Capitolul 5

620 26 2
                                    

 Zilele treceau foarte repede, concerte dupa concerte, invitatii la diferite emisiuni, intalniri cu fanii toate astea se intampla intr-o singura saptamana. Era greu pentru ei dar se obisnuiau . 

   Dupa concertarea in Los Angeles, fiind trei concerte, am plecat spre New York, drumul nu a fost asa lung, dar a fost placut. Pot sa spun ca eu si Louis ne intelegem foarte bine si este o companie placuta, dar despre Harry nu pot spune acelasi lucru , ma evita, este foarte indiferent si asta nu-mi place, i-am dat o sansa dar el nu se foloseste de ea. Zayn si Niall mi-au spus sa ii dau putin timp sa-si revina, dar Liam spune ca este vina mea ca-i dau foarte multa atentie lui Louis. Abby crede ca Harry nu mai simte nimic pentru mine de aceea se comporta atat de diferit . Tot timpul cand incerc sa vorbesc cu el baga scuze gen " Scuze, trebuie sa ies sa vorbesc cu o persoana despre concertul de maine seara " sau " NU ma simt asa de bine, nu sunt in stare sa vorbesc, poate maine" . M-am saturat de scuzele lui, e clar ca nu vrea sa vorbeasca cu mine si sincer, as crede ca este gelos ca vorbesc foarte mult cu Louis.

  " Ce faci Mia?" Abby ma intrerupe .

  " Scuze, nu te-am observat, ma gandeam la anumite lucruri "

  " Cum ar fii?" 

  " Oare Abby?" ma uit la ea foarte seriosa

  " NU trebuie sa-i acorzi atentie, daca nu vrea sa vorbeasca cu tine da-i pace. Nu are rost sa ma-i suferi pentru un jeg de om, Mia "

  " Ai dreptate, dar as vrea sa vorbesc cu el sa vad care este problema"

  " uite-l ca vine, du-te si vorbeste cu el " isi intoarce Abby privirea spre Harry, eu facand acelasi lucru. M-am ridicat de pe canapeaua din holul hotelului si m-am indreptat spre el.

   " Harry ai o clipa?"

   " Scuze dar sunt pe fuga" spune el, l-am luat de mana si l-am tras inapoi

   " Harry, vreau sa-mi spui ce se intampla, acum!" spun eu aproape soptindu-i

   " Ce sa se intample?"

   " Nu face pe naivul, ce se intampla cu noi!"

   " Aaa, desigur, este vorba despre tine si Louis nu? " spune el foarte arogant 

   " Harry, nu inteleg care e problema ta, noi doar ne intelegem foarte bine , esti gelos?" spun eu razand el se uita foarte serios la mine," Aaa, nu stiam, chiar imi pare rau, nu m-am dat seama "

   " Este in regula, acum te poti intoarce la el" spune el si vrand sa plece l-am luat din nou de brate si l-am apropiat de mine , eram la doi centimetrii unul de celalalt.

   " Harry, eu nu am venit aici ca sa ma impac cu Louis "

   " Dar"

   " Nici un dar, Harry te iubesc, imi este dor de tine, vreau sa te am inapoi, dar tu nu intelegi asta , esti nepasator, te doare undeva de mine , ma eviti, ma simt foarte prost ca am venit aici si tu nu ma bagi in seama "

   " Mia, dar ai spus ca nu ma poti ierta "

   " Asta a spus creierul dar inima nu a spus asta, nu te pot lasa sa pleci, nici daca m-ai distruge cu totul "

   " Te iubesc enorm!" imi spune el si imi i-a capul in mainile lui si ma saruta. Imi lipsea sarutarile lui, imbratisarile lui .

   " Harry.. crede-ma ca daca il ascultam pe Louis acum, te lasam sa pleci cand ai vrut , dar nu , stiam ca iti pasa de mine dar nu vrei sa arati asta "

   " Imi pare asa rau, nu am vrut sa te fac din nou sa suferi, chiar nu am vrut , te iubesc MIa, mai mult ddecat oricat " spune el si ma i-a in brate .

