GİRİŞ

475 18 2
                                    


Meraba arkadaşlar ilk bölümün bugün geleceğini söylemiştim ve işte yayınladım. Umarım beğenirsiniz.

Biraz karışık bir hikaye oldu fakat sabırla okursanız her şeyin tam dozajinda olduğunu sizde göreceksiniz .

Karakterleri size bırakıyorum sadece isimler benden ama eğer medya eklememi isterseniz tabiki eklerim.Hikaye hakkındaki yorumlarınızı paylasirsaniz çok sevinirim. Çünkü oldukça merak ediyorum.Zevkli okumalar

*************




Gözlerimin aşırı derecede ağır olduğunu hissediyorum. Ağırlaşmış göz kapaklarımı zorlukla yukarı doğru kaldırıyorum.

Etraf zifiri karanlık.Bileklerime uygulanan baskı damarlarımın sıkışmasına neden oluyordu.Kalbim kan pompaladıkça damarlarımdaki ağrı giderek büyüyordu sanki.

Geriye doğru kasılan sırtım , göğüslerimin ileriye doğru çıkmasına neler oluyordu.Yetmis beş beden olan göğüslerim bu nedenden seksen beden gibi duruyordu eminim.

Gözlerimde bulunan siyah bant kafatasıma sıkılığından dolayı acı veriyordu .Hiçbir ses hiçbir koku alamıyorum.

Kaç zamandır burada olduğumu bilmiyordum ama bu sessizlik canımı sıkmaya başlamıştı. Hatta gerilememe bile sebep oluyordu.

O kadar bitkindim ki kılımı bile kıpırdatamıyordum. Uyuşmuş olan bedenim yüzünden birkaç adamın yanıma gelip beni çözdüklerini son anda farkettim. Yüzümde hissettiğim büyük bir darbe beni kendime getirmeye yetmiş bile...

Yanağımda bir sızıltı karşımda iri yarı iki adam...Bir tanesi mavi gözlü ,buğday tenli,yüzü oldukça sivilceli,gözünün alt tarafında büyük bir yara bandının bulunduğu diğeri ise esmer, kahverengi gözlü ,uzun saçlarını arkadan bağlamış, siyah takımlı adamlardi.

Ya ben ne yapmıştım. Ben neye bulaşmıştım.Hergün sakinca okula gidip gelen üniversiteli bir genç kızdım. Neden buradaydım.Kızım Ceyda ne yaptıysan bu sefer başın büyük dertte.

Tam bu düşüncelere boğulmuşken mavi gözlü ,esmer adamın bana dik dik bakan bakışlarıyla sıyrıldım bulanıklıktan.

"Uyandın mı güzelim"...

********

ÖLÜME  FISILDAYAN AŞKWhere stories live. Discover now