Un meci de exceptie

670 55 15
                                    

*Ash POV*

Acum ca lucrurile s-au domolit,adevarata actiune e pe cale sa incepa.Nu stiu cat de bine voi reusii sa ma descurc cu toata presiunea ce apasa pe umerii mei.Momentul decisiv a venit,si trebuie sa dau tot ce am mai bun.In discursul acela,am exprimat adevaratele mele dorinte,adevarata intentie de a le arata coechipierilor mei,prietenilor,ca alegerea pe care au facut-o nu a fost gresita,si ca se pot baza cu adevarat pe mine.

Acum,dupa ceva ani,dau ochii din nou cu o parte din colegii de la fostul liceu,ce au fost partasi la faptele ce au reusit sa ma schimbe.Ne-am salutat adversarii,unul dintre ei dand ochii cu mine si aruncandu-mi vreo doua vorbe:

Luck:Se pare ca ne revedem,chistoc.Te-ai schimbat.Pare ca te-ai mai maturizat putin.(a spus cu un zambet sarcastic pe fata)

Ash:Nici eu nu ma bucur sa te revad.Si doream ca macar astazi sa nu privesc un gunoi in fata ochilor.Dar ce sa faci,se pare ca nu toate dorintele sunt ascultate.

Luck:Ai prins ceva curaj,vasazica.Sper sa nu te astepti sa castigi in seara asta.

Ash:Nu am asteptari,stiu ca victoria va fi a noastra.

Luck:Ramane de vazut.

Momentul in care m-a numit chistoc,mi-a amintit de vremurile vechi pe care ma straduiam din greu sa le uit.Asa este,asta eram eu.Precum o tigara ieftina pe care cand ai terminat-o de fumat,ai ramas intre degete doar cu chistocul.Chistocul ce nu mai are nici-o noima,pe care nimeni nu il vrea si nu il foloseste la nimic.Pur si simplu il arunca,nu le pare rau apoi.

Arbitru:Va rugam sa va ocupati pozitiile pentru inceperea meciului.

Luck:Succes chistoc.O sa ai nevoie.

Ash:As putea spune acelasi lucru despre tine,Morlow.

*Normal POV*

Ambele echipe si-au plasat jucatorii pe teren in functie de rolurile pe care urmau sa le joace.Toata lumea se concentra incercand sa auda fluierul de start al arbitrului.Multimea le tinea pumnii ambelor echipe,dorind sa vada un meci cum nu a mai fost pana acum.

Fluierul s-a auzit.

Comentator:Se pare ca cei de la 7Ford au mingea.Vor risca o ofensiva puternica.In momentul de fata mingea se afla in posesia lui Luck Morlow,capitanul echipei celor de la liceul 7Ford.Avanseaza cu putere.Ce viteza incredibila!!!

Intradevar Luck era probabil,cel mai rapid dintre jucatorii de pe teren.Parea de neoprit.Avansa pe teren cu viteza unui ghepard,si reusea niste fente superbe.Tipul chiar stia unde ii era locul si era foarte bun in ceea ce facea.

Comentator:Incredibil!Marlow este de neoprit.Va reusit defenziva puternica a celor de la Sf.Marcu sa faca fata unui asemenea atac?!

Kevin si Marchal au interceptat ofensiva cu Luck.Treaba pe care o faceau era perfecta.S-au pozitionat precum un zid in fata lui,impiedicandu-l sa mai avanseze pe teren.

Comentator:O,se pare ca Morlow este incoltit precum o antilopa intre lei.Ce va face acum?Se va preda?Va incerca o aruncare de doua punte ce nu poate avea mari sanse de reusita,sau pur si simplu va renunta?

Luck:Tss...(a zambit)

Luck avea mingea pozitionata in palma bratului drept.A intors bratul la spate,cu o singura miscare a antebratului,pasand mingea unui coechipier din stanga sa.

Comentator:Un truc foarte spectaculos din partea lui Luck Marlow!Acum Ildan Simms se afla in posesia mingii si se pare ca a ramas complet descoperit.

Kevin:Nu te voi lasa!

Comentator:Incredibil.Ildan va incerca o aruncare de 3 puncte?!Se pare ca Bolt doreste sa ii incurce planurile.

Ildan:Buna incercare.Totusi-

Black MistakeWhere stories live. Discover now