4.BÖLÜM

160 9 2
                                    

Merhaba canlar. Bölümü geciktirdim üzgünüm. Biliyorsunuz LYS ,ÖSYM felan filan işte . Ama sonunda yazabildim bölümü. Kitabı seviyor musunuz ?nasıl buldunuz bilmiyorum. Ama yavaş yavaş açıldım artık .Henüz iki karakter ile yazıyorum fakat bir kaç bölüme yan elemanlarım girecek kitaba . Güzel aşklar sizi bekliyor. İyi okumalar ....




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

















(YİĞİT 'ten )

Hastane merdivenlerini ağır ağır çıkıyorum. Ayaklarım geri geri gitmeye çalışsada ileriye doğru arttiriyorum adımlarımı. Girdiğim o beyaz koridor da aldigim iğrenç hastane kokusu midemi havalandiriyor bir ara. Etrafta ağlayan insanlar , iğneden kaçan minik bedenler,ameliyat kapısında nöbet tutan hasta yakınları ... Herkes bir umut bir korku içinde. Ölümü tatmanın acısı kimisi bulmuşken kimisini teğet geçmiş.

Morg yazısı yazan kapının önünde öylece dikiliyorum. İçeri girip girmemek arasında gidip geliyordum. " Artık giricek misiniz " diye kaşlarını yay gibi kaldıran Morg görevlisinin soğuk sesiyle girmeye karar veriyorum. Kendimi buz gibi bir odada buluyorum. Hem bedensel hem ruhsal olarak buz gibi. Bir sürü dolap bulunan bir oda. Hepsi arkasında bıraktığı gözü yaşlı insanlardan uzak ,sessiz ,soğuk. ..

Adamın eli ile işaret ettiği dolabın yanına gittim. Adam ağır ağır açtı uzunca dolabı . İçinde sevgilimin kefene sarılı cansız bedeni yatiyordu. Gorevlide bizi yalnız bırakması için izin istedim. Allahtan Hayır diyip sinirimi bozmadı. Anlayışla çıktı odadan .

Kapı kapanan kadar gözlerim ayırmadım kapıdan. Sonra gözlerimi cansız yatan sevgilim çevirdim. Yüzündeki beyaz örtüyü indirdim yavaşça. Bembeyaz olmuş suratı, mosmor dudakları ,açık kalmış gözleriyle karşılaştım. Masmavi deniz kadar derin gözlerinde boğulmaya karar verdim bir süre.

*******************

( İliklerime kadar hissettiğim bu kaybolmuşluk içinde kendime gelemedim. Bir daha göreceğimi sanmadigim o mavi gözler karsimdaydi. Neden şimdi onu görmüştüm bu gözlerde. Neden beni çaresiz bırakmıştı bu gözler. Ölümünde bugüne kadar geçen bu zorlu altı aydan
sonra niye hayirlatmisti onu bana )

Gözlerimi kapattigimdan bu yana iki dakika olmuştur heralde. Karşımda duran bu kız beni geçmişime bogmustu. O iki dakika içerisinde bütün ömrümü serdi gözlerimin önüne . Benden bir tepki bekler gibi bakıyordu . Bir şey yapmalıydım. Onu bana buraya getiren neden bağladım kendimi .

Olabildigimce güçlü bir şekilde suratına tokadı indirdim. Kızın yere hızla düşüşünü izledim. Tokadın verdiği acıyla bağırmıştı. Neden vurduğuma anlam verememiş gözlerle

"Bunu neden yaptın şimdi ."diye haykirdi . Bende henüz anlam verememisken bu hareketime ne demeliydim. Biraz düşünerek
" Neden burada olduğunu biliyor musun?"dedim sinsice. Biraz acıyı hak etmişti aslında . Bana geçmişi hatirlatmanin cezasını kesebilirdim sonuçta. Kız bilmemezligin verdiği salaklıkla Hayır anlamında salladı kafasını. Kızı biraz aydınlatmalıydım.
"Bak canım senin o seytan annen burnunu sokmayacagi islere soktu.Anlayacagin onun hemen buraya gelmesi lazım. Şimdi uslu bir kız ol ve bana yerini söyle. Nerede O sürtük Canan?" Kız duyduklarına kızmış olacak ki bir hısımla ayağa kalktı bana doğru hızla gelip iki eliyle olan gücüyle itledi beni. Sinirli sinirli

