15. Hvor?

2.8K 114 9
                                    

Mamma såg også rart på meg. Hun vet jo nesten ingenting om meg for fiskebolle! "Ja, jeg kan italiensk" mumlet jeg etter en liten stund. Moren til Wayne som vist nok heter Felicia, smilte til meg.
"Tesero, hvor har du lært italiano?"
"Mia Zia er italiano. Takk for zuppa di pollo, Madre." Smilte jeg til henne.
"Nessun problema, Waynes? Kan ikke du vise Jasmin rommet ditt?" Han kremtet og nikket. Han reiste seg og jeg fulgte etter.
"Så fint rom du har." Det var hvite vegger fult av tegninger på, rommet var ryddigt med en stor seng i hjørnet, en dag skal jeg sove i samme seng som han! Nei, nei, nei! Jeg har hørt rykter, player, heartbreaker. Jeg kikket kjapt over veggen, blikket mitt stoppet på en tegning av en rødhåret jente. Det var meg. Rundt motivet av meg var det tegnet noen reknestykker og bokstaver. Og jeg som hadde tegnet røyk og dødningshoder rundt han, obs. Men det var jo det innblikket han gav meg da når han lukter røyk og mint.
"Wayne har du.. Jas?" Jeg snudde meg og fikk et like panikkanfall når jeg såg at Will stod der. Wayne stirret mellom oss lenge før Will stormet mot meg og helt ut av det blå kyssa meg.
*WAYNE*
Jeg ble nærmest sint og knust da Will kyssa henne, rett fremfor meg, helt ut av ingenting. Jeg nærmest løp ut av rommet og ned i gangen.
"Wayne? Hvor skal du?"
"Sorry Mi madre, men jeg nå ut."
"Jas d.." Og døren var att. Ingen kunne snakke til meg. Jeg kikket opp på rommet mitt, jeg kunne i hele fuckings verdens se at de stod å klina! Kanskje jeg, liker henne? Best at det blir mellom meg og deg Gud, alt blir som det var før, tror jeg drar til Sylvia og kliner med henne eller noe.
~
"Hei babe!" Hun hang seg rundt halsen min og kysset meg på kinnet flere ganger som om hun ikke hadde sett meg på flere hundre år. "Hva gjør du her?" Som svar begynte jeg å kline med henne, jeg kjente at hun begynte å smile og trakk meg inn i huset. "Vi er helt alene i hele kveld." Hun satte seg ned på senga si og kastet noe til meg, en kondom. Jeg klarte ikke holde inne et glis. Jeg nærmest kastet meg over henne og begynte å kysse henne.
*JASMIN*
Wayne hadde bare dratt, Will hadde kysset meg fremfor han. En liten stund etter at Wayne hadde dratt drog Will meg over i sitt rom og begynte å kline med meg. Jeg følte meg ikke så bra, men jeg må si jeg følte meg bedre etter at Will hadde holdt på en stund.
"Hvorfor var Wayne så sur isted? Har dere noe på gang?" Will såg alvorligt på meg og jeg kunne se skuffelsen i øynene hans.
"Nei, jeg vet ikke hva som skjedde." Han la armen sin rundt meg og holdt meg godt fast, slapp av Will liksom, jeg drar ingen steder.
~
"Dere sa ikke fra at dere dro!" Ropte mamma fra gangen, jeg hadde tenkt å løpe inn på mitt rom så det ikke blir flere missforståelser, men jeg gadd ikke og Will holdt meg fast. "Næmen, sover dere sammen igjen?" Hun latet som om hun var overrasket.
"Mamma, ikke lat som." Huffet jeg og gned meg i øynene.
"Neivell, men der er så søte!" Hun klappet hendene sammen og lagde valpeøyne. "Jeg skal la dere vere ifred." Hun listet seg ut og lokket døren stille. Jeg sukket og kikket på Will, han lå med et glis om munnen.
"Hun sa vi var så søte." Lo han klemte meg nærmere seg.
"Jeg vet Will." Sa jeg oppgitt og la hodet mitt på brystet hans. Jeg kikket opp på han og før jeg fikk gjort noe kyssa han meg på nesa. "Will!" Lo jeg og dyttet han litt bort. Han lo og poket meg på nesa. Jeg skjønner ikke helt hvorfor Will er singel, han er dødskjekk, snill og må vere en utrolig kjæreste. Jeg lurer på hvor Wayne dro?
"Hva tenker du på?" Will såg meg rett inn i øynene, lenge. Jeg svarte han ikke, jeg hadde ikke lyst å si det. "Jeg vet du tenker på Wayne, noe som betyr at du liker han, at jeg ikke er bra nok." Will reiste seg og løp inn på badet, jeg mener det, han løp.
"Will, jeg..." Skal jeg si det? Skal jeg si at jeg liker han? "Liker deg."
"Så hvorfor er du så opptatt av Wayne da?"
