uyanmak

32K 1.3K 83
                                    

Araf'tan
Gamze yoğun bakıma girmişti. Hayati tehlikesi hâlâ devam ediyor. Odasına girmek bile yasak ameliyata girdi ama hâlâ düzelemedi. Kafasını vurmuş ve kafatası kemiği kırılmış. O da içine batmış ve beyin fonksiyonları zedelenmiş. Yani Gamze koma da of Emre of "Araf sakin ol 2 gündür uyumuyorsun gözlerinin haline bir bak ayakta duracak halin bile yok!" "Ben önemli değilim o kız içerde hareketsiz bir biçimde yatarken özellikle!" Gamze'nin parmağının kımıldaması bile şuan çok önemliymiş 2 gündür yanına giremiyor sadece pencereden bakıyordum ve bu beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Emre'yi tuttum yakasından "olum bak beni 10 dakika içerisinde Gamze'nin yanına sokmazsan burayı katliama çeviririm.!" "S-sakin ol abi tamam ben konuşurum" hemen koşarak gitti.
Emre'den
Araf psikopatının yanından gittim. "Bana doktoru bulun lan!" Adamlar hemen doktoru getirdi. "Bak doktor bey bizi hemen Gamze Soydan'ın odasına sokuyorsun 3 dakikan var!" "B-bakın bu benim elimde değil başhekim ile görüşmeniz lazım" "odası nerede?!" Yerini gösterdikten sonra odaya gittim. "Başhekim siz misiniz?" "Evet buyrun nasıl yardımcı olabilirim?" "Gamze Soydan'ın odasına girmek istiyoruz kartınızı verin malûm kartsız girilmiyor odalara" "bakın çok isterim ama o odaya girmek yasaktır Araf Soydan'ın eşi yatıyor orada ve ben canımı sokakta bulmadım ayrıca o izin verse ben vermem!" "Çıkart koçum Cuma!" Cuma hemen malzemleri çıkarttı. "Ihım şimdi siz seçin bakalım asit, bıçak, silah, sülfirik asit, kezzap sence hangisi gerek sana?!" Doktor geri geri adımlar atmaya başlamıştı. "H-hayır efendim hiç gerek yok ben hallederim" dedi ve boynundan anahtarlarını verdi. Bazen korkutucu olmak pekde kötü olmasa demi? Araf'ın yanına gittim. "Abi al kart gir" "eyvallah koçum"
Araf'tan
Odaya girdiğim de Gamze hareketsiz bir biçimde yatıyordu. Neden bilmiyorum ama onu bu halde gördükçe kendimi fazlasıyla kötü hissediyordum bu kadar saçma bir düşünce olamaz değil mi sonuçta o av ben avcıyum ama neden o elimde olduğu halde hâlâ ona bir şey yapmadım. Herkesi kandırdım adamlarımı Gamze'yi herkesi sırf bir intikam için bir intikam bu kadar mı önemliydi ki oysa o kadar da alışmıştım Gamze'ye ne diyorum olum ben onun ailesi ailemi öldürdü ben de bir nevi onları. Ama daha yeni de dediğim gibi o öldürmedi ailesi öldürdü onun ne suçu vardı ki ben ona böyle yapıyordum bu yaptığım adamlıkmıydı benim? Gamze'den hoşlanıyordum işte amına koyayım hoşlanmasam öldürürdüm onu kendimi biliyorum Gamze Allah'ın izni ile uyanır uyanmaz ona teklif edeceğim hem de en güzelinden bir evlenme teklifi gerçek evlenme kağıt üzerinden değil ama Gamze ya o kabul etmezse sonuçta katil biriyim neden kabul etsin gerçi başka şansı yok benimle evlenmek zorunda tabi kabul etmek zorunda yani en sevmediğimden şey "hayır" cevabıdır. Bu yüzden kaç adam öldürdüm bilemem. Gamze kabul etmezse evden dışarı çıkamaz kimseyle konuşamaz ona nefes aldırmam. İşte ben Araf Soydan hiç değişmiyorym lanet olsun bu yakışıklılığım falan neyse kendi kendime konuştuğum yeter biraz da Gamze ile konuşayım. Arkamı döndüğümde Gamze gözlerini yarım açmış bir vaziyette benim yamuk gülmelerimi izliyordu problemli ya bu kız. Lan dur bir dakika beni mi izliyor Gamze şuan beni? Lan! "Doktor! Doktor bulun lan doktor!" Doktor koşa koşa geldi Gamze beni izliyordu her hareketimi doktor onu muayne ettikten sonra "Araf bey tabi ki mucize değil ama sık sık karşılaşılan bir durum da değil ona ne dediniz bilmiyorum yani bilirsiniz ki onlar sizi duyarlar komadayken ve her ne dediyseniz Gamze sizi duymuş şayet buna kanıt olarak hızlı atan kalbi ve göz bebeklerinin büyümesini gösterebiliriz onu müşahede altında tutacağız başka odaya alacağız sizin şuan burdan çıkmanız gerekiyor nakil işlemleri yapılacak çünkü. İyi günler efendim" dedikten sonra Gamze'ye son kez bakıp odadan çıktım. Ve düğün için Emre'yi buldum.

Siktir mafya mı?Where stories live. Discover now