"Sen ne sanıyorsun be kendini .Annem hakkında nasıl böyle şeyler söylersin . Bana bak bay ego yığını seni çok poh pohlamislar salak ya ." Kızın bu hali hoşuma gitmedi değil. O mavi gözleri ateş saçıyordu. Bu hırçın hali beni daha da keyiflendirdi. Bu oyunu biraz daha eğlenceli hale getirmelidik.

Omuzlarından tutup hızla duvara yapıştırdım. Kızın kemikleri bir ara kirilacak sandım .Zaten kagit gibiydi bedeni. Gözlerini korkuyla açarak bana bakıyordu. Masmavi kocaman gözleri ile . En az yirmi saniye böyle bakıstık. Biraz daha bana böyle bakmaya devam ederse altı aylık özlem ile yapisacaktim dudaklarına . Neden ona bu kadar benziyordu ki . Zihnimden bu düşünceleri atıp yerine başkalarını getirdim.

Kızın çenesinden sert ve tutup kafasını bir kaç kere hızla duvara vurdum. Dusuncelelerimin ve hareketlerimin bu çelişkili savaşında her iki tarafında galip gelmeyeceğini biliyordum .

Kız vuruşumun sertliği ile inleyerek yığıldı yere. Aşırı sert vurdugumun farkindaydim ama bu kadar dirençsiz olacağını tahmin etmemistim. Belkide Miray kadar güçlü olup olmadığını test etmek istemiştim. Hayır onun kadar olamazdı. Kimse onun kadar güçlü olamazdı. Eğer öyle olsaydı suan kollarımın arasında baygın yatıyor olmazdı.

Yavaşça yerden kaldırıp kucağımda doğrulttum. Oda kapısını açıp evin merkezindeki merdivenlerden yukarı doğru çıktım koridorun sağındaki ilk odaya girdim. Yavaşça yatağın üzerine bıraktım. Yanındaki küçük kanepeye oturup sessizce onu izlemeye başladım.

Oldukça çelimsiz ve zayıftı. Saçlarının orijinal olmadığı belliydi.Çakma satışında bu cılız kız. Sanki bütün vitamini iyi çalışan cenesindeydi. Ha ha bu beni bayağı gülümsetmisti. Vitaminsiz kız. Yüz hatları oldukça düzgun ve dudakları göze acayip derecede hitap ediyordu. Elmacık kemiklerinin dışarı cikikligi hoşuma gitmişti. Korkudan hızlıca inip kalkan göğsüne takıldı gözlerim. Daha da aşağilara kadar süzdüm . Ayak Bileklerime kadar çok düzgün bir fiziği vardı. Kesin böyle olmak için spor yapıyordu. Bir anda duraksadim .

Ben ne yapıyordum. Bir kızı Miray dan sonra ilk defa bu kadar detaylı incelemistim. "Hayır seni aptal yine aynısı olacak" sinirlendiği ayağa kalktım . Bir hısımla çıktım odadan . Kapıyı serçe kapatıp kilitledim. Kapı kolunu uzun bir süre bırakmadan düşünmeye başladım.

Önce bana onu hatırlayıp uzmustu şimdi ise bedeni ile onun yerine geçmeye çalışmıştı . Ah neden geldi bu kız nereden. Kemal p*ci gene bir oyun içinde miydi ? Eger öyle ise onu yasatmam. Bu kız daha cok küçük ona bunları yapamam. Annesinin pislikleri onu ilgilendirmez. Yiğit iyice aptallastin kendine gel . Az önce kızdan hincini aldın şimdi kurtarmaktan bahsediyorsun saçmalama. İşini gör .Sadece sana denileni yap.





*****************
Evet gençler ve kendini genç hissedenler nasıldı yeni bölüm. Bir dahaki bölüm yakinda vericem.gorusmek üzere canlar .Muck . ..

ÖLÜME  FISILDAYAN AŞKWhere stories live. Discover now