6. Lekser

3.2K 132 7
                                    

Musikken ble bare høyere og høyere, jeg klarte ikke konsentrere meg om leksene. Wayne spilte høy musikk, dårlig musikk. Jeg ble mer og mer irritert "Wayne!" Brølte jeg inn vinduet hans.
"Hva faen er det du skriker for a?!"
"Kan du dempe musikken?" Jeg pustet sakte ut for å ikke fly i taket.
"Nope, hade." Han slengte at vinduet sitt og satte på musikken igjen. Jeg sukker og prøvde og konsentrere meg, men jeg fikk det ikke til. Jeg sukket og kastet meg ned på senga. Jeg gikket på teiningen jeg hadde laget av Wayne. Jeg hadde bare gjort ferdigt håret, øynene og bryna hans. Jeg kastet den ned på gulvet og lå hodet i puta. Jeg skjekket mobilen en siste gang før jeg mest sansynligt sovner. En melding fra Wendy.
Wendy: Du må bli med på Luke sin fest i helga! Ikke si at jeg sa det, men han vil invitere deg personligt, men han vet ikke om han tørr!
Meg: Neh, jeg vet ikke..
Wendy: Koman! Det blir gøy! Jeg tror du har gått av å komme deg ut av komfort sona av og til..
Meg: Jeg har ikke noen fine klær eller noe sånt.
Wendy: Møt meg nå, så drar vi ut og handler!
Meg: Tenk om jeg ikke blir invitert til festen da.
Wendy: Vent litt..
Montro hva hun skal nå.. Jeg satte meg ned og PRØVDE å fokusere på matten, jeg fikk det mer til denne gangen, selv om musikken var like høy. Jeg vet ikke hva som gjorde det, men kanskej Wendy har rett, kanskje jeg må ut av komfortsona litt av og til? Jeg fikk løst cirka tre oppgaver før det plinget i telefonen min, en melding fra Luke.
Luke: Kan jeg komme innom en liten tur? Det er bare noe jeg må si deg, så drar jeg...
Meg: Såklart, du vet vel hvor jeg bor?
Luke: Såklart, alle vet det, det er liskom byens strøste hus..
Daså..
Wendy: Møtes om 30 min på senteret? Iskrembaren?
Meg: Okei, I be there..
Jeg skulle få ferdigt disse to sidene før Luke kom, jeg liker å ligge litt fremfor. Den ene oppgaven etter den andre ble løst og det gikk ikke lange tiden før jeg var ferdig. Jeg kikket bort på stabelen med bøker, nei, jeg drar heller ut med Wendy.
"Jasmin? Kan jeg komme inn?" Jeg kikket bort til døra og såg et hode stikke inn mellom de to dørene.
"Bare kom." Smilte jeg og gikk bort til senga mi. Jeg hadde sofa, men liker best å sitte på senga.
"Jo du skjønner at jeg." Han trakk pusten og gnidde seg i nakken med den ene hånda. "Jeg lurer på om du vil, du vet, komme på festen min, på lørdag."
"Såklart vil jeg det!" Han smilte, jeg kunne se nervøsiteten i øynene hans ble sakte borte.
"Em, det var bare det jeg skulle spørre om, jeg må nesten gå nå, hade."
"Hade, snakkes på skolen." Han vinket og gikk ut døra. Jeg kastet meg på senga, det er ti minutter til jeg skal møte Wendy, jeg må se om Will er her, kanskje han kan kjøre meg. Jeg banket på døra hans, men han svarte ikke, så jeg kikket inn. Han låg i senga og spilte gitar. Han merket ikke at jeg stod der, så jeg hørte hva han spilte. Han spilt riptide av Vance Joy, jeg elsker den sangen!
"Will?" Jeg gikk forsiktigt inn på rommet hans, han såg opp på meg og smilte svakt.
"Kan jeg hjelpe deg?" Han reiste seg å gikk mot meg. "Trenger du skyss?"
"Hvordan viste du det?"
"Jeg leser tanker, neida. Wendy sendte snap. 'Shopping med beste Jas' så jeg gikk bare ut ifra det."
"Har du tid?"
"Såklart, nå?" Jeg nikket, han fulgte meg ut og ned til sykkelen sin, kan ikke han heller ta bilen? Men neida, han kanstet en hjem til meg og satte seg på.
~
"Hei vennen!" Wendy kom mot meg og kysset meg sånn girly på kinnet. "Vi går og finner kjole, sko, smykker og alt det der! Komigjen!" Vi gikk fra butikk til butikk. "Prøv denne!" Hun kastet en svart kjole til meg. (Bildet) Jeg gikk inn på prøverommet og tok den på, generelt så passet den perfekt, den såg bra ut med det røde håret mitt.
"Oh my gad! Du må bare kjøpe den! Du kledde den sykt godt!" Jeg skjekket prisen, 79 dollar, jaja, jeg kjøper den!
~
"Sko, sko, sko, du må ha, svarte sko, sko, sko, sko, sko!" Hun kastet noen pumps til meg, jeg prøvde dem, de passet perfekt, så var det bare å gå i dem. "Vi skal øve litt på det der." Så hun og pekte ned på beins mine. Ja, så kjøpte jeg noen vinrøde armband og et rødt smykke. Etter shoppingen kjøpte vi iskrem, sjokolade er på topp hos meg.
Will: Når skal jeg hente deg?
"Hvem er det?" Hun tittet over på telefonen min og reiste seg litt.
Meg: Om en halv time.
"Det var bar Will, han henter meg om en halv time."

Mr. Badboy Saved MeWhere stories live. Discover now