   " Hai sa mergem la ceilalti " ii spun eu si il i-au de mana si urcam in camera lui Zayn unde erau toti . Intram in camera iar toti erau atinti cu ochii pe noi, toti erau fericiti inafara de Louis, care parca nu plangea, imi pare rau pentru el dar nu il pot vedea mai mult ca un prieten foarte bun .

   " Amice , poti sa-ti muti bagajul in camera mea si al lui Zayn, eu voi dormi cu prietena mea" ii spune Harry lui Louis .

   " Mia, tu chiar il crezi ca te iubeste? Tu nu ai vazut ca te-a inselat cu toate curvele? Acum s-a intors la tine pentru ca le-a futut pe toate , imi e asa mila de tine Mia!" striga Louis la mine 

   " Louis , Harry mmi-a demonstrat ca ma iubeste , cum poti spune lucrurile astea fata de prietenul tau cel mai bun? Cum poti sa faci asta, nu te inteleg, credeam ca esti de treaba, amuzant si dragut cu toata lumea, dar defapt esti inversul a ceea ce am spus, esti foarte gelos, orgolios si plin de sine , nu m-ai am ce discuta cu tine" spun eu cu lacrimi in ochii iesind pe usa.

"Mia asteapta!" striga Harry dupa mine .

" Harry cum poate fii asa de nesimtit ,ne intelegeam atat de bine, totul era perfect, nu-l inteleg deloc " spun eu printre lacrimi 

" Mia, uita-te la mine, Mia! " striga Harry si luandu-mi capul in palmele lui gigantice 

" Nu o sa las pe nimeni sa ne desparta, e clar?"

" Te iubesc enorm de mult " spun eu si il sarut tandru .

      **

Drumul spre marele stadion pe care vor concerta baietii a fost destul de scurt. Ajunsi acolo am mers direct in culise, acolo fiind Lou' , hairstylist-ul baietilor, Lou' a vea o fetita mica pe nume Lux, era atat de dulce, era "mascota" trupei, totii o iubeau pe micuta de Lux .

" Mia, imi aduci te rog telefonul din garderoba?" ma intreba Harry 

"Desigur" M-am dus in garderoba sa-i iau telefonul lui Harry dar nu-l gaseam nicaieri , am incercat sa-l sun pe telefonul lui dar nici un rezultat .

" Ai pierdut ceva?" ma intreba-se Louis, am tresarit la auzirea vocii lui 

" Louis, ce cauti aici ?" il intreb eu foarte serioasa

" Este o garderoba, oricine poate intra aici, stiai asta ,nu ?" spune el si se aproapie mai mult de mine, eu ducandu-ma in spate , lipindu-ma de perete pentru ca nu mai avem unde altundeva sa merg .

" Te-ai intors la Harry , nu? Harry nu este bun pentru tine, ti-am explicat asta de o suta de ori " tipa el la mine.

" Louis, ce vrei de la mine? Tu ai o iubita care te iubeste din toata inima, ce vrei?!" tip si eu la randul meu .

" Te vreau pe tine, vreau sa te simt !" 

" Esti dezgustator, lasa-ma in pace!" spun eu si ma retrag din incapere 

" Ai sa vezi tu cine e dezgustator !" striga el in urma mea .

 Nu pot sa cred ca Louis poate fii atat de nesimtit si de dezgustator, nu pot sa cred ca el este ca si toti ceilalti, se uita dupa 100 de fete chiar daca are prietena. Il urasc ca face asta, il urasc din toata inima 

" Mia, Mia? Unde esti?" strigatu-l lui Harry ma trezeste din gandit 

" Aici sunt, nu ti-am gasit telefonul " spun eu sarutandu-l 

" E in regula , l-am gasit eu ,era in baie " spune el si ma i-a de talie mergand in spatele scenei .

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Where stories live. Discover now