"Jeg er ikke opptatt av Wayne, han er en drittsekk. Jeg mener det, jeg liker deg."
"Bevis det."
"Da må du komme ut." Jeg hørte et lite sukk fra badet før han begynte å fikle meg låsen. Idet han kom tilsyne hoppet jeg opp på han og tok armene mine rundt halsen hans før jeg begynte med den mest følelseladde kliningen jeg noensinne har opplevd. Han tok hendene under rumpa mi og jeg tok beina mine rundt livet hans. Nå som han hadde løftet meg opp var jeg litt høyere enn han. "Tror du meg nå?" Sa jeg og kyssa han igjen, jeg kjente at han smilte før han kysset tilbake. Jeg har begynt å like Will mye etter alt som har skjedd. Det er rart. Eller, det føles rart. Samtidigt som det føles rett, det føles nesten rett å stå her å kline med Will. Men det er ikke helt meg, men det driter jeg i.
"Babe, kan jeg kalle deg det?"
"Såklart du kan!" Lo jeg mens jeg satt på fanget hans og kyssa han.
"Så, babe, hva vil du gjøre ikveld."
"Det er det samme. Hva vil du?"
"Jeg tror du vet godt hva jeg vil" gliste han.
"Da blir det film."
"Som du vil babe." Jet kysset han kjapt før jeg gikk ned på kjøkkenet, der satt mamma og såg ut, som seg selv.
"Hei vennen! Hvordan går det med deg og Will?" Hun såg spent på meg.
"Vi er sammen." Sa jeg fort og tok en drue som låg i skåla. Hun smilte, så gliste, så lagde hun duckface. Wow.. "Det er ikke noen stor greie, vi liker hverandre, hva så?"
"Ikke noe, kos dere."
~
"Har du sagt noe til moren din?" Will fiklet med en liten del av håret mitt.
"Ja."
"Hva sa hun?"
"Vet ikke, det går vel fint." Han såg på meg før han smilte og kyssa meg. Et langt deiligt kyss.
"Jeg elsker deg mer enn noen andre elsker hverandre i hele verden."
*WAYNE*
Jeg, av alle personer i hele verden, hadde faktisk tenk å si sorry til Jas fordi jeg bare reiste igår. Vinduet til Jas var lukket att, men Will sitt var åpent, så hvorfor ikke. Men jeg kom ikke langt, jeg stoppet halvegs i vinduskarmen hans. Han og Jas, satt og klina, ikke bare sånn vanligt rolig klining, men det såg ut som det skulle bli noe mer. Samme det. Jeg steg tilbake på rommet mitt og bestemte meg for å legge meg, jeg gidder ikke på skolen imårgen uansett.
*JASMIN*
"Oppdater jente!" Ropte Wendy til meg når jeg kom gående hånd i hånd med Will.
"Snakkes babe" sa Will og kysset meg kjapt.
"Hade" ropte jeg etter han før jeg satte i et kvin. "Jeg å Will!" Ropte jeg så høy at alle i skolegården snudde seg.
"Du å, hvem?" Luke og Ryan kom frem fra folkemengden og stirret på meg.
"Will" mumlet jeg lavt ned i genseren min. Vi hadde endeligt fått gensere og bokse til uniform, jentene også! Det føles så godt å slippe å gå med trange skjortet og småe skjørt.
"Åh." Jeg kunne se et lite skjer av skuffelse i blikket til Luke, men men, sånn går det. Jeg blir ikke sammen med folk jeg ikke kjenner.
"Jeg skal nett bort på butikken å kjøpe noe mat, det er vist ertesuppe idag" sa jeg og lotet som jeg skulle spy. Det er neda en halv time til det ringer inn, så jeg gikk mot butikken. Jeg rotet rundt i veska mi og lette etter litt penger. Før jeg viste ordet av det ble en svart pose trukket over hodet mitt og jeg ble dratt inn i en bil.
"Faen det er feil jente jo!" Ropte en guttestemme, eller mannestemme inne i bilen. Posen var borte fra hodet mitt, men jeg kunne ikke se mye, bilen var mørk. "Jaja, vi kan vel bruke henne til noe." Jeg svelgte en stor klump, bruke meg til noe? Som hva? En tanke skremte meg og jeg slapp ut et lite sukk.
"Faen du sukker for a?!" Sa en annen stemme.
"Iikk,ke n,noe" klarte jegå stamme frem, men jeg tok meg for sammen. "Hva vil dere med meg?!"
"Oi, jenta ble sur!" Terget han ene som satt i bilen. "Vi skulle ha en jente som heter Wendy, men du er Jas."
"Hvem er du?" Han skrudde på taklyset, synet skremte meg, Marcus.
"Hyggligt å møte deg, du er min nye fuckfriend." Han rakte meg hånda, men den skulle ikke jeg ta imot.
---
Sommerferie, det er digg det!

Mr. Badboy Saved MeWhere stories live. Discover now