintirile alea nu le pot uita asa repede. 

Dupa ce am iesit din baie am simtit doua maine care ma taresc spre el. Era Harry, normal. Omul asta nu stie ce inseamna sa pierzi ceva, nu renunta chiar daca el este de vina. M-am saturat de jocurile lui de-a vata-scunselea. 

"Lasa-ma in pace,Harry!" strig eu cat de tare pot, strigatul meu ii cheama pe Niall si Louis.

" Frate, laso in pace!" striga Niall luandu-ma in sanul lui si pupandu-ma pe frunte, tipu chiar stie juca bine actorie.

" Este a mea , Niall, ce nu intelegi? " striga Harry la Niall ridicand palma la el, imediat se bat, oare pentru ce? PENTRU MINE! M-am bagat intre ei ca altfel Harry l-ar fi lovit pe Niall.

" Pleaca, lasa-ne singuri" spun eu

" Niall, pleaca, ai auzit ce a spus" spune Harry cu un ranjet pe fata .

" Harry, vorbeam cu tine" spun eu , Harry uitandu-se in jos rusinat de situatia in care s-a bagat, in scurt timp el parasi-se holul autobusului . 

" Stii ca nu e bine ceea ce facem,nu?" spune Niall, il inteleg pe Niall, nu vrea sa-l supere pe Harry, il cunoaste de 4 ani . Nu pot sa-i fac asta lui Niall, chiar nu pot .

" Cred ca trebuie sa o lasa-m balta, trebuie sa vorbesti cu el si sa va pune-ti de comuna-cord " spune Niall .

" Da, ai dreptate, iar tu ar trebui sa te impaci cu Abby" spun eu uitandu-ma in ochii lui, cand i-am rostit numele fostei lui iubite in ochii lui s-a vazut dispret si deamagire, " Imi pare rau , nu stiu de ce am spus asta " spun eu lasand capul in jos.

" Hey, e okay, nu m-am suparat " imi trage barbia in sus cu palma lui mica .

" Eu ar trebui sa ma duc la Liam sa repetam, tu incearca sa vorbesti cu Harry " spune Niall si ma saruta pe obraz .

  

      Harry's POV 

 NU stiu de ce am facut asta, chiar nu stiu. Defapt stiu , aveam nevoie sa fac sex, iar Mia nu-mi putea oferi asta, iar Abby cum a mai facut-o era disponibila. SI cu toti stim ca lui Abby inca ii mai place de mine. Nu am vrut sa ma joc cu mintea Miei, eu chiar tin la ea si o iubesc doar ca am fost ca toti ceilalti baieti. Nu i-am aratat cat de mult o iubesc, cat de fericit ma facea cand se uita cu privirea ei de copil la mine, cand radea la glumele mele seci doar ca sa ma faca pe mine fericit, cand se ascundea de mine cand se schimba si ma punea sa ma intorc, ea ma face fericit, ea este totul pentru mine si trebuie sa o recuceresc .

" POt sa intru?" vocea imi era recunoscuta, era Mia .

" Desigur" spun eu iar ea se aseaza pe coltul canapelei .

" Uite, imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat , sunt de acord sa iti mai dau o sansa" spune ea, eu sarind in picioare de fericire .

"Chiar vrei sa ne impacam?" ii spun eu ei mergand mai aproape de ea vrund sa o sarut, dar ea ma respinge .

" Harry, cand vroiam sa spun ca iti mai dau o sansa, ma refeream ca prietenii, nu mai pot sa fiu cu tine. NU ma lasa inima, sper ca vei intelege"

"Dar.." vrut sa spun ceva dar ea iese din compartiment. Lacrimile isi fac aparitia iar de enervi am arunca laptop-ul pe jos, spargandu-l.

         Trebuie sa o recuresc, chiar trebuie.

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Место, где живут истории. Откройте их для себя