Capitolul 1

732 33 2
                                    

                      Perspectiva autoarei 

 Dupa plecarea baietilor, Mia, devenea tot mai retrasa fata de parinti ei, nu le mai spunea nimic. Mancau impreuna si cam atat. Ea isi vedea de viata ei, plangand in fiecare seara pentru ca dragul ei iubit avea sa se intoarca peste 10 luni . Mia insa, a incercat sa treaca oeste , sa se intalneasca cu mai multi baieti dar tot in zadar . 

De Harry, pot spune ca este ca in paradis . Merge in cluburi, se imbata si duce doua trei fete in camera de hotel . Chiar daca Abby stie tot ce se intampla cu Harry,nu are curajul sa-i spune Miei ca Harry o insala doar pentru a trece si el peste si sa nu se mai gandeasca la iubita lui din Holmes Chappel. Incearca sa creada ca Mia l-a uitat, dar ei, nu s-au despartit, iar ea asteapta un mesaj de la el de 2 saptamanii. Dar Harry nu vrea sa vorbeasca cu ea ca o sa-l doara mai tare auzindu-i vocea . 

                        Perspectiva lui Harry

  Ma uitam pe geamul autocarului nostru , in jurul meu se aflau cei patru "frati" ai mei iar rasfirate colo de colo  erau patru fete indragostite. Va intrebati cine sunt acele fete? Ei bine, sunt iubitele baietilor. Va intrebati unde este scumpa mea iubita Mia Parker? Sa o spun pe scurt este acasa. Tatal ei a fortat-o sa ramana sa se casatoreasca .

  Am strans pumnul iar punga de bomboane s-a spart .

"Frate, mai usor, ce ai ?" intreba-se Louis ingrijorat .

"Ce-ti pasa tie desteptule?' m-am rastit la el si m-am dus in cabina cu paturi . Mi-am luat telefonul in mana si m-am uitat la poza de pe ecranul meu. Era Mia, vesela, cand ma uit la zambetul ei imi e dor de sarutarile sale .

"Harry, fa ce e mai bine pentru toti" spuse Abby punandu-mi mana pe umarul meu .

"Dar daca vorbesc cu ea ma voi indragosti din nou " .

" Harry, tu esti indragostit deja de ea " spuse ea .

"  Si ce sa-i spun ? "

"  Trebuie sa plece la facultate , sa-si traiasca viata, daca nu-i vei spune Harry ea te va astepta tot restu vietii! " spuse Abby printre lacrimi " Harry nu esti singurul care ii vrea binele si o iubeste ,dar crede-ma asteptandu-te pe tine o doare mai tare "

   M-am uitat la Abby , trebuia sa o fac, dar, imi era asa greu . Nu pot sa o fac sa sufere,dar pana la urma are dreptate . Ce iubesti lasi sa plece.

   Am luat telefonul in mana si am sunat-o

"Alo?" vocea ei ragusita se auzi in telefon.

" Sunt Harry " spun eu sec .

" Ooo doamne , Harry, esti bine? " intreba-se ea fericita .

" Trebuie sa vorbim " spun eu dur .

" Ce s-a intamplat? "

" Eu, eu ma despart de tine " am spus eu printre lacrimi 

"Poftim? Harry?! "

                              SFARSITUL APELULUI

    M-am uitat la Abby si am mers sa o imbratisez. Nu am plans niciodata pentru o fata . Ea,  Mia Parker , mi-a furat inima.O iubesc pe fata asta,pur si simplu cred ca ea este aleasa si eu deobicei nu eram asa cu fetele. Le futeam si gata , fara  sentimente .

                             Perspectiva Miei 

  M-am uitat in gol. Acum, ca, Harry s-a despartit de mine , tata ma va omora cu chestia asta toata viata. Stia ca asa va fii . Stia ca el imi va frange inima fara pic de sentiment, fara putin sa se gandeasca ca eu totusi am asteptat un raspuns, ca l-am iubit intotdeauna chiar daca a fost un dobitoc cu mine , chiar daca din vina lui lipseam la scoala pentru a auzi ca Simon Cowell l-a combinat cu tipa aia Kendall, ca l-am asteptat de Craciun sa vina, si totusi a venit. Omul ala imi jura solemn ca ma va iubi pentru tot restul vietii la fel de tare . Ce s-a intamplat cu acel Harry? Ce s-a intamplat cu el? Nimeni nu stie, doar el stie si o va tine pentru el .

Pasii se usa mea se aud tot mai tare, un ciocanit usor se aude in usa mea, vad jumate din capul  tatalui meu, ii soptesc un "Intra" printre lacrimi. Mi le sterg usor si  ma uit cu un zambet catre el .

" Ce s-a intamplat? De ce plangi?" ma intreba-se ingrijorat tata .

" Doar m-am uitat la un film despre un catel ,ce s-a intamplat ? "

" Ne-am gandit mai bine eu si mama ta , si poti merge in turneu cu Harry, stiu ca inseamna mult pentru tine , am vorbit cu Simon iar maine baietii au concert in Londra . Te v-om duce acolo si de acolo te vei descurca tu . Numai ca sa nu-i spui lui Harry, el nu stie . "

" Multumesc" am incercat sa schiteze un zambet ca sa vada ca imi doresc dar normal ca Harry nu stie tata, tocmai s-a despartit de mine!

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Where stories live. Discover now