43. Hjem!

1.1K 62 10
                                    

Jeg tripper fornøyd inn i det nye hjemmet vårt med en barnevogn. Alt er som vi hadde tenkt oss, helt, helt perfekt! Og mer perfekt, det er Wayne jeg har ved min side. Jeg kikket på babyen, som får navnet Marielle. "Jas? Jeg skal på butikken, vil du skrive ned noen ting vi trenger til babyen? Jeg er ikke 100% sikker.." Sa Wayne usikker og gnidde seg i nakken. Jeg nikket og kikk inn på kjøkkenet. Jeg tok et sykke papir og en penn og begynte å skrive ned forskjellige ting som vi trenger. Kjøleskapet og alt her er helt tomt, så vil ska en tur på ikea snart også.
"Her, Wayne" smilte jeg og gav han lappen. Han smilte og kysset meg rask på kinnet, kikket på Marielle og forsvant ut døren. Jeg strøk henne sakte over hodet og kysset henne forsiktigt på pannen. Hun har perleblåe øyner og mørkt hår, hun er rett og slett en perfekt blanding.

Hei! Dette er mitt første innlegg her på bloggen, og her får dere lese om mitt fantastiske liv sammen med den perfekte kjæresten og min perfekte Marielle, datteren min. Jeg er 17 år, Marielle er 5 dager gammel, lg Wayne, kjæresten min er 19. Jeg håper dere finner livet mitt spennede og at dere syntes jeg er en god mor.
~Jasmin

Mitt første innlegg på bloggen er publisert! Jeg hørte en skjerende lyd fra stuen, Marielle! Jeg løp ut og såg henne dekket av oppkast, jeg angrer på at jeg fniste av synet, men men. Jeg tok henne med til badet og vasket henne. "Hei Marielle! Er det tid for litt mat?" Sa jeg med en babystemme og gnidde nesa mi forsiktigt mot hennes. Hun viftet litt med armene og gapte, jeg tar det som et ja. Jeg bar henne ut i stuen og satte meg ned på sofaen og skulle til å mate henne da det banket på.
"Når har du tenkt å fortelle Wayne hvem som egentligt er faren? Du vet like godt som meg, at jeg er faren til Marielle, se, de perleblåe øynene, og det mørke håret, slik som mitt." Jeg stirret skrekkslagent på han.
---
Hvem er det??😱😱 Gled dere til neste del, kommenter hva dere syntes💕

Mr. Badboy Saved MeWhere stories live. Discover now