6.BÖLÜM

106 5 2
                                    

    CEYDA 'DAN

Hızla çarpan kapı sesi ile uyandım. Başım fena bir halde ağrıyordu. Lanet olası gerçekten beni öldürecekmiydi? Neredeyim?Bir yatağı bir dolabı ve birde kanepesi olan bir odaydı. Tabi birde banyosu vardı .

Ayağa kalkıp banyoya gittim elimi yüzümü yıkadım. Havlu ile yüzümü kuruladım.tam çıkarken Aynadaki yansımama takıldı gözüm. Oha bu benmiyim? Yüzüm gözüm morluklarla kapanmıştı. Nasıl vurmuşsa bana artık... Kafamda da kocaman bir şişlik vardı. Yiğit bey buradan bir çıkayım illaki karşılaşırız. Ne hale gelmiş suratım şu halde tolga beni görse igrenir heralde.

Dışarı çıkıp kapıya yöneldim. Kapıyı kontrol ettim. Yiğit bey önlem alıp kilitlemişti kapıyı. Zeki biri olsaydı camlı hele de yan tarafı teraslı bir odaya bırakmazdı beni. Cama koşup yukarı kaldırdım. Ikinci kattaydim. Camdan dışarı bir bacağımı çıkarıp basabilmek icin bir basamak aradım. Sonunda aradığımı bulup diğer bacağımı da indirdim. Yan yan yürümeye başladım. Yan taraftaki teraslı balkona ulaştığımda nefes nefese kalmıştım. Balkon kapısına doğru yöneldim. Şanslı günümdeydim kapı açıktı. İçeriyi kolaçan edip girdim. Odada kimse yoktu koridora doğru ilerledim. Ne o herkes paydostaydi heralde.

Tabi birisi hariç. Kafami ayaklarıma cevirdiğimde cırtlak sesli süs köpeği ile göz göze geldim. Amansız bir şekilde havlıyordu. Bu köpek beni ele verecekti kesin. Ayağımla öbür tarafa gitmesi için itledim. Fakat inatla pantolonumun pacasina tırmanmaya çalışıyordu. Bir şekilde kurtulmalıydım bu köpekten . O sırada bir kadın sesi duydum.

"Lolita neredesin tatlım".
Bu çirkin köpeğe lolita mı diyordu. Iyh. "Hadi tatlım neredesin ". Ses dahada yakından gelmeye başlamıştı . Saklanacak bir yer aradım. Odaya hızlıca bakıp terasa çıktım. Duvara yaslanıp kadının gitmesini bekledim. Tabi kopeginde gelmemesi için kapıyı sıkıca kapattım.

Bir süre sonra içeriden sesler kesildi. Yavaşça kapıyı açıp odaya bakındım. Kimseler yoktu. Hadi kızım Ceyda sen çıkarsın bu evden. Hızlıca koridora doğru gittim. Sağa sola bakınız merdivenler koştum.

Aşağıda birileri olabilirdi. Parmak uçlarımda merdivenleri yavaş yavaş inmeye başladım. En son merdivene geldiğimde hala kimseyi görmemiştim. Gerçekten salak olamazlardi evde illaki bir nöbetçi kalmıştır.

Evin dış kapısı doğru temkinli ilerledim. Kapı kolunu yavaşça açtım. Kilitli değildi . Yok artık Hayır bu kadar kolay olamazdı. En azından kapı kilitli olsaydı bari. Her neyse salak Ceyda işine gelir. Hızlıca bahçeye çıktım.

Hava kararmaya başlamıştı. Hızlı hareket etmeliydim. Koşmaya başladım. Daha hızlı daha hızlı ... Göğsüm sıkışmaya başlamıştı. Bu evin bahçe kapısı neredeydi. Lanet olası. Sağa sola bakinip kapıyı bulmaya çalıştım. Önümde kocaman bahçe çiftleri vardı. En iyisinin atlamak olduğuna karar verip geri geri açılmaya başladım. Evin arka tarafında o çirkin köpeğin sesi gelmeye başlamıştı. Eyvah çabuk Ceyda çabuk.

Dahada geriye gidip hızla koşmaya başladım. Tek bacağım önde zipladim. Allah kahretsin çiftlerin üstünden geçerken tişörtüm takılmıştı. Ah çıkmıyordu. Baska care yok hızla üstümden çıkarıp koşmaya başladım. Asfaltı gören kadar koştum.

Biraz dinlenmek için kenara geçtim. Sesli bir şekilde bağırdım. Avazim çıkana kadar bağırdım. Resmen bela çekiyorsun kızım. Nedir bu başına gelenler.

Asfalta geçip otostop çekmeye başladım. Arabaları durdurmaya çalışıyordum. Kimse durmuyordu. Kahretsin buda durmadı. Tabi yarı çıplak birine kim güvenip Yardım ederdi ki. Yolda üst tarafım iç çamaşırlı duruyorum resmen. Uzaktan bir araba farları yaka söndüre önüme geldi. Camı indirdi. Bende başımı onları görebilmek için aşağı indirdim. Dört serseri kafayı çekmiş bir halde bana bakıyordu.

"Hadi binsene guzelim ne duruyorsun" ah bende şans olsa zaten... Biraz geri çekildim

"Hadi tatlı kız gel buraya "

" gidin be işinize ne gelicem sizin arabanızı"

"Sen durdurdun bizi canım hadi gel uzatma." Kolumu hızla tutup camdan içeriye çekmeye başladı.

"Aaaa bırak beni aptal şey" artık neredeyse bedenimin yarısı içerideydi. Belki biri duyar diye deli gibi bağırmaya başladım. Elimi arabanın kapısına dayayarak kendimi geri çekmeye başladım. O sırada arkadan arabaya hızla bir şey çarptı . Arkaya doğru acı bir şekilde savruldum. Hızla ayağa kalkıp arkaya baktım . Siyah bir jeep arabaya fena bir halde çarpmisti. Sonra dönüp serserilere baktım hepsi bir tarafa dağılmışti. Şaşkın bir halde arabaya sövüyorlardi. Arkadaki arabaya doğru ilerledim. Arabanın ön camindan kim olduğunu görmeye çalıştım. Ne yapmalıyım gidip yardım etmelimi yoksa fırsattan istifade kacmali miydim. Arabaya doğru biraz daha ilerledim direksiyon tarafında biri oturuyordu. Görebilmek için dahada yakına gittim. Ve dahada dahada ... Saskın bir halde bağırdım.

"YİĞİT TT"

ÖLÜME  FISILDAYAN AŞKWhere stories live. Discover now