Capitolul 2

592 34 4
                                    

" Nu esti fericita ?" ma intreaba tata sarind in sus 

"Ba da tata, la nebunie, ma lasi te rog singura?"

"Desigur draga, sa nu uiti maine , la prima ora mergem la baieti ca sa te instalezi in autocarul baietilor . Noapte buna" a spus tata inainte de a inchide usa 

     Oare tata stia ce se intampla-se intre mine si Harry ? Oare SImon aflase si nu vroia sa-l vada pe Harry distrus tot turneu? Poate se va folosi de mine ca Harry sa bucure fanii iar eu cu Harry sa nu ne vrobim. Nu vreau sa ma gandesc momentan la asa ceva. Vreau sa cred ca Simon si tata nu au de a face cu toate astea si doar tata s-a razgandit in privinta turneului .Daca ma gandesc pozitiv poate nu voi plange in fata lui Harry cand il voi vedea dupa doua saptamani .

     Am coborat in sufragerie, m-am uitat in stanga spre biroul tatei, era inchis, asta inseamna ca tata nu va dormi toata noaptea.Deobicei cand biroul tatei este inchis, adica nu e usa deschisa asta inseamna ca are multa treaba si nu vrea sa fie deranjat. Oricum nu vroiam sa merg la el, vroiam sa beau un suc de portocale.

"Draga, de ce nu dormi? " aud glasul mamei de pe canapea

"Vroiam sa beau ceva." M-am pus pe canapea alaturi de ea. Imi era dor sa stam pe canapea si sa ne uitam la filme cu adolescenti sexy .

" O sa-mi fie asa dor de tine draga mea , sa nu uiti de noi" mi-a spus mama luandu-ma sub aripa ei protectoare .

" Mama, nu am sa uit de voi, stati calmi"

" Te iubesc , Mia" mi-a spus ea pupandu-mi crestetul capului .

"Si eu te iubesc mama" 

        Mi-am asezat asternuturile, maine era o zi importanta si trebuia sa fiu fresh pentru intalnirea cu baieti pentru a continua de mers in turneu . Din cate am auzit maine va f ultimul concert din Anglia , va urma Italia, Germania, Grecia , Spania si dupaia America .Abia astept .

    Dimineata urmatoare eram foarte calma si relaxata . Parca as fii dormit 10 ore , nu 6 ore . Mi-am pus cateva haine in plus in geamantan si m-am indreptat spre baie. Mi-am facut un dus rapid , mi-am intinsparul, mi-am dat putin fond de ten pe fata si putin rimel . Mi-am luat o bluza gri , jeansi stramti, jacketa si nelipsiti conversi . 

     Am coborat in sufragerie unde m-au intampinat parinti mei cu zambetul pe fata, parca erau mai nerabdatori ca mine sa merg. Defapt eu, niciodata nu am fost nerabdatoare sa merg cu baieti in turneu dupa ce Harry mi-a dat papuci. Chiar abia astept sa-i vad mutra atunci cand voi intra in autocar cu valizele dupa mine.

    In fata casei mele ma astepta o limuzina neagra destul de lunga. Un domn in sacou si ochelari de soare ma astepta la usa de la vehicul ca sa-mi deschisa usa . Am imbratisat-o pe mama, la fel si pe tatal meu cel drag si m-am indreptat spre masina. DOmnul deschise usa si imi sopti ceva .

 " Buna dimineata domnisoara Parker" imi spuse el.

" La fel " am urcat frumos in masina. Se pare ca nu eram singura. Un barbat cu gluga si ochelari de soare statea in fata mea . M-am uitat ciudat la el speriata. Cine naiba mai e si asta?

" Te-ai speriat?" vocea imi era cunoscuta dar nu-mi dadeam seama cine este .

" Cine esti, totusi?"

" Niall! Doamne Mia nu ti-ai dat seama?" spuse Niall suparat

" O doamne, Niall! Scumpule, ce dor mi-a fost de tine." am spus eu luandu-l in brate. Baietelul asta mi-a fost tot timpul alaturi si mi-a fost atat de dor de el. Sincer nu stiu de ce ii spun baietel. Este cu doi ani mai mare ca mine .

" Ce faci aici?" am spus eu 

" Te asteptam pe tine, esti constienta ca Harry e singurul care nu stie ca vei veni cu noi in turneu, nu?" spuse el razand si aratandu-si dantura perfecta. SIncer , Niall, era un barbat destul de atragator, zambetul, ochii, parul blond facea totul .

