Infrunta frica/Lacrimile Otiliei

806 54 8
                                    

IMAGINEA DIN TOP REPREZINTA ASPECTUL ACTUAL AL LUI ASH :3 :3 :3 :3 :3

10 Iunie ,ora 7:42.Bagami-as!Iarasi intarzii.Nu exista zi in care sa nu fac vreo prostie.Ma pregatesc sa ies pe usa cu echipamentul de sport indesat cu greu in ruxac si dau navala pe usa de la iesire fugind spre statia de metrou.E bine,inca mai am un minut.Cobor in graba scarile si fug dorind sa ma imbarchez,dar in ultima secunda,usile se inchid in fata mea,iar vagonul de indeparteaza cu repeziciune.Perfect...nici autobuz,nici metrou.Acum nu mai am alta,alegere decat sa o iau pe jos.

Nu stiu cat de mult voi reusii sa intarzii deoarece mai am 5 minute la dispozitie sa ajung  iar mergand pe jos,dureaza mai multe de trei sfert de ora.
Merg de vreo 10 minute si m-am oprit in fata trecerii de pietoni. Astept ca semaforul sa se faca verde.Era galben,in cateva secunde devenind verde pe loc.Calc cu picuorul drept pe trecere in speranta de a traversa rapid.
Imaginea din fata mea se tulbura pe loc,cand in dreapta mea opreste la limita o motocicleta imensa,gata sa ma calce.Scartaitul rotilor la oprire era groaznic,iar motociclistul aproape s-a dezechilibrat din cauza franei bruste pe care am pus-o.Roata motocicletei era la nu mai mult de 5 cm distanta de mine.Motociclistul a calca-o,mergand cu viteza mica dupa ce m-am dat din fata vehicului.Mi-a facut semn sa il urmez pana ce a tras pe,dreapta,punand frana si sprijinindu-se cu un picior de pavajul trotuarului.Imi venea sa ii spun vreo doua idiotului aluia...
Kayla:Ce iti inchipui ca faci,imbecilule?!Stii ca aproape m-ai omorat acolo?!
Fierbeam de nervi si simteam ca pot scoate orice pe gura.Imi venea sa ii dau doua ultimate* stiu...prea mult lol:))* idiotului aluia ca sa ma tina minte toata viata.
A pus mainile in zona tamplelor scotandu-si incet casca de pe cap.Acum ii voi vedea chipul tembelului.
La scoaterea castii,pletele lui negre faceau contact cu briza vantului ce batea bland.Si le-a dat la oparte de pe,frunte,aruncandu-mi o privire cutremuratoare:
Kayla:Ce cauti tu aici?
Ash:Ahm...nu stiu?Incerc sa merg ca omul spre scoala cand in fata mea intra un cap sec si aproape era sa fac accident.
Kayla:Semaforul era verde.Vrei sa zici ca-i vina mea?!
Ash:Cine traverseaza fara sa se asigure??!
Kayla:Mai taci!E,doar vina ta!
Ash:In fine,urci sau te las aici?
Kayla:Pardon?
Ash:Stiu ca nu ai cu ce sa mergi.Urca sus.Te du c eu.(a spus scotand inca o casca)
Kayla:Glumesti?!Nici in ruptul capului nu ma urc pe matahala asta!Mai bine intarzii.
Ash:Nu te mai plange,papa lapte.Urca odata.Nu vei patii nimic.
Tremuram de frica.Mereu mi-a fost teama sa ma urc pe un animal ca asta...Ash m-a luat de mana.
Ash:Vei fi bine.Promit.
Mi-am luat inima in dinti si m-am urcat pe motot,in spatele lui.
Ash:Tine-te strans de braul meu.Si sa nu-mi dai drumul.
Auzeam cum incepe sa tureze motorul si sa intoarca ghidoanele.
Ash:Tine-te bine!
Am tinut mainile,stranse dup care porni motorul.La inceput viteza era normala,dat a inceput sa acceleteze pe durata timpului.
Kayla:E prea repede!
Ash:Doar tine-te!
