5 . BÖLÜM

124 6 0
                                    

Selam arkadaşlar . Dayanamadım bölümü yayınlamaya karar verdim okuyanları meraklandırmayalım kızarlar sonra. Hadi uzatmayayim daha fazla iyi okumalar . Bol beğenmeler:)

**************



( CEYDA'DAN )

Gözlerimiz birbirine uzun süre kilitli kaldı. Biraz daha böyle kalmaya devam edersek vücudum bu yorgunluğa dayanamayıp bırakacak kendini yere. Neden böyle bakıyordu gözlerime. Boş gözlerle gözlerine bakarken. Sonunda kıpırdanıp bir ara gözlerini kaçırdı benden.

Sonra hiç beklemediğim bir anda suratıma ağır bir darbe ile tokadı indirdi. O kadar hızlıydı ki tutunamayıp yere düştüm. O kadar acıdı ki , sızıltısını boğazımda hissettim .

Yanağıma elimi götürüp acıyan yeri biraz ovaladım. Tek elimle yerden güç alarak doğruldum. Bu erkeklerde ki ani güç patlaması da neyin nesiydi. Anlam veremediğim hareketine sinirle

"Neden bunu yaptın şimdi. Canım çok yandı hala acıyor. " diye bağırdım. O da bu hareketini neden yaptığını anlamamış bir ifade ile bakındı suratıma. Bir iki saniye sonra

"Neden burada olduğunu biliyormusun "diye sırıttı. Bu çocuk ya salak yada benle dalga geçiyor.

"Bir bilsem zaten sabahtan beri oradan oraya "

"Bak Ceyda annen hiç bulaşmaması gereken işlere bulaştı .Burnunu sokmaması gereken şeylere... Anlayacağın ananın hemen buraya gelmesi lazım . Şimdi usulca annenin yerini söyle. Nerede O sürtük annen?" Dedikleri beynimde çınlıyordu. Anneme sürtük demişti. Aşırı derecede sinirlendim . Eminim sinirden kıpkırmızı olmuştum. Hızlıca ayağa kalkıp bütün gücümle göğsünden itledim. Tabi bir gram kımıldamamıştı.

"Sen ne sanıyorsun be kendini " dedim haykırarak. Bundan uzevk almışa benziyordu. Hızla omuzlarımdan tutup beni duvara yapıştırdı. Omuriliğimin çatırdadığına yemin edebilirim .

Fena bir acı sırtımı sardı.Gözlerimi acıyla yumdum. Benim aciyla cebelleştiğim sırada tek eliyle çenemden tutup başımı deli gibi duvara bir kaç kere gömdü. Başımın içinde sanki bir top gülle oradan oraya çarpıyordu. Sırtımı ağrısına zor katlanırken başımın ağrısıyla teslim oldum boşluğa.

En son hatırladığım o manyak herifin sırıtan suratı oldu. Bu manyak beni öldürmeye yemin etmişti.

ÖLÜME  FISILDAYAN AŞKWhere stories live. Discover now