"Serios?" am spus eu putin deranjata de situatia asta .

" Uite Mia, stiu ca e greu, asa a fost si cu mine si Abby, dar iti spun eu ca totul se va rezolva. Plus nici eu nu ma mai inteleg asa bine cu ea, vreau sa ma despart de ea" a spus Niall dezamagit de vorbele sale 

" Ce s-a intamplat?"

" Sta foarte mult cu Harry si sincer eu vreau o relatie serioasa, dar ea cred ca o i-a in gluma, si totata lumea spune ca Harry s-a culcat cu Abby ."

"Poftim?!" am spus eu scuipand sampania

" Stiu, si eu am avut aceasi reactie, dar prefate ca nu stii nimic . Suntem in aceasi situatie, plus atunci cand Harry s-a culcat cu Abby era cu tine, in Holmes Chappel. "

"De aia Harry tot imi spunea ca merge la tine, dar defapt nu mergea la tine"

" Iar Abby imi zicea ca merge la tine" spuse NIall

" Ooh, si o credeam cea mai buna prietena!" ," O urasc!" am zis eu cu toata puterea

" Linisteste-te, trebuie cumva sa le atragem atentia" a spus NIall ganditor.

"Te gandesti la ce ma gandesc si eu?" am spus eu catre Niall uitandu-ma ciudat la el .

     Dupa ce masina se oprise , soferul ne deschise usa . IN fata autocarului ne asteptau toti opt. Niall ma luat de mana iar eu i-am dat un sarut scurt pe buze. Abby si Harry se uitau la noi impacientati . 

" Lasa ca iti arat eu tarfo" striga-se Abby catre mine incepand sa se indrepte catre noi. Liam si Louis sarise dupa ea ca nu cumva sa ajunga la mine.

" Mia?! Ce naiba cauti aici?" venise Harry smucindu-ma de brat

" Mai usor baietas ca nu sunt marioneta ta , cum de altfel am fost tot timpu nu? Cum nu o puteai face cu mine, o foleasi pe ea, iar a doua zi veneai la mine ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic, nu? Te urasc Styles! Nu pot sa cred ca vroiam sa-mi pierd virginitatea cu tine boule!" l-am impins intr-o parte

" Niall, ce naiba iai spus? Credeam ca pot avea incredere in tine! " spuse Harry 

" Omule , tu te gandesti ca ea te iubea neconditionat? Tu te gandesti ca ea a plans cand a aflat ca te-ai culcat cu Abby, cu o tarfa si jumatate, tu nu iti dai seama?" 

" Cum mi-ai spus dobitocule?" a inceput sa urle Abby .

" Liniste!" se auzi dintr-un colt vocea lui Simon

" Harry, explica-mi ce se intampla aici!" spuse el 

" Simon, nu pot!"

"Niall?" spuse SImon

" I-am spus MIei ca Harry s-a culcat cu ABby iar Abby a inceput sa urle ca o descreierata " a spus Niall lasand capul in jos .

       Ma uitam la Harry, se vedea pe el ca ii parea rau de cele intamplate, poate a fost obligat sa o faca cu ea,poate ma iubit cu adevarat, poate nu, doar el stie asta.Dar eu dupa toate intamplate eu inca il iubesc pe acest nemernic.

" Abbyson fa-ti bagajele. Pleci acasa!" spuse SImon foarte hotarat. Toti ne-am uitat la Abby,era doar vina mea.

" Simon! Nu ea trebuie sa plece, eu sunt de vina. Daca nu o provocam pe Abby la un scandal si nu o faceam geloasa nu se intampla nimic, te rog nu o trimite acasa "

" Bine.Ultima data cand accept chestii de astea" 

       Simon plecase in autocar la fel ca toti ceilalti , eu mi-am luat bagajele din limuzina si m-am indreptat spre autocar, dar in fata mea se afisase Harry.

" Deci nu esti cu Niall,nu? Asta a fost doar ca sa o impresionati pe Abby ?" spuse Harry aranjadu-si parul in fata .

" Ba da Harry, sunt cu Niall!" i-am raspuns sec si am pornit spre autocar, in drum spre autocar i-am trimis un mesaj lui Niall.

"Trebuie sa ne mascam, suntem impreuna, okay?- Barbara

" Okay, cum vrei tu, sper sa reusim ceva"- Niall

"Si eu sper!"- Mia

All of me (Vecinul de alaturi Cartea a II-a )Onde as histórias ganham vida. Descobre agora