40. Disney Land!

1.3K 76 12
                                    

*JAS*
Jeg kikket meg rundt, dritstort! Jeg følte meg som en liten unge å, jeg vile prøve alle karuseller som jeg kunne se!
"Åh Wayne dette er helt utroligt!" Ropte jeg og klemte han.
"Du er helt utrolig" smilte han og kysset meg på hodet. "Det er bare en ting å gjøre nå, LET THE PARTY GET STARTED!" Ropte han og smilte stort. Jeg hvinte høyt og begynte å løpe. Wayne løp etter med to kofferter i hendene.
"Er dette hotellet?!" Sa jeg og klante på den svære bygningen.
"Jepp, 2 Uker, i paradise" gliste han.

"Herregud" måpte jeg i det jeg tredde inn i resepsjonen. Dette ser ut som et luksushotell. Jeg kastet blikket bort på eit skilt, 6 stjerner?! Er det ikke max 5 da?! Oi shit.. Det hang en diger lyskrone i taket, gulvet såg ut til å væra lagd av gull! Helt perfekt. Jeg kikket rundt meg og fikk øye på en diger bakgård med sklier og alt!
"Kom, rommet fyller ikke seg selv" gliste han enda større. Jeg tok kofferten min og fulgte etter. "Her, rom nr, 764" smilte han. Det var i toppetasjen.
"Er du serriøs?!" Skrek jeg idet jeg tredde inn i rommet. Eg diger vindu med utsikt over nesten hele øya! En mini bar! En DIGER seng! Eg bad med et diger boblebad! Det føles som leiligheten vår, bare mye bedre!
"Her skal vi kose oss masse" gliste han.
"Synd du er gravid, om ikke, hadde vi ikke sovet mye du" gliste han og kikket på meg. Han kikk mot meg og tok godt tak rundt meg. "Jeg elsker deg" hvisket han og kysset meg lenge.

*Wayne*
Jeg har snakket med moren til Jas, og hun får gifte seg så snart hun fyller 18. Jeg har ansatt noen bryllupsplanleggere som legger opp brylløpet etter våre interesser osv. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker henne, og hvor redd jeg er for å miste henne. Etter brylløpet skal vi nok på brylløpsreise uten barnet. Og jeg er sykt redd for å miste henne til en eller anne klovn ute på gaten. Og siden Jas var så tynn fra før av, ser hun ikke så særligt gravid ut. Noe som skremmer meg. Men om jeg mister henne kommer jeg til å ta mitt eget liv. Det er ikke verdt å leve uten henne. Hun har forandret meg helt, på en positiv måte. Før så var det ikke noe problem å bare slå ned en fyr, nå hadde jeg aldri klart det. Jeg er liksom, mer følsom. Og ja, uten henne, dreper jeg meg selv eller går tilbake til badboy Wayne. Men når er jeg spent på å bli far og få oppdra et barn sammen med personen jeg elsker mer enn noe annet. Og jeg kommer også til å elske den lille jenta like mye.

Mr. Badboy Saved MeWhere stories live. Discover now