Motive

604 66 5
                                    

Cosmarurile mi-au invadat mintea datorita intamplarilor petrecute aseara.Tot ce am visat a fost...aia...
In fine,dimineata asta cand am coborat sa iau micul dejul am gasit un bilet de la Matt,lipit pe frigider:Neata surioara.Imi pare rau ca nu anuntasem de dinainte,dar am fost chemat sa o ajut pe mama cu diferite treburi pe durata de cateva zile.Jay a plecat in vizita la bunica lui pe o perioada nedeterminata.Las casa in grija ta timp de cateva zile,asa ca dovedeste-mi ca esti harnica si responsabila.Fara petreceri nebune,si sa nu imi umblii prin dormitor.Mersi de intelegere si sa ai grija de tine :)
Aff...se pare ca voi manca de la fast-food zilele astea.Macar pot avea grija de casa si sa ii dovedesc fratelui meu ca sunt mai responsabila decat crede el.
Dupa ceva timp,am ajuns in incinta liceului Sf.Marcu,cautand,parca nedumerita,laboratorul de chimie.Astazi avem un proiect important pe care nu am voie sa il ratez.
Am gasit,cu bine cu greu sala laboratorului.Am luat loc in a 3-a banca de pe randul din dreapta,asteptand si visand cu ochii deschisi privind peretii care pentru mine,pareau al naibi de interesanti.
Peste cateva momente,isi facu aparitia profesoara de chimie,doamna Wella.
Wella:Buna dimineata clasa.
Clasa:Buna dimineata!
Wella:Ei,dupa cum stiti,astazi avem de facut un proiect important legat de alcooli.Va voi prezenta structura lor,dupa care vom da un test practic.
Test...pe bune?!Test!?Perfect,ca nu se putea mai bine.
Wella:Si,ca sa nu va fie dificil,m-am gandit ca acest proiect sa se desfasoare pe echipe.Deci,veti lucra in perechi.
Poate e o ideie buna.Pana la urma,toti colegii mei sunt destepti,asa ca nu are ce sa mearga rau.
Wella:Va rog sa veniti pe rand si sa extrageti cate un biletel ce va contine numepe partenerului VOSTRU.Cel care a fost strigat se va grupa.Incepem cu prima banca.
Colegii mei au treas fiecare lozul,este p sansa de 1 la 11 ca biletul meu sa fie necastigator,si prin asta ma refer la domnul super inganfat din ultima banca.
A venit randul meu.Am bagat mana in punga,scotand biletul si citind numele primit....de ce ma urasti,Doamne?.....
Wella:Deci?
Kayla:Se poate repeta extragerea? :))
Wella:Imi pare rau,va trebui sa faci pereche cu cel al carui nume e trecut acolo.Nu se accepta schimbari.
Pe bune?!Nu puteam face echipa decat cu tembelul ala?!Si asa sunt certata cu el,deci sper sa nu vorbim prea mult.
Ora doamnei a inceput ca de fiecare data,pagini de teorie ce urmeaza a fi tocite pentru a-ti putea mentine media la materia dansei.Spre deosebire de colegii mei,chiar imi placea ora doamnei Wella.Pacat ca acum nu ma pot concentra cum trebuie,asa cum o fac de obicei.

Pentru expreimentul urmator trebuia sa punem in practica fermentatia acetica.Ash a pus cateva eprubete intr-un suport pentru a incepe treaba.

Ash:Nu am chef sa pic testul din cauza ta,inteles?

Kayla:Imi pare rau ca te dezamagesc,dar am invatat fiecare lectie din capitolul predat,deci cred ca ma descurc.(i-am zis ranjing printre mustati)

Ash:Tsss...Hahahah!Bun,pentru o secunda chiar te-am crezut.

Kayla:De ce iti vine greu sa crezi asta?

Ash;Pai....primul semestru,ai ramas neincheiata la o groaza de materiii,absente o tona...etc etc etc.Mai vrei?

Kayla:Nu incepe iarasi cu asta...

Ash:Ce?Adevarul doare?

Am ramas muta,nu mai puteam spune nimic.Sincer,nu aveam chef sa ma cert iarasi cu el,si asa sunt inca foarte nervoasa si ma mir cum reusesc sa ii adresez un cuvant fara sa explodez.

Kayla:Dupa ora asta,ne vedem sus pe acoperis,trebuie sa vorbesc cu tine.

Ash:Ce anume?

Kayla:Doar vin-o!

Walla:Domul Looker si domnisoara Iovanovici,daca aveti ceva atat de important de discutat incat sa imi intrerupeti cursul,poate si restul clasei ar fi multumiti sa auda.

Black MistakeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum