Inima ce nu va inceta sa bata

625 61 7
                                    

*Normal POV*

Nu cunostea nimeni faptul ca Ash este asa un mare amator de motoare.Gonea cu viteza luminii pe strazile orasului,Mou si Jessica tinandu-se cu toata puterea de el pentru a evita caderea si a fi in siguranta.

Jess:Merg ma incet!Ai depasit deja cu mult limita de viteza.!Poti lua amenda!

Ash:Nu ma intereseaza.Daca nu iti convine,poti sarii de pe motor.

Mou:Fi ateeent!

In secunda doi un automobil a reusit sa ii ocoleasca,evitand un accident mortal.Inimile celor 3 bateau atat de tare,aproape pregatite sa isi paraseasca lacasul.Au simtit cu totii acea senzatie de dinaintea mortii,au avut mare noroc ca au scapat.

Mou:Concentreaza-te la drum!Nu mai fi atat de aerian!

Ash:Mai taceti!Ma enervat.Poate vreti sa opresc si sa va las aici.

Jessica:Doar condu atent si taci!Trebuie sa ajungem acolo pana nu e prea tarziu.

Ash:Stiu.(a spus cu o voce hotarata)

Mou:Ce tot faci?!

Ash:Incerc sa scurtez ruta.

Mou:E zona cu sens unic!Nu ai voie sa mergi pe aici!Nu esti in toate mintile?!

Ash:Drumul se scurteaza cu mai mult de un kilometru.Vom ajunge cat ai zice peste.

Jessica:Daca se repeta incidentul de mai devreme?!

Ash:Nu ma intereseaza.

Se pare ca incercarile fetelor de al calma pe baiat nu dadeau roade.Au indurat tot drumul comportamentul lui inaecvat si viteza prea mare cu care mana acea motocicleta.

Dupa drumul lung si periculos pe care il aveau de parcurs,au reusit sa ajunga in fata resedinte Iovanovici unde Ash nici nu se obosea sa isi parcheze motorul cum trebuie.L-a trantit undeva langa trotuar apoi a dat fuga deschizand usa intrarii cu o forta brutala.Muzica data la maxim se putea auzi din coltul strazii.Mou si Jess l-au urmat stracurandu-se prin multime de oameni ce reusii sa aglomereze intreaga casa.

Jess:Unde e Kayla?

Mou:Mai mult ca sigur la ea in dormitor.

Ash;Merg acum la ea!

Jess:Venim cu tine!

Ash:Nu cred ca ar fi ok.Idiotul acela e cu ea.Voi mai bine ramaneti aici si faceti cumva sa evacuati lumea.Balciul asta trebuie sa ia sfarsit aici.

Mou si Jess au dat aprobator din cap si au inceput sa gandeasca cum ar putea rezolva aceasta situatie.90% din persoanele prezente erau ori beti,ori drogati.Doi tembeli coborau de la etaj tinand in mana un vibrator si niste bile anale,care mai mult ca sigur au fost ciordite din camera lui Matt.Daca ar afla asta,cu siguranta s-ar enerva.Ziceau doar chestii gen:-Uite ce-am casit!Woow- Parca ar fi descoperit a 8-a mine a lumii.

Intre timp,Ash cauta disperat camera de odihna a Kaylei.A trantit toate usile la rand dand peste 2-3 cupluri care nu aveau nicio treaba cu faptul ca afla intr-o casa straina.Cum termia de verificat camerele de la parter,urscase grabit la etajul doi.A observat una dintre usi usor intredeshisa.Acela trebuia sa fie locul cu pricina.A impins usa cu putere,obsetvandu-l pe roscat cum incerca sa se propteasca langa Kayla.Fata nu purta nici-o piesa de imbracaminte,iar Kevin avea boxerii trasi foarte jos,astfel incat ''juniorul'' putea sta afara cu usurinta.In momentul in care incepu sa ii priveasca,ochii lui se umplura de furie.

*Ash POV*

Membrele mele.Maini,picoare.Ma simt aproape incapabil de a le controla.De ce simt furia asta?!Ce ma face sa fiu asa?!Jigodie de om!Oricat as incerca sa ma abtin,nu sunt in stare sa o fac.Picoarele mele se misca de unele singure.Ajuns in fata patului,i-am tras roscatului un pumn in obraz.Lovitura fusese atat de puternica,acesta cazand de pe pat direct pe podea.L-am prins de maciuca aceea pe care el o numeste par si i-am dat cateva croseuri sanatoase ca sa le simt cu un de zile de acum incolo.

Black Mistakeحيث تعيش القصص. اكتشف الآن