Integrarea

640 58 5
                                    

*Imaginea din top reprezinta personajul lui Kevin*

Au trecut 3 saptamani de cand am nceput sa ies cu Kevin si gasca lui si sa descopar o noua societate.Nu imi puteam inchipuii ca lumea din jurul meu este atat de imprevizibila incat este imposibil sa cunosti o persoana cu adevarat.Singura persoana pe care am ajuns sa o cunosc pe deplin este fratele meu.As vrea sa ajung sa cunosc mai bine pe oricine,dar nu poti convinge pe cineva sa se deschida in fata ta daca persoana respectiva nu doreste acel lucru.

Dupa 3 saptamani lucrurile nu s-au schimbat enorm de mult.Am rupt complet legatura cu Mou si Jess,Acum ne comportam ca niste straine care isi vad pentru prima oara chipul pe strada.Cand ne intalnim,accidental,nici nu ne chinuim sa deschidem gura pentru a pronunta un simplu *salut!*.

Kevin ma viziteaza in fiecare pauza,iesind si relaxanduse alaturi de restul in spatioasa curte a scolii.Ce sa povestesc despre notele mele?In ultimele teste punctajele mele au ajuns pe undeva pe la 54 de puncte,Stiu ca nu ar trebuii sa ma mandresc cu astfel de calificative,dar important este sa trec clasa fara a-mi afecta viata sociala...Nu vreau sa mai pierd pe nimeni.Nu vreau sa las persoanele importante sa imi spuna adio!

Ma abatusem de la subiectul legat de Kevin.Relatia dintre mine si el se dezvolta incetul cu incetul si am reusit sa facem ceva progrese mari.Vorbele lui Kevin ma alinta des,spunandu-mi ca ii place sa simta gustul dulce al buzelor mele.Nu spun ca am ajuns sa il iubesc pe Kevin,dar am ajuns sa tin mult la el.Cu toate aceste,gandurile legate de Ash nu inceteaza sa imi apara in mine.Noaptea,cand adorm sunt doar cu gandul la ochii sai albastrii si la modul in care m-ar lua in brate,adormind langa mine...

Ce fac eu acum.Stau alaturi de noii mei prieteni luandu-mi pranzul linistita sub coroana copacului din curtea scolii.Cum se apropie scurta vacanta in cateva zile,Kevin si restul planuiesc una dintre cele mai bune petreceri care s-a dat pana acum.

Kevin:Daca ar fi sa alegem ceva,nu am chef de lucruri sofisticate.

Otilia:Nici decum.Vom aduce ceva gustari simple,cipsuri si porcarii de genul asta.Oricum nu vom merge acolo pentru a manca.

Alex:Bautura avem?

Kevin:Absolut.

Jason:Hei,usor cu planificatul.Inainte sa ne grabim eu spun sa ne gandim unde am putea face chestia asta.Luam lucrurile pe rand.

Alex:Esti plictisitoor....

Kevin:Jas are dreptate.Cred ca ar trbuii sa ne gandim cu cap.Aveti ceva idei?

Otilia:Cred ca ar fi o ideie buna sa o tinem acasa la cineva.Trebuie sa fie o casa mare.Daca sunt camere multe,curte mare si mai bine. 

Alex:Jason,casa ta e grozava!Nu am fost acolo personal dar am auzit ca se poate da o petrecere de milioane.

Jason:Daca ar fi existat posibilitatea asta,as fi afirmat,geniule.Cum sa fac asta cand parintii mei sunt acasa?Esti batut in cap?

Alex:Pfaaa....

Otilia:Hei,Kayla.De tine ce se aude.Unde locuiesti?

Kayla:Pai...pe strada Wallet,aproape de centru.In cladirea aceea din dreptul panoului ce face reclama la noile modele de telefoane mobile.

Otilia:Stai,nu imi spune ca aia e casa ta ?!Kayla,aia nu e o casa,e un palat.Cate camere ai?

Kayla:La parter 3 dormitoare,sufragerie,camera de zi si bucatarie.Etajul are 4 dormtoare si doua bai separate.

Oltilia:OMG!Kayla,e profect,Exista vreo posibilitate sa tinem petrecerea la tine?!Ar fi locul perfect.Exact ce cautam.

Kayla:Nu prea stiu...

Black MistakeWhere stories live. Discover now