Muream de frica...ma gandeam ca in orice secunda pot suferii primul accident.Era sa mor deja azi de 2 ori...Si-a pus o mana peste ale mele si mi-a spus.
Ash:Linisteste-te.
In momentul acela parca am inceput sa ma calmez putin.Ma tineam strans de spatele lui,presandu-mi tot corpul.Respiram sacadat pana ce intreaga teama a disparut si am inceput sa simt usor,usor gustul adrenalinei.
In jur de 7 minute am ajuns la scoala iar Ash si-a parcat motocicleta intr-un loc special.Si-a pus casca bine si si-a dat geaca de piele jos.
Am ramas cu gura cascata privind la noua lui tinuta.Purta o camasa gri deschisa cu maneci trei-sfert si deschisa la ultimul nasture,iar peste,o vesta neagra descheiata ce ii conferea eleganta.Nu mai purta aceiasi blugi rupti sau cu lanturi ca intodeauna,ci doar o pereche simpla,negrii.Era incaltat cu niste tenesi negrii.
Acel fuuuunddd!!!
Am plecat alaturi de el pe holurile scolii,mergand putin grabiti din cauza intarzierii.O gramada de fete au ramas cu privirile atintiite la Ash,de parca ar privii la cine stie ce a8a minune a lumii.De alungul holulilor doar fete si fete si fete si fete,unele facandu-i cu ochiul,altele trimitandu-i bezele sau zambindu-i. Mi se face greata!Nu,nu sunt geloasa!Nu e ca si cum ar fi prietenul meu.
X:Cine-i tipul nou?
Y:Uuu,cat e de sexy!Sa-mi bag...
Z:Cat de dragut si stilat poate fii!
Eh,curve.
Nu le-am luat in seama,cu atat mai putin Ash.Am continuat sa mergem spre sala de sport privindu-l si observand ca nu are nici-o reactie cu privire la toate complimentele care ii se aduc si toata lumea care il saluta.
Ajunsi in fata salii de sport,am pasit pe teren,unde se pare ca astepta intreaga echipa impreuna cu antrenorul Robinson.
Robinson:Pe unde tot umblati?Stiti ca ne-ati facut sa va asteptam mai mult de 20 de minute?
Kayla:Ne pare rau-
Ash:Am avut ceva probleme,dar am reusit sa ajungem. (s-a bagat peste mine)
Robinson:Fie.Looker,treci la vestiar si schimba-te pana nu ma razgandesc si te dau afara.
Ash:Da,sa traiti.
S-a intors in mai putin de 2 minute,imbracat in echipamentul de sport,si au inceput de-n data antrenamentul.Ash se descurca grozav,si defensiva lui Kevin devenea din ce in ce mai buna.Echipa se coordona deasemenea si fiecare isi juca rolul pe deplin.
Dupa vreo 20 de minute,au facut o pauza iar antrenorul i-a convicat la banci pentru a lua un loc si a discuta un plan de strategie .
Robinson:Bun.Jucam impotriva unei echipe ce a fost campioana 3 ani la rand.Trebuie sa avem un plan bun.Ceva sugestii?
Kayla:M-am gandit putin.As putea sugera ceva?
Robinson:Sa auzim.
Kayla:Ce ar fi daca l-am muta pe Marchal din defensiva,in ofensiva?
Robinson:Sugerezi asa ceva cu cateva ore inainte de cel mai important meci din istorie?
Kayla:Da!Fiindca sunt convinsa ca Marchall poate face asta!I-am studiat atent mod de joc.Poate realiza niste fente grozave,si in plus este foarte rapid,ceea ce ne-ar putea ajuta foarte mult pe teren.In plus,se poate coordona foarte bine cu Ash pe parcursul meciului,fac o echipa buna.
Robinson:Si daca am face asta,cu cine l-ai inlocui in defensiva?
Kayla:Pai,m-am gandit sa il pun pe Sebastian in locul lui.Desii nu e foarte inalt,poate sarii destul de sus pentru a bloca aruncarile.

Black MistakeWhere stories live